TristaNNN написа:Kotooshu написа:....
Не мога да разбера, толкова години вече, защо не проверявате информацията, поднесена от тотални неможачи , наречени джурналисти-терористи!
... :
[offtopic]Четенето е враг на масовия съвременен българин, а за мунчовците е направо фобия.
Лошото е, че такива представляват по-голямата част от народонаселението, което разбира се отчитат и дра(и)скачи, политици, директори и мажоритарници. :([/offtopic]
Ти чел ли си през последните години, някакви футболни анализи, на отбори, футболисти, треньори, новостите в съвременния футбол...нещо?
Всичко е копи-пейст от първия драскач, с първата за деня интрига , а другите го преписват с правописите грешки.
А едно от най-любимите ми е, подобие на Буци, сутринта се пише някаква повърня, на обяд си я опровергават , а вечерта нещо друго но същата тема... Лятото в спортал ми обраха точките, нещо от сорта беше изведено като заглави :
Нещо Невиждано на Панчарево се случва .... бла, бла, бла .... Г-н.Стипич(само уважение към този прекрасен човек) давал наставления 90 минути като тичал по тъча :lol:
Австрия на Еврото ми скри топката, супер тактически грамотен отбор.
За Грузия и цялостното им развитие на националните отбори...