BRF написа:mozart написа:bobonikolov написа:IvailoRz написа:Само дето стелистите дето викаха ЦСКА незнаеха ,че няма от какво да се дразним за това ... Виж обаче ефекта беше "Уау" или по -точно "уууу" , когато ние им отговорихме с "Динамо"
Само дето живеете в голяма заблуда. Стелистите са скандирали ЦСКА ЦСКА не за да ви дразнят, а защото отдавна са в топли отношения с фен клубовете на ЦСКА. През лятото на 2008-ма година точно преди 6 години, когато Стяуа игра в ЕКТ те разпъваха транспаранти с надписи "Justice for CSKA Sofia", но вие това няма от къде да го знаете.
Добре де, приятели сте с цигнетата, няма лошо, но защо когато скандираха ЦСКА се обръщаха към нас? За мен си беше за дрязга все едно ние сме ви абонати! Или може би искаха да кажат, че цесекарите подкрепят тях, а не българският отбор? Кой знае! Ще видим колко цесекари ще влязат в сектора на стелистите! Аз се обзалагам, че няма да са повече от 200-250 човека!
Разбира се,че са дразнели вас и са ви показвали,че подкрепят нас!
Бройка хора не бих се наел да прогнозирам!Имам приятел,който пътува за техни мачове(включително и този с вас в Букурещ)!Дружбата между части от двете публики е много по-силна,отколкото предполагаш!Пак казвам,че тези които ще бъдат там в този мач,биха били дори съперника да не беше вашия отбор,а който и да е друг!
п.п.Не си правите добра услуга,като постоянно ни обиждате нас,феновете на ЦСКА!Тези форуми се четат от всякакви хора и накрая заради няколко келеша го отнасят други хора!Така ще стане и в сряда,но......
На коя моя дума точно се обиди? Я погледни вашия форум! Какво видя там?