olimpi написа:Най-доборто са помощниците, Топчо е левскар и в червата и ще успокои съблекалнята, ще озапти тарторите като Пелето и Йовов и дано нахъса малко играчите.
Митов води отбора в единствения ни що годе читав мач през полусезона, дано не му се качат на главата.
Аз лично исках опитен тренер като бай Гроздан.
Аз пък харесвам "лаптопа", ама едва ли някой би го взел при нас, а и не знам дали ще се справи. Факт е, че водеше само изпадащи отбори, обаче отборите му винаги играеха футбол. Държаха топката(не безцелно), пробваха да се надиграват и най-важното, атаките им не започваха с изритване напред ...
Честно казано с Митов не виждам особена промяна. Може пък да има възгледи различни от тези на Илиан, кой знае.
Аз виждам две основни грешки, които трябва за в бъдеще да се променят. Трябва ни треньор, обаче доказан по някакъв начин. Лично аз се надявам да навият Херо. Дава му се възможност да работи, както на Илиан се даде доста голям аванс, но той е НЕДОКАЗАН. Една купа с Берое не го прави дългогодишен треньор или специалист.... Другата грешка е трансферната политика. Трябва да се изринат всички мениджъри, некачествени чужденци, които са в отбора и играчи, които са слаби или просто не им се играе. Ако трябва ще вложат малко повече пари, за да купят млади и перспективни играчи, ще налагат някои юноши и т.н. Това по преценка на треньора. И ако имат малко акъл в главата, ще вземат читави скаути, на които да плащат добре и ще ги пращат редовно да гледат играчи в чужбина, да следят за млади таланти. Ако привличат чужденци, нека отпуснат кесията за някой добър, недоказан и млад играч, който скаутите са видели. Това го смятам за правилно, лично мнение е, никого не ангажирам