Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот TristaNNN » 21 фев 2025 15:32

Kotooshu написа:....
Не мога да разбера, толкова години вече, защо не проверявате информацията, поднесена от тотални неможачи , наречени джурналисти-терористи!
... :

[offtopic]Четенето е враг на масовия съвременен българин, а за мунчовците е направо фобия.
Лошото е, че такива представляват по-голямата част от народонаселението, което разбира се отчитат и дра(и)скачи, политици, директори и мажоритарници. :([/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 фев 2025 16:07

Aronaks написа:
blue avalanche написа:
Галчев е юноша на Локомотив...
Юношата на „сините“...

Последно?

Нивото на журналистите в бг медиите е покъртително. Дори дспорт, които преди бяха сравнително високо ниво, вече са много надолу. Чета им статии, то е нещо страшно, липсват думи, грешно написани, явно няма редактори там. Всеки си пише нещо и го пуска директно.

В случая , вие сте тези които пишете глупости. ПГ Галчев преди да дойде при нас , след като се върна от Испания, беше в Локомотив (Сф) и при Чандъров (ДИТ , сега Септември) .
В настоящия случай изнесената от журналистите информация е вярна.
Между другото доста от юношите преди да влезнат в мъжкия футбол вече са сменили по 3-4 отбора .
Примерно Рупанов дойде при нас от Лудогорец, Ас.Митков от Ботев(Пд) , Пр. Бачев от Дунав(Рс)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 фев 2025 16:12

honda написа:
Aronaks написа:
blue avalanche написа:
Галчев е юноша на Локомотив...
Юношата на „сините“...

Последно?

Нивото на журналистите в бг медиите е покъртително. Дори дспорт, които преди бяха сравнително високо ниво, вече са много надолу. Чета им статии, то е нещо страшно, липсват думи, грешно написани, явно няма редактори там. Всеки си пише нещо и го пуска директно.

В случая , вие сте тези които пишете глупости. ПГ Галчев преди да дойде при нас , след като се върна от Испания, беше в Локомотив (Сф) и при Чандъров (ДИТ , сега Септември) .
В настоящия случай изнесената от журналистите информация е вярна.
Между другото доста от юношите преди да влезнат в мъжкия футбол вече са сменили по 3-4 отбора .
Примерно Рупанов дойде при нас от Лудогорец, Ас.Митков от Ботев(Пд) , Пр. Бачев от Дунав(Рс)

Ами съжалявам много г-н Всезнайко, но за мен си юноша на отбора, където си направил първите си стъпки като футболист. И не е коректно да се водиш юноша на 5-6 отбора. И да, нивото на журналистите е фрапантно ниско.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 фев 2025 16:37

tmanolov написа:
blue avalanche написа:
tmanolov написа:Отлична новина. Сега да видим Асанчо кога ще си замине към Славия, например.

В.Стефанов може да е всякакъв, но не е луд.

така е, той ги избира само такива, дето могат да играят ... тото :) Дали Асанчо може, не се наемам да кажа :mrgreen:

Проблемът с тотото е, че от време на време трябва да биеш някой от фаворитите. За да ти излез сметката. Не можеш да залагаш само на загуби. Не знам дали Митков е такъв матр'ял.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 фев 2025 00:19

tmanolov написа:
1914.1902 написа:Патрик-Габриел Галчев сменя Левски с Локомотив София

Доскорошният национал Патрик-Габриел Галчев най-вероятно ще премине в Локомотив София под наем, научиха Дарик радио и Dsport.

Десният защитник е желан от столичните „железничари“, които стартираха ударно 2025 година. Антон Велков харесва качествата на младия българин и го желае в своите редици.

От друъга страна, Левски има още двама играчи на този пост – Алдаир и Оливер Камдем. Поради тази причина, Галчев дори не е в групата за мача със Спартак Варна.

Очаква се развитие по темата до понеделник, когато затваря зимният трансферен прозорец в България. Галчев е юноша на Локомотив, срещу който дори вкара първи си официален гол и показа уважение, като не се зарадва.

Юношата на „сините“ има 99 мача за тима от стадион „Геоеги Аспарухов“ и спечели Купата на България под ръководството на Станимир Стоилов.

Отлична новина. Сега да видим Асанчо кога ще си замине към Славия, например. И само маринчо остана за втора турска и твай е с великите юнУшки. Снощи се загледах - ми Борац (Баня Лука) са на 1/8 финал в ЕКТ (вярно, за пресконференциите). Викам си, супер, виж как с местни момчета стават нещата. Отварям им състава - ми то само 3-ма от БиХ. Тук да светка ламБата. Погледнах и Пафос, също класирали се за 1/8 финал в ЕКТ (Пафос е едно село тип Поморие - иначе приятно градче, ходил съм, но без да са печелили никога нищо в Кипър) - спомних си, че отстраниха с много зор ментетата на Цеката - ми нито един маляка нямат в редиците си и т.н.

Я кажи сега как е при Бодьо, Ягелония, Пилзен, т.н. ФКСБ или Целие? Там пък да не са по 7-8 местни и пак да играят 1/8 финал

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 фев 2025 10:27

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:....
Не мога да разбера, толкова години вече, защо не проверявате информацията, поднесена от тотални неможачи , наречени джурналисти-терористи!
... :

[offtopic]Четенето е враг на масовия съвременен българин, а за мунчовците е направо фобия.
Лошото е, че такива представляват по-голямата част от народонаселението, което разбира се отчитат и дра(и)скачи, политици, директори и мажоритарници. :([/offtopic]

Ти чел ли си през последните години, някакви футболни анализи, на отбори, футболисти, треньори, новостите в съвременния футбол...нещо?
Всичко е копи-пейст от първия драскач, с първата за деня интрига , а другите го преписват с правописите грешки.
А едно от най-любимите ми е, подобие на Буци, сутринта се пише някаква повърня, на обяд си я опровергават , а вечерта нещо друго но същата тема... Лятото в спортал ми обраха точките, нещо от сорта беше изведено като заглави :
Нещо Невиждано на Панчарево се случва .... бла, бла, бла .... Г-н.Стипич(само уважение към този прекрасен човек) давал наставления 90 минути като тичал по тъча :lol:

Австрия на Еврото ми скри топката, супер тактически грамотен отбор.
За Грузия и цялостното им развитие на националните отбори...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 фев 2025 12:45

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2025 12:50

То беше ясно, че ще пропадне, след като сделката се проточи толкова много, но кой от феновете на ПФК Левски ще го е яд, ако е чел мненията във форума на гонг - прекалено скъп, ще ни докара до пълната славизация, Венци иска да ни го пробута, аматьор, агентите му и т.н.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 22 фев 2025 13:28

Да звънкат в Пазарджик за тунизиеца.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 фев 2025 14:05

Има време, нещата ще се променят поне още 5 пъти, този Фабиен не играе срещу Арда!!!! Друг е въпроса, че ако се променят нещата ни трябва с такива мениджъри, иначе изглежда добре и изпъква в Славия.

Върни се в “Левски”