Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

cunimepox

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот cunimepox » 12 апр 2013 06:43

Laetitia написа:Говорим си с приятеля ми сега за слабото ни първенство...

[23:21:59] Десо: никой няма да стане шампион този сезон
[23:22:07] Maria: ЙЕС!
[23:22:08] Maria: ей тва е
[23:22:10] Десо: всички да са от второ място нататък
[23:22:12] Десо: :D

Това трябваше да е нещо смешно и оригинално?И двамата сте на един акъл.Тоест-много зле. :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 апр 2013 08:18

White Fang написа:Помощниците са ни надеждата. Това са хора, които знаят какво е Левски!

Бе то и Илиан знае какво е Левски ама...греда. Дано Митов и неговия екип вдигнат футболистите. Бях за по опитен треньор от сорта на Г.Василев или Стефан Грозданов но и така става. Тъй или иначе по това време на сезона трудно кадърен треньор би поел отбор. Успех на Митев, Топчо и Мариян!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 12 апр 2013 09:05

Не ми е ясно само какво прави Боримиров в клуба.И той доказа,че няма качества да бъде фактор в ръководството на "Левски".Човекът,от когото се нуждае спешно отбора се казва Наско Сираков!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 апр 2013 09:06

Най-сетне някаква промяна.... успех на Топчо като помощник :)

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 12 апр 2013 09:34

MuFc1878 написа:Най-сетне някаква промяна.... успех на Топчо като помощник :)

Той е човека, който да обясни на тези балерини какво значи Левски. Успех на Топузаков
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 апр 2013 10:01

Най-доборто са помощниците, Топчо е левскар и в червата и ще успокои съблекалнята, ще озапти тарторите като Пелето и Йовов и дано нахъса малко играчите.

Митов води отбора в единствения ни що годе читав мач през полусезона, дано не му се качат на главата.

Аз лично исках опитен тренер като бай Гроздан.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 12 апр 2013 10:15

olimpi написа:Най-доборто са помощниците, Топчо е левскар и в червата и ще успокои съблекалнята, ще озапти тарторите като Пелето и Йовов и дано нахъса малко играчите.

Митов води отбора в единствения ни що годе читав мач през полусезона, дано не му се качат на главата.

Аз лично исках опитен тренер като бай Гроздан.

Аз пък харесвам "лаптопа", ама едва ли някой би го взел при нас, а и не знам дали ще се справи. Факт е, че водеше само изпадащи отбори, обаче отборите му винаги играеха футбол. Държаха топката(не безцелно), пробваха да се надиграват и най-важното, атаките им не започваха с изритване напред ... :mrgreen:
Честно казано с Митов не виждам особена промяна. Може пък да има възгледи различни от тези на Илиан, кой знае.
Аз виждам две основни грешки, които трябва за в бъдеще да се променят. Трябва ни треньор, обаче доказан по някакъв начин. Лично аз се надявам да навият Херо. Дава му се възможност да работи, както на Илиан се даде доста голям аванс, но той е НЕДОКАЗАН. Една купа с Берое не го прави дългогодишен треньор или специалист.... Другата грешка е трансферната политика. Трябва да се изринат всички мениджъри, некачествени чужденци, които са в отбора и играчи, които са слаби или просто не им се играе. Ако трябва ще вложат малко повече пари, за да купят млади и перспективни играчи, ще налагат някои юноши и т.н. Това по преценка на треньора. И ако имат малко акъл в главата, ще вземат читави скаути, на които да плащат добре и ще ги пращат редовно да гледат играчи в чужбина, да следят за млади таланти. Ако привличат чужденци, нека отпуснат кесията за някой добър, недоказан и млад играч, който скаутите са видели. Това го смятам за правилно, лично мнение е, никого не ангажирам :)

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 апр 2013 10:37

Трябва ни треньор, обаче доказан по някакъв начин.

Toчно. Доказани свободни тренери в Бг са малко. И аз искам Херо или бай Гроздан, но Херо едва ли ще дойде с тази болест. За мен това е тренера, с акулите прави от пръдня боя има невероятен нюх за играчи и е тактически може би най-грамотният в Бг.

ИИ се видя, че не става за Левски, а имах големи надежди. Даде му се доста време и пари за трансфери, с които се купиха дървета като Силва и Ели + сбърканата подготовка, та те на не могат да тичат нашите.

Да идват Газпром и да ни носят руснак, те поне са се доказали, че може да се кърка и купонясва (няма да им строши хатъра на играчите), но ще тичат и изядат тревата + сериозна тактическа грамотност.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 апр 2013 10:55

По Спортал дават картина на живо от Герена. След малко трябва да говори Иво Тонев.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”