Щели били да дават 4 милиона бюджет в А окръжна.
Слушахме 4 месеца толкова лъжи, колкото Лупи не е изричал за целия период, откакто е в ЦСКА.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:Егати наглите копелета са тези подлоги на ДПС - И и МНаправо съм бесен! Не стига, че фалираха старото дружество, но искали да им подкрепяме новото. И за какво да вярваме на хора, които излъгаха, че са платили лиценза, че ще развиват ЦСКА, а те дори една пресконференция и общо събрание не могат да свикат. Е тук вече, ако остане само тяхното ЦСКА и им се дадат базите - аз наистина се отказвам от българския футбол!
angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!
За останалите,които искат Литекс да се прекръсти на ЦСКА и не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-жалки нещастници!
И аз не харесвам левскарите,но ги уважавам,защото ако те бяха на ваше място,никога нямаше да бъдат съгласни на такова обединение!
angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!
За останалите,които искат Литекс да се прекръсти на ЦСКА и не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-жалки нещастници!
И аз не харесвам левскарите,но ги уважавам,защото ако те бяха на ваше място,никога нямаше да бъдат съгласни на такова обединение!
djd написа:angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!
Там след "не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-" ми се е прецакал нещо монитора и не се чете.
Това кой какво би направил няма как да го знаеш, докато не се случи. Мани ги какво разправят.
Естествено, че не всичко е редно, много съжалявам за вашия клуб. Но вашият почетен президент така е решил. И това не е от вчера, а от 98-ма още.
Обединение няма да има. Литекс си сменя името, седалището, емблемата, цветовете и става ЦСКА.
Надявам се също и футболът в Ловеч да не бъде закрит и пак да има отбор. Предполагам, че Гришата няма да го направи, защото все пак голяма част от бизнеса му е в Ловеч и района.
BRF написа:icko65 написа:BRF написа:icko65 написа:BRF написа:icko65 написа:Направи обединение!Чети по-внимателно.Обединиха се ФК Бургас и ПФК Нефтохимик1962.Новото дружество е ПФК"Нефтохимик Бургас1962"
Значи ако Черепухата направи едно дружество ФК ЦСКА 1948 АД ЕООД ООД и го обедини с Литекс и новото дружество се нарече ФК ЦСКА 1948 ООД,всичко ще е точно?
Ти пак не схващаш!Ново дружество няма как да има лиценз за тая година-сроковете за А група минаха!За Нефтохимик Бургас има време- до 30.06 е срока за Бгрупа.
Ще се хващаме за правилата ли,добре!Към момента има действаща нормативна уредба за сезон 2014-15.Изпълкома на бфс може да приема промени в тази наредба за 2015-16!Изпълком има в четвъртък!!!???!!??!
И останалите 10 ли ще кандидатстват наново за лиценз?Кога ще подготвят документи по новите правила?Между другото лицензиозната процедура за А група която приключи беше за сезон 2015/16
Ти от луната ли падаш!Изпълкома може да прави каквото си иска!Дори и Лечков ти го каза!
Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон ПоповКакто и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма
djd написа:Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон ПоповКакто и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма
Ей тези новите монитори много горят.![]()
"почетен" успя ли да прочетеш?
Кашчей написа:djd написа:Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон ПоповКакто и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма
Ей тези новите монитори много горят.![]()
"почетен" успя ли да прочетеш?
То и Стоичков е "почетен доктор" на ПУ, ама не е ректор, там, или истински доктор.
Че е почетен президент ГГ го знам отдавна и сигурно той може да окаже влияние, но не е едноличен собственик, за да може сам да състави протокол за ОСА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост