burgazliqta написа:От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.
За първи път да съжалявам, че нямам СКАТ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
burgazliqta написа:От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.
ntodorov написа:burgazliqta написа:От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.
ntodorov написа:burgazliqta написа:От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ASR1927 написа:Тъпак вие гнусни шарани сте нападнали двама наши в Зорница , стига сте се крили като мишки. Дражев ви хранеше половината агитка начело с ония алкохолик Велико , на дъщеря му и купи чанта и тетрадки за училище вие му ебахте майката. Виновен за онази история е Йоан , затова че почна да му играе сечено да може да се насочи към повечето пари. Дражев ви беше направил добър отбор с български играчи с ваши юноши , а сега играете само с чернилки. Айде със здраве.
ivan56 написа:ntodorov написа:burgazliqta написа:От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.
Няма за какво да съжеляваш,аз го хванах към края но нищо ново.Все едно четеш "бургаските сайтове" ебургас,бургас24, флагман,топновини.Извинявам се ако съм изтървал някоя.Събин и двама от Нефтохимик, Тодоров и ония мазния с бонбоните.Въпроси от зрителите избирателно - мазния арменец дадурян, и Георги Дражев п.....т.Къде били феновете на Черноморец през тези 7 години и всеобщите глупости.Имало е нови глупости 30 на 2 доколкото разбрах в събота,ст.Лазур си е техен,искали приемлив наем..А Събин хълца на всички въпроси,продължават да се подиграват с Черноморец и няма кой да го.защети.Неможах да се свържа и да ги питам барабар с водещия къде беше цялата бургаска преса и тяхната медия когато оня п..л дражев е..а мамата на Черноморец и го разкарваше като панаирджийска мечка из България..Само от тук познавам достатъчно хора които щяха да им отговорят на тъпите въпроси.И с какъв акъл Събин е отишъл в тая измислена телевизия.
ASR1927 написа:Тъпак вие гнусни шарани сте нападнали двама наши в Зорница , стига сте се крили като мишки. Дражев ви хранеше половината агитка начело с ония алкохолик Велико , на дъщеря му и купи чанта и тетрадки за училище вие му ебахте майката. Виновен за онази история е Йоан , затова че почна да му играе сечено да може да се насочи към повечето пари. Дражев ви беше направил добър отбор с български играчи с ваши юноши , а сега играете само с чернилки. Айде със здраве.
k.dimitrov написа:ASR1927 написа:Тъпак вие гнусни шарани сте нападнали двама наши в Зорница , стига сте се крили като мишки. Дражев ви хранеше половината агитка начело с ония алкохолик Велико , на дъщеря му и купи чанта и тетрадки за училище вие му ебахте майката. Виновен за онази история е Йоан , затова че почна да му играе сечено да може да се насочи към повечето пари. Дражев ви беше направил добър отбор с български играчи с ваши юноши , а сега играете само с чернилки. Айде със здраве.
Дражев, ти ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта