Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2013 20:24

burgazliqta написа:От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.

За първи път да съжалявам, че нямам СКАТ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 05 авг 2013 20:35

ntodorov написа:
burgazliqta написа:От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.

Аз пък само Скат , а те го давали по Скат +

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2013 21:49

ntodorov написа:

Няма за какво да съжеляваш,аз го хванах към края но нищо ново.Все едно четеш "бургаските сайтове" ебургас,бургас24, флагман,топновини.Извинявам се ако съм изтървал някоя.Събин и двама от Нефтохимик, Тодоров и ония мазния с бонбоните.Въпроси от зрителите избирателно - мазния арменец дадурян, и Георги Дражев п.....т.Къде били феновете на Черноморец през тези 7 години и всеобщите глупости.Имало е нови глупости 30 на 2 доколкото разбрах в събота,ст.Лазур си е техен,искали приемлив наем..А Събин хълца на всички въпроси,продължават да се подиграват с Черноморец и няма кой да го.защети.Неможах да се свържа и да ги питам барабар с водещия къде беше цялата бургаска преса и тяхната медия когато оня п..л дражев е..а мамата на Черноморец и го разкарваше като панаирджийска мечка из България..Само от тук познавам достатъчно хора които щяха да им отговорят на тъпите въпроси.И с какъв акъл Събин е отишъл в тая измислена телевизия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ASR1927
Контакти:

Мнениеот ASR1927 » 05 авг 2013 23:55

Тъпак вие гнусни шарани сте нападнали двама наши в Зорница , стига сте се крили като мишки. Дражев ви хранеше половината агитка начело с ония алкохолик Велико , на дъщеря му и купи чанта и тетрадки за училище вие му ебахте майката. Виновен за онази история е Йоан , затова че почна да му играе сечено да може да се насочи към повечето пари. Дражев ви беше направил добър отбор с български играчи с ваши юноши , а сега играете само с чернилки. Айде със здраве.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 авг 2013 00:04

ASR1927 написа:Тъпак вие гнусни шарани сте нападнали двама наши в Зорница , стига сте се крили като мишки. Дражев ви хранеше половината агитка начело с ония алкохолик Велико , на дъщеря му и купи чанта и тетрадки за училище вие му ебахте майката. Виновен за онази история е Йоан , затова че почна да му играе сечено да може да се насочи към повечето пари. Дражев ви беше направил добър отбор с български играчи с ваши юноши , а сега играете само с чернилки. Айде със здраве.

А ве аре млъкнете вече,бе. Бахти . То ви търпим тука,вие..... Ходете да духате на съдията,че сега шяхте да сте се покрили. Бахти нещастната сган !!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 авг 2013 00:05

ivan56 написа:
ntodorov написа:

Няма за какво да съжеляваш,аз го хванах към края но нищо ново.Все едно четеш "бургаските сайтове" ебургас,бургас24, флагман,топновини.Извинявам се ако съм изтървал някоя.Събин и двама от Нефтохимик, Тодоров и ония мазния с бонбоните.Въпроси от зрителите избирателно - мазния арменец дадурян, и Георги Дражев п.....т.Къде били феновете на Черноморец през тези 7 години и всеобщите глупости.Имало е нови глупости 30 на 2 доколкото разбрах в събота,ст.Лазур си е техен,искали приемлив наем..А Събин хълца на всички въпроси,продължават да се подиграват с Черноморец и няма кой да го.защети.Неможах да се свържа и да ги питам барабар с водещия къде беше цялата бургаска преса и тяхната медия когато оня п..л дражев е..а мамата на Черноморец и го разкарваше като панаирджийска мечка из България..Само от тук познавам достатъчно хора които щяха да им отговорят на тъпите въпроси.И с какъв акъл Събин е отишъл в тая измислена телевизия.

Събин ми се обади към 19 часа, за да отида и аз. Но лятото съм много зает, работя до 22 часа. Едвам се освобождавам за мачовете на Черноморец. Освен това ми се обади в последния момент и нямаше как да реагирам. А именно от днес съм пуснал един човек в отпуск, а друг се разболя. След като разбрах къде го викат, му казах да не отива, особенно сам, очаквах какво ще е. Казах му, че без проблем може да отклони поканата, след като в студиото е поканен човек, който нарича отбора, на чийто фен клуб е председател "урод". Оказа се, че той въобще не е чел интервюто, нали не влиза във форума. Разказах му в общи линии. Аргатска му казала, че трябва да отиде да защити позицията на Черноморец. Глупости, какви позиции, всичко е скалъпен сценарий. Ако имат някакви въпроси да викат спортното и административното ръководство. Казах му, че явно всички фенове на Нафтата са предупредени и ще го засипят с гадни въпроси, а от нашите фенове никой не знае. Освободих се за малко към 20,00 часа. Звъних на няколко човека, за да пишат тук и във Фейсбук за това студио по СКАТ, но или не ми вдигаха, или нямаха допир в момента до Интернет. Накрая попаднах на Никито и той написал, но явно е било много късно.
Последна промяна от k.dimitrov на 06 авг 2013 00:31, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 авг 2013 00:07

ASR1927 написа:Тъпак вие гнусни шарани сте нападнали двама наши в Зорница , стига сте се крили като мишки. Дражев ви хранеше половината агитка начело с ония алкохолик Велико , на дъщеря му и купи чанта и тетрадки за училище вие му ебахте майката. Виновен за онази история е Йоан , затова че почна да му играе сечено да може да се насочи към повечето пари. Дражев ви беше направил добър отбор с български играчи с ваши юноши , а сега играете само с чернилки. Айде със здраве.

Дражев, ти ли си?

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 авг 2013 06:10

k.dimitrov написа:

Дражев, ти ли си?

Кой да е друг,ако не брадатото братче или тлъстия арменец :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 авг 2013 09:25

Много моля за съдействие! Искам да купя малко знаме на "Черноморец" и шал, защото след мача феновете на "Нефтохимик" ми подариха, а аз искам да сложа в клуба и на двата отбора знамената! Предварително благодаря!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 авг 2013 13:14

Зачитам правото ти на глас, но не толерирам обидите ти. Гнусни шарани, които се крият, като мишки няма в този форум. Вярвай.
Можеш да се срещнеш или запознаеш с всеки един от нас, ако желаеш и имаш да кажеш повече неща от това, което си написал. Ако си афектиран заради накърнен икономически интерес ( допущам, че може да е така ) можеш да дадеш повече гласност на недоволството си, но подплатена с обосновани аргументи.
Това за чантата на Велико-вата щерка звучи несериозно, а в мен поражда въпрос: " За, какво Дражев е купил тази чанти ? Велико с пистолет ли я поискал ?"...И за да не сме наивни нека признаем, че дарове без интимност, признателност или очаквания на този свят няма.
Що се касае за българските играчи - наши юноши. Дано не визираш "юношите" съставяли отборът на Черноморец Бургас София, защото по-голяма гавра с феновете на Черноморец и децата от ученическите скамейки впуснати в тази "кауза" аз не помня. Или викаш не е достатъчно.
ПС: Предполагам, че за машинациите на Йоан не ни обвиняваш.
ПС1: Би ли дал повече подробности за битите в Зорница ваши хора ? Лично аз - сега и от теб научавам и, ако е истина това форумът въобще не е мястото за подобна комуникация. Трябват радикални действия, защото не дай Боже в утрешния ден и моето дете, и племенникът ми и хубавото детенце на Пламенски, което видяхме в подписа му могат да станат невинни жертви на това безумие само защото са присъствали на мач и са поддържали "грешния" отбор. Страшно е и дано по-разумните осъзнават опасността и тревогата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”