Гикиевич вече е свободен, Левски го чака днес
Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
wilge написа:W84me написа:Говорите така за поляка, сякаш можем да си позволим някой по-добър. И аз искам Златан, Бензема, Манджукич или някой от сорта ама няма пари...
Тук не става въпрос за пари или за посочените от теб футболисти. Тук говорим за морал и личностни качества на играч, сменил за 8 години 9 отбора и вкарал средно по 4 гола на година. Митко Иванков като вратар вкарваше повече! Приключил с АЕЛ на 07.02.2015 година. На 7-ми вечерта трябваше да е при момчетата. С плуване можеше да стигне. Стига да искаше. Още го няма. Не ви ли е ясно, че още търси отбор. Левски и последния му вариант. Какъв Гонзо- такъв и анализатора му. Наско Курдов е без отбор. Кой го потърси? Има достатъчно добри нападатели в бившите съветски републики които играят за 1000 долара месечно.
И пак ти казвам, за без пари какъв играч искаш да дойде? За без пари всички са такива - сменили по 300 отбора, без кой знае какви успехи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кацна ли полякът? 

memnto написа:Кацна ли полякът?
Кацна МИ :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Stahlgewitter
- Контакти:
memnto написа:Кацна ли полякът?
Patuva s taksi

Очакваният с огромен интерес в Левски централен нападател - Лукаш Гикиевич, вече е на българска територия. В ранния следобед таранът кацна в София с полет от Ларнака и пред чакащите го журналисти разкри, че в близките часове ще подпише договор с Левски.
„Радвам се, че съм тук. Утре трябва да мина медицински тестове, след което най-късно в понеделник да подпише договор с Левски. Мисля, че съм в добро физическо състояние. През последните дни тренирах много здраво, по 2-3 пъти на ден", коментира Гикиевич на Аерогара София.
„Разговарях веднъж с Петев, но не той ми препоръча да дойда в Левски. Истината е , че се допитвах до мои приятели, които са играли срещу Левски и знаеха повече за отбора. Знам, че клубът е известен и има страхотни фенове", каза още таранът.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Гикиевич вече е на Герена, но това съвсем не означава, че е подписал. Това не спира вечните футболни "капацитети" ( оснновно по плюене) да го сравнят със земята преди да е изиграл 1 минута за Левски. И ако това е що годе нормално, с оглед на различните виждания на всеки отделен човек, то да наричаш Гонзо, цитирам "циганин", е меко казано гнусно и жалко. Гонзо може да е всякакъв, но такова отношение не заслужава. Такива "фенове" са срам за Левски. Утре, който има възможност, да дойде в залата. Момчетата от баскетболния отбор заслужават, защото олицетворяват духа на Левски и са пример за много поколения футболисти, минали през Левски през последните години. Тити го заслужава. Левски, като институция, има нужда от нас. Мен лично не ме интересува какво се случва долу - балети, всякакви видове атракции, смесени игри и т.н. Важното е залата да се тресе от нашите песни и нека света да говори отново за Левски и неговата публика.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Ти що си мислиш, че тази страна е била 7 века под робство и е толкова нещастна. Крушката си има опашка
[/offtopic]
И ако това е що годе нормално, с оглед на различните виждания на всеки отделен човек, то да наричаш Гонзо, цитирам "циганин", е меко казано гнусно и жалко.
Ти що си мислиш, че тази страна е била 7 века под робство и е толкова нещастна. Крушката си има опашка

Само допреди век - век и половина манталитетът на българите е бил по-различен, така че тези приказки за крушката и опашката, в този им смисъл, аз не ги приемам.
Иначе използването на епитети (като цитирания от Sinite ot Sofia) спрямо Гозно или спрямо когото и да е, са недопустими, това е ясно.
Иначе използването на епитети (като цитирания от Sinite ot Sofia) спрямо Гозно или спрямо когото и да е, са недопустими, това е ясно.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.