Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 26 юли 2013 11:32

sn_ написа:ако си се засегнал заради малката буква, си доста дребнав хах! Съжалявам за техническата грешка, но ОК - нефтохимик и ЧЕРНОМОРЕЦ!!! ДОВОЛЕН ЛИ СИ?

Черноморец БУРГАС - Нефтохимик БУРГАС е най-добре... :)
По темата. Трябва да има обща позиция. Всеки ден различен от предварително планувания би развалил
очакванията на много хора и най-вече на тези със сезонна или работа на смени. Не малко хора си бяха планували
този ден и час. В това число и аз.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юли 2013 11:39

ntodorov написа:
sn_ написа:ако си се засегнал заради малката буква, си доста дребнав хах! Съжалявам за техническата грешка, но ОК - нефтохимик и ЧЕРНОМОРЕЦ!!! ДОВОЛЕН ЛИ СИ?

По темата. Трябва да има обща позиция. Всеки ден различен от предварително планувания би развалил
очакванията на много хора и най-вече на тези със сезонна или работа на смени. Не малко хора си бяха планували

Да ходят да играят на националния стадион.Нали така бяха писали.Много слабо ме интересува къде ще играят.Дали ако беше някой бургаски отбор да играе в Пловдив и предстоеше пловдивското дерби щяха да си променят мача.Нямам нищо против Ботев.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
sn_
Контакти:

Мнениеот sn_ » 26 юли 2013 12:00

ntodorov написа:

явно има и кой да разбере нещата! но ако чакаме да излезе решението, вече ще е късно. Трябва ясно да изразим позицията си предварително, ... ДА СИ ЗНАЯТ, ОНЕЯ БОГОПОМАЗАНИТЕ! Все пак футбола е за феновете.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 юли 2013 12:01

А, такива неща се правят преди да има нещо официално, за да не става късно, за да се разбере,че хората са против това и да се вземе разумно решение.

Щях да бъда доволен и на Черноморец - Нефтохимик, но и така става. Не съм дребнав, става дума за уважение, имате искане към нас, а уважението липсва. Фенклубът ни ще излезе с официална позиция, щом стане това нещо ясно, предполагам днес или утре. И тогава ще поговорим и с Николай, какво да направим.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sn_
Контакти:

Мнениеот sn_ » 26 юли 2013 12:06

Искане към вас нямаме! Не ви молим за нищо. Така, ще е най - добре и за двата тима и фенове. Аз просто правя предложение. Ако вие не искате, ок - здраве да е! Обясних ти, че е техническа грешка, както виждаш първият път съм написал и Нефтохимик и Черноморец с ГЛАВНИ БУКВИ! Но явно дребнавото те зове. Не ми се спори за такива глупости свързани с Caps Lock.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 юли 2013 12:12

sn_ написа:Искане към вас нямаме! Не ви молим за нищо. Така, ще е най - добре и за двата тима и фенове. Аз просто правя предложение. Ако вие не искате, ок - здраве да е! Обясних ти, че е техническа грешка, както виждаш първият път съм написал и Нефтохимик и Черноморец с ГЛАВНИ БУКВИ! Но явно дребнавото те зове. Не ми се спори за такива глупости свързани с Caps Lock.

Еми недей спори, щом нищо не искаш, защо си го написал в нашия форум. Нали и без това сме 20 човека, какво можем да направим. И на мен не ми се спори. Приятен ден.

Потребителски аватар
sn_
Контакти:

Мнениеот sn_ » 26 юли 2013 12:16

Това да направиш предложение и да искаш нещо от някой са две различни неща. И 10 човека да сте, ако заради промяната останете 5 има смисъл и за вас. ходи си оправяй, вкиснатия живот извън форума, аман от негативно настроени хора!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 юли 2013 12:18

sn_ написа:Това да направиш предложение и да искаш нещо от някой са две различни неща. И 10 човека да сте, ако заради промяната останете 5 има смисъл и за вас. ходи си оправяй, вкиснатия живот извън форума, аман от негативно настроени хора!!!

Изключително съм позитивен, всеки, който ме познава, го знае :) Негативния и този, който гледа лошо си ти. Предложи нещо, по тема, за която не знаех. Отговорих ти и пак не остана доволен от отговора. Еми съжалявам.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 юли 2013 14:03

Колко ме е яд, Събев е бил тук снощи!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 26 юли 2013 15:32

Bourgas написа:Колко ме е яд, Събев е бил тук снощи!

Даже и интервю е дал. :lol:
Най-трудното за Черноморец мина. Това заяви собственикът на бургаския клуб Митко Събев, който вчера изгледа на живо от личната си ложа на стадион „Лазур” победата на Ботев Пд над Зрински Мостар. Бизнесменът напусна стадиона във видимо добро настроение, като не пропусна да похвали феновете на „канарчетата”. Той призова бургазлии да последват примера на бултрасите и да подкрепят повече футбола в града. Босът на Черноморец изрази оптимизъм, че нещата в клуба се оправят и добави, че евентуално влизане в евротурнирите е напълно възможно за „акулите” през настоящия сезон.

„Страхотен мач, аз се удивявам на публиката на Ботев Пловдив. Пожелавам на бургазлии също да се сетят, че този град също трябва да има такава публика, за да има и футбол. Не знам, какво се случва, но без подкрепа няма футбол, в това съм убеден.

Всичко е въпрос на сърце според мен, нали видяхте за какво става въпрос. Аз им свалям шапка. Европейска атмосфера и другата седмица ще видим, как Бобич пада тук”, каза Митко Събев след мача.

„Евентуално влизане в Европа е възможно и за нас. Тази година е малко по-добра за Черноморец, а мисля, че следващата ще е съвсем различна. Ще се справим, най-трудното мина”, добави босът на „акулите”.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”