Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - България

Мнениеот aleksandrov77 » 28 май 2015 14:40

becks32milan написа:Сидеров може да казва истини, но това не променя факта, че е идиот. Как ще вярваш на човек, който казва, че за 2 мандата може да вдигне минималната заплата на 1000 лв. и минималната пенсия на 500 лв. ? Всеки с елементарни финансови и икономически познания знае, че това е невъзможно. Да не говорим за действията му - как може да целиш келнери с тапи от бутилки алкохол, да се биеш в самолет и да нападаш хора пред джамии и пак да имаш имунитет, че и да бъдеш подкрепян ? Той самият не знае дали партията му е крайнолява или крайнодясна.

Напълно е възможно минималната заплата да стане 1000 лв , а минималната пенсия 500лв, ако България напусне ЕС и НАТО и влезе в ЕАС и скъса договорите с колониалните фирми "Дънди Прешъс", които ограбват златото на България , "ЕРП-тата", бъдат прекратени всички договори ощетяващи България и колониалните фирми бъдат изгонени от България като Кофланд, Била , Карфур ,телекомуникационния, енергоразпределителния и всички други сектори от едрия бизнес станат държавни тогава вече България ще печели! Защото за разлика от САЩ , Русия взема , но и дава , докато САЩ само вземат , но нищо не дават!
Колонизаторите днес изнасят всяка година десетки милиарди печалби от България!
България трябва да се освободи от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС и да влезе в съюз с Русия!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2015 14:42

aleksandrov77 написа:
dunavfc написа:Богът на катарзисите ! Човекът, който беше против циганизацията на България, който правеше доброволчески отряди срещу циганите и който си нападаше джамии, когато му скимне, сега е техен защитник :shock: :shock: :shock: На мен ми е смешно и нелепо, но не знам, тия които гласуват за него, как се чувствам, всяка година техният лидер следва съвсем различна и нова политика. Аз се бъзикам, но очаквам до 2-3 год. да стане проевропеец и американофил.

Ти1 прочете ли цялото изказване?
Волен каза няколко съществени неща!
1. Всичките управляващи партии са зависими от Джордж Сорос и ако пипнат циганите , ще им се скара!
2. Циганския проблем се създаваше 25 години от соросоидните партии, но затова колониалните хамерикански медии БТВ, НОВА и БНТ си мълчаха и чак сега заговориха , защото така им заповядаха Световните Господари!
С каква цел се прави това? Да се създаде нарочно етническа война , дирижирана от ФАЩ, за да може хамериканските войски да дойдат тук!
Едно е държавата да си свърши работата и циганите, които са виновни, да бъдат вкарани по-затворите и да си получат заслужените наказания , друго е да се сее изкуствено напрежение , провокирано от САЩ с цел да има хамерикански войски тук и България да стане като Украйна и когато излезеш навън, да не можеш да се разхождаш спокойно по улиците!
3. Във въпросното село Гърмен 75% от циганите са гласували за Боко Тиквата!
4.Цветан Цветанов ръководи еврогейския проект "Десетилетие на ромското включване"! По-голяма простотия не бях чувал - включване на какво и къде? То да не е контакт , че да го включиш? :lol:
5.Сидеров не е защитник на циганите м а е за държавническо решение на проблема , тоест всеки циганин извършил съответното престъпление , да си получи заслуженото наказание , а не да убива безнаказано!

Чети по-внимателно! Защото Боко Тиквата имаше на разположение 4 години да реши циганския проблем, но той поощряваше циганската престъпност, защото така му е наредено от Сорос!

Значи Волен Сидеров е казал, че Сорос държи всички партии и това автоматично означава, че това е ИСТИНА, ФАКТ, 100 % ВЯРНО и т.н ?
Аз пък казвам, че БСП се държи от Мадона, айде опровергай ме !? Тоя е ебати интернационалният диктатор, кукловод и масон. Във всяка държава, където се случи някаква революция, името на тая пенсия се тиражира. Егати силите и възможностите, които има този човек на преклонна възраст, хвала му !

Циганският проблем не е решен в нито една държава в света, пък нека за това да са виновни нашите партии, БТВ, НОВА ТВ и Планета. Когато в Франция, Чехия, Словакия и Гърция решат проблемите си с циганите и останем само ние, тогава ще се съглася с теб.

За какво им е на американците да създават конфликт тук, като те и сега си имат бази тук ? Сигурно искат да ни направят 51 щат, а !?

Как разбра, че 75 % от циганите в Гърмен са гласували за ГЕРБ ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2015 14:44

Tzar_Kiro написа:
dunavfc написа:
becks32milan написа:Сидеров може да казва истини, но това не променя факта, че е идиот. Как ще вярваш на човек, който казва, че за 2 мандата може да вдигне минималната заплата на 1000 лв. и минималната пенсия на 500 лв. ? Всеки с елементарни финансови и икономически познания знае, че това е невъзможно. Да не говорим за действията му - как може да целиш келнери с тапи от бутилки алкохол, да се биеш в самолет и да нападаш хора пред джамии и пак да имаш имунитет, че и да бъдеш подкрепян ? Той самият не знае дали партията му е крайнолява или крайнодясна.

Добре казано, точно такива са "истините" и "как хубаво го каза" на Волен Сидеров. Казал бил нашият, че за 5 год. ще направи от България, Швейцария на Балканите , ще вдигне доходите ни 3 пъти, всичко ще стане наше, ще добиваме злато за 100 млрд. на година и по тоя начин ни затапва, насмита, помита и ни казва истината в очите.

Виктор Орбан да не би да е по-прост от Сидеров, та не само приказва,ами и извърши всички тези реформи и промени,за които и Сидеров говори!

Унгария цъфна и върза, доходите им се повишиха двойно, национализираха всичко и напуснаха НАТО и ЕС....Какво точно е общото между Орбан и тоя ланкаджия ?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 28 май 2015 14:55

dunavfc написа:
Tzar_Kiro написа:
dunavfc написа:

Добре казано, точно такива са "истините" и "как хубаво го каза" на Волен Сидеров. Казал бил нашият, че за 5 год. ще направи от България, Швейцария на Балканите , ще вдигне доходите ни 3 пъти, всичко ще стане наше, ще добиваме злато за 100 млрд. на година и по тоя начин ни затапва, насмита, помита и ни казва истината в очите.

Виктор Орбан да не би да е по-прост от Сидеров, та не само приказва,ами и извърши всички тези реформи и промени,за които и Сидеров говори!

Унгария цъфна и върза, доходите им се повишиха двойно, национализираха всичко и напуснаха НАТО и ЕС....Какво точно е общото между Орбан и тоя ланкаджия ?

А не бе.Само дето в Унгария минималната работна заплата е 400 евро,а в България е 174 евро!Да,Орбан национализира целият енергиен сектор и още няколко стратегически отрасъла и наложи по-високи данъци на чуждите банки и корпорации!Но какво ли съм тръгнал да обяснявам на хора не прочели и една книжка през съзнателния си живот. С олигофрени не ми се говори!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 май 2015 15:04

v.r.s. написа:
FLANKER написа:
dunavfc написа:Богът на катарзисите ! Човекът, който беше против циганизацията на България, който правеше доброволчески отряди срещу циганите и който си нападаше джамии, когато му скимне, сега е техен защитник :shock: :shock: :shock: На мен ми е смешно и нелепо, но не знам, тия които гласуват за него, как се чувствам, всяка година техният лидер следва съвсем различна и нова политика. Аз се бъзикам, но очаквам до 2-3 год. да стане проевропеец и американофил.

Е, не е като твоя Бог, който всяка минута си мени мнението.
Едно е да се правят добровалчески отряди за да се защити населениет, друго е да сееш изкуствено напрежение(направи разликата).
Относно джамията , нещата стояха по съвсем друг начин.
Целта на тези протести бе да се спре досадния вой от минаретата в центъра на София. Ама " независимите" телевизии , отново ви зададоха правилните координати.
П.П.Като стана на въпрос за расизъм, фашизъм и.т.н., кажи Дунаве, кой

говореше вчера за лагери и на коя партия са ляво м.до тези?
А, че Волен ги насмете жестоко вчера е факт. Неоспорим.

Волен никой не е насмел, защото нито той, нито партията му имат капацитета да насметат който и да е. Те са само един пълнеж в парламента, от който не зависи нищо в момента. Виж когато от него зависеха нещата, той наистина успя да насмете цялата Държава, давайки властта на "омразната му партия" ДПС, срещу която се "бореше" от години и за около една година с негово съдействие се направиха огромни поразии, за които ще плащаме всички. Дори все още плаче за правителството на Орешарски, за което твърди, че не е подкрепил. Това как може да се определи, ако не като шизофренно поведение, да защищаваш нещо, против което си бил?

А благодарение на чии гласве е пълнеж?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2015 15:08

Tzar_Kiro написа:
dunavfc написа:
Tzar_Kiro написа:
dunavfc написа:

А не бе.Само дето в Унгария минималната работна заплата е 400 евро,а в България е 174 евро!Да,Орбан национализира целият енергиен сектор и още няколко стратегически отрасъла и наложи по-високи данъци на чуждите банки и корпорации!Но какво ли съм тръгнал да обяснявам на хора не прочели и една книжка през съзнателния си живот. С олигофрени не ми се говори!

Хахахаха, Орбан ли я направи тая мин. заплата 400 евро или това беше преди той да дойде на власт ? Сигурно и там мин. заплата е била 170 евро и тоя симпатяга е дошъл и тя е станала 400 евро :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 28 май 2015 15:14

dunavfc написа:
Tzar_Kiro написа:
dunavfc написа:
Tzar_Kiro написа:
dunavfc написа:

Хахахаха, Орбан ли я направи тая мин. заплата 400 евро или това беше преди той да дойде на власт ? Сигурно и там мин. заплата е била 170 евро и тоя симпатяга е дошъл и тя е станала 400 евро :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Задаваш риторични въпроси!Но нормално,затова българският народ е измислил народната мъдрост "Който не чете,не трябва да яде"!Точно така,той я направи такава заплатата и то в рамките на само два мандата.А преди това,хората бяха по улиците,умиращи от глад и гонеха предшествениците му с камъни!Нещо повече.Не само че им оправи заплатите,ами изгони като бити кучета кръвопийците от МВФ!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 28 май 2015 15:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 май 2015 15:15

И само да допълня, че този човек (Сидеров)никога не е бил в изпълнителната власт. Както и никога не е бил доносник и агент.
Това за заплатите е напълно възможно.Обяснявал го е нееднократно, но отсреща получава ехидно подхилкване.
Тия тупани , трябва да разберат, че народа е на прага и колкото и да е търпелив тоя народ, всяко нещо си има граница. А тия изроди я пресякоха.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 28 май 2015 15:29

FLANKER написа:
v.r.s. написа:
FLANKER написа:

Е, не е като твоя Бог, който всяка минута си мени мнението.
Едно е да се правят добровалчески отряди за да се защити населениет, друго е да сееш изкуствено напрежение(направи разликата).
Относно джамията , нещата стояха по съвсем друг начин.
Целта на тези протести бе да се спре досадния вой от минаретата в центъра на София. Ама " независимите" телевизии , отново ви зададоха правилните координати.
П.П.Като стана на въпрос за расизъм, фашизъм и.т.н., кажи Дунаве, кой

говореше вчера за лагери и на коя партия са ляво м.до тези?
А, че Волен ги насмете жестоко вчера е факт. Неоспорим.

Волен никой не е насмел, защото нито той, нито партията му имат капацитета да насметат който и да е. Те са само един пълнеж в парламента, от който не зависи нищо в момента. Виж когато от него зависеха нещата, той наистина успя да насмете цялата Държава, давайки властта на "омразната му партия" ДПС, срещу която се "бореше" от години и за около една година с негово съдействие се направиха огромни поразии, за които ще плащаме всички. Дори все още плаче за правителството на Орешарски, за което твърди, че не е подкрепил. Това как може да се определи, ако не като шизофренно поведение, да защищаваш нещо, против което си бил?

А благодарение на чии гласве е пълнеж?

Разбира се, че на тези, които са гласували за него и са го вкарали в парламента.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 28 май 2015 16:00

FLANKER написа:И само да допълня, че този човек (Сидеров)никога не е бил в изпълнителната власт. Както и никога не е бил доносник и агент.
Това за заплатите е напълно възможно.Обяснявал го е нееднократно, но отсреща получава ехидно подхилкване.
Тия тупани , трябва да разберат, че народа е на прага и колкото и да е търпелив тоя народ, всяко нещо си има граница. А тия изроди я пресякоха.

То и аз никога не съм бил тези неща, за които твърдиш, че не е бил, а също така мога да обещавам още по-хубави неща от него, но това не означава, че съм в състояние реално да ги изпълня. То всеки може да обещава каквото си иска, но реалността е друга, за да изгониш чужди инвеститори и да национализираш отрасли и предприятия, да напуснеш ЕС и НАТО и всички негови брътвежи са за необразовани хора, които не са наясно с икономическата, политическата и най-вече съдебната реалности. Не са наясно какви биха били последиците от подобни действия за страната, милиардите които би трябвало да плати за неустойките по договорите, отлива на капитали и инвеститори и т.н. Това би сринало икономически Държавата ни от пълната изолация, която би последвала едни подобни действия.
А аз не желая заради личните и финансовите интереси на това лице, да бъде срината Държавата. Защото той ще продължи да си обикаля по баровските хотели, да се къпе в шампанско и пуши скъпи пури, а тези, които гласуват за него ще станат още по бедни.
Единствено това би се случило, от глупостите, които той предлага.

Върни се в “Свободна зона”