Та, не разбрах, ще дадеш ли 10 лева за ЦСКА, или при тролската работа не ти плащат достатъчно, а и отгоре на това не ти влиза в плановете за ЦСКА!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:suni написа:Ние сме дали на ЦСКА базите за 25 години. Юридическото лице, което наследи традициите и бъде припознато от феновете, ще стопанисва базите
Кралев
това откъде го довлече ?
Shaka написа:Ми ПИТАЙ бе! Кафяв![]()
Това което Донка ви казва, чисто и просто е пътя на логиката и там трудно може да има повече от едно мнение, ама на такива кто теб им е трудно да го проумеят.
Иначе истинските ЦСКАри, не като теб, ясно заявяват какъв е верния път, аз никого не убеждавам, те хората си знаят. Щом такива като шивача и кировеца ви го казват няма нужда от повече.
CSKA 78 написа:Shaka написа:Ми ПИТАЙ бе! Кафяв![]()
Това което Донка ви казва, чисто и просто е пътя на логиката и там трудно може да има повече от едно мнение, ама на такива кто теб им е трудно да го проумеят.
Иначе истинските ЦСКАри, не като теб, ясно заявяват какъв е верния път, аз никого не убеждавам, те хората си знаят. Щом такива като шивача и кировеца ви го казват няма нужда от повече.
Зулус, т.e Донке, Шивача и Кировеца са за оздравяване, а не за А окръжна на всяка цена! Нали правиш разлика, троле?!
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
11_best написа:ЦСКА в А група догодина. Да бяха допуснали да си извървим пътя от В до А, ОК. Но при липса на желание да се създадат правила, които да не водят в задънена улица... 20 от 20 противника този полусезона казаха, че ЦСКА не е за аматьорския футбол - няма смисъл нито за футбола, нито за клуба. 3-4 пропуснати мача имам този сезон, билета си плащам, но и 10 лева за Бенжелюн, Градев, Гърнето и Праховеца, Митал, Лупи не давам. Още повече, че милионите на държавата следва да си ги търсят компетентните органи, за което си плащам данък.
Какъв морал в тая държава, при тия институции и КОЙ насреща. Някой от противниците разбра ли го този морал от м. август до сега, някой направи ли си труда да каже - оставете ги да се вървят по пътя, заслужават го?...
С техните методи по тяхната глава...
PFC Litex написа:Що не казвате, че на срещата с Ганчев, ви е поставил условие да съберете вие феновете 20 милиона, а той ще даде останалите за да спасите ПФК ЦСКА 1948 АД?
Beladona написа:Red_Neck написа:Някои тотално загубиха връзка с реалностите, а те (реалностите) за ЦСКА са 3.
1) Отдавна ЦСКА е АД и който държи контролния пакет, той кара влака. Останалите могат само да имат мнение по различни въпроси.
2) ПФК ЦСКА АД реално е фалирало.
3) Единственият човек, който се ангажира финансово с ЦСКА в този момент е ГГ и пак той е причината да продължаваме да ходим всяка седмица на Армията.
Погледнато от камбанарията на ГГ и допускайки, че той има реални намерения към ЦСКА, най-разумното нещо е той да си премести инвестицията от Ловеч в София, вместо да извади едни 40 мноооого големи, за кеф на феновете и после ритуално да дръпне шалтера на проекта си в Ловеч. Нали на всички е ясно, че захване ли се ГГ сериозно с ЦСКА, Литекс става пак Осъм!
т.е., при официален фалит на ПФК ЦСКА АД, дали ще се тръгне на чиасто от А окръжна или ще се използва jump-start Литекс на практика е все тая. Ново АД, нямащо нищо общо със старото! Разликата е, че при вариант 1 (А окръжна) ГГ ще загуби доста време и пари.
Ако приемем, че ГГ кара влака, то изборът му е очевиден.
Ако на някой този избор не му харесва, може спокойно да намери пари за оздравяване на ПФК-то.
На приказки е лесно, но реално никой освен ГГ не е пожелал да скача в дълбокото. Тогава?
Вратле , кой викаш държи контолния пакет в ЦСКА ин диз момент , че не моем да се сетим ?
Shaka написа:А ти как реши че аз искам да сте в А окръжна на всяка цена. Разбира се че оздравяване, е най-добрия вариант ама нали затова трябва да даде някой лев всеки фен. А ти си ясен вече че кьорава стотинка няма да дадеш. Защото за всичките припознавачи като теб истинския ЦСКА е изгубена кауза. И затова някои припяват да не се дават пари. А много хора и от други отбори биха ви помогнали, аз включително. Ама ти понеже си кафяв няма да дадеш нищо и ще чакаш да се затрие клуба за да припознаеш друг. Ми припознавай още сега, какво чакаш... Изобщо си толкова смешен че няма на къде.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта