Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 15:38

Red_Girl написа:
Theos написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=342221

Сега има ли доволни :)

То беше ясно, виж само подписа ми. Роската го каза.. :lol: :lol:

Ама се забравя като ни закла преди 3 години на Герена...и се игра до гол за Литекс за 2:2, гонеше ни хора на поразия а накрая за награда му дадоха и приза "Съдия на годината.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 апр 2013 15:38

От какво да сме доволни? Смешковците в черно(жълто) ги наказват, ама точките си ви остават.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 22 апр 2013 15:38

Езикът на омразата винаги трябва да бъде извън приемливите граници в едно нормално общество, но този път декларацията си е точно на мястото ;)

Всичко това е игра на нерви и не може винаги да се водим от принципа, че слабият мрази, а силният пренебрегва. Не, че не ми пука, ама като прочета поредната комсомолска провокация, затварям сайта и след 1 минута съм я забравил. Обаче, отборът се влияе от това, защото с това си вадят хляба /колко го заслужават някои от тях е друг въпрос, ама да не се отклонявам/. Двойният стандарт е повече от очевиден и доколкото за септемврийци е нормално да ги радва пропагандата срещу Левски, то е логично ние да не сме особено щастливи. На чертвъртфинала за купата отмениха гол на Локо за измислена засада в края на мача и това мина и замина. Но като им дадоха измислена дузпа на реванша и почнаха тирадите как съдията ги заклал и класирал Локо за финала. Без съдийските грешки пак полуфиналист щеше да е Локомотив след 1:0 в първия мач и 0:0 в реванша. Но като не дадоха дузпа за Локо срещу нас и ни заляха с помия. На толкова дискутирания мач във Варна имаше 2 груби грешки /като изключим недадените картони, но това е традиция вече/ - по една във всяка посока и не се повлия на крайния резултат. Мишоците се поболяха, че Левски не загуби и веднага съдията наказан.

А да се твърди, че съдията е помогнал на Левски срещу Литекс е висша форма на наглост. Да, съдията повлия, като отмени чист гол на Йовов, при който нямаше никаква засада и свири несъществуващо нарушение, както се вижда от повторенията, след което Литекс намали. От трите претенции за дузпа единственото нарушение е на Мюлдер, но то е на границата на наказателно поле.

Бием футболното БСП, а на 12-ти май довършваме политическото и петолъчките се снишават.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 15:41

Muscarin написа:

От какво да сме доволни? Смешковците в черно(жълто) ги наказват, ама точките си ви остават.

Ти си бил фен на Литекс...прощавай от аватара ти се обърках ,че си от Ботев...ако искаш ще ти ги докарам до Ловеч тия дни 3те точки, белким си доволен :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2013 15:42

PFC Litex написа:Това е още по-смешно http://gong.bg/view_article.php?article_id=342215 :lol:

Сега обаче, и фенове на Литекс, трябва да напишат подобно нещо, защото и те имаха подобни плакати.
А, че тази декларация е съчинена само и само да прикрие нечия простотия, по молба разбира се на ФК ''Левски'', за да се спести наказанието е друг въпрос, не, че някой от този клуб и онзи на ''Тодор Александров'' вярва това.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 22 апр 2013 15:42

milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:В декларацията ( като се абстрахираме от всички обиди и "острия език" ) ... Има въпроси.
Призовавам хората против нея ( декларацията ) ... Да се опитат да отговорят на тях. ;)

До тук нито един от противниците на написаното не видях, да се спира на въпросите ...
Има само първосигнално ( първично-животинско ) ... Реагиране. :|

Жоре, аз отговорих преди два дни в една от темите, на същите въпроси без да ми бъдат цпоставяни, по този начин

ти само триеш коментари друго нищо не правиш.
"ОТГОВОРИЛ",АЗ КЪДЕ СЪМ БИЛ ТОГАВА?

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 22 апр 2013 15:44

iliyan написа:
wsxedcrfv написа:
iliyan написа:И този се нарича фен на Левски и на футбола ! Това всичко се прави за да си доставяме удоволствие ! Няма полза от злоба и комплекси !
На това ли ще учим децата си - псувни , злоба , омраза ! Не е ли по-важно да ги научим да обичат отбора , да пеят песни за отбора и даму се радват на успехите и да ги научим да уважават другите отбори ! На такива като Гугутката само затвор и дано Стойчо и Ицо го съдят този глупак за обиди и да му се завие свят от дела ! И от тук насетне да не напуска Софийският Централен Затвор и всеки лев който изкара да влезе в джобовете на Ицо и Стойчо за нанесените обиди !

глупак си ти и ако искаш може мен да съдиш?

Нямаш грижи ! ЕГН и трите имена и ще се видим съда !

да ги напиша тук ли?
ей ти си редко т..о парче.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 22 апр 2013 15:46

radoslav_rashkov написа:Изненадващо е, че който е съчинил това е полуграмотен. А може би е диктувал гукайки?

ама е верно нали?
а сега кой ще започне да опровергава всичко това и дали ще може?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2013 15:55

Red_Girl написа:

То беше ясно, виж само подписа ми. Роската го каза.. :lol: :lol:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот milen.hristov на 20 Апр 2013, 16:01

Няма спор, че ако Ники Йорданов я кара така, и той ще излезе в почивка, но доммоента ако някой отбор може да се каже, че е ощетен е Литекс. Във вреда на Левяски са само недаденият картон на Ваюши и кратона на Йовов. Докато при Литекс си имаше 2 дузпи, при втората въпреки малкото разстояние това е дузпа, защото се сменя траекторията на топката. Както и няколко недадени картона на Левски, пример Димов

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 апр 2013 15:56

milen.hristov написа:
Мнениеот milen.hristov на 20 Апр 2013, 16:01

Няма спор, че ако Ники Йорданов я кара така, и той ще излезе в почивка, но доммоента ако някой отбор може да се каже, че е ощетен е Литекс. Във вреда на Левяски са само недаденият картон на Ваюши и кратона на Йовов. Докато при Литекс си имаше 2 дузпи, при втората въпреки малкото разстояние това е дузпа, защото се сменя траекторията на топката. Както и няколко недадени картона на Левски, пример Димов

Офтопик:
Виж си ЛС
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Левски”