П.С. добро интервю, иначе, знае какво иска публиката на Левски. Хубаво е, че съжалява за грешките, които е направил. Нека го видят и ако е добър да му дадат шанс.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Това че казва, че съжалявал, не значи автоматично същото. Това лекенце колко пъти си е плюло на думите, бедна ти е фантазията. Питай феновете от Пловдив, те знаят.
santiliana написа:Не бе, тера...И аз критикувам, както всички...Защото сме изнервени от слабата игра на отбора вече от доста време.В това две мнения няма. И снощи зъзнах в дъжда с още няколко авери на стадиона в Ловеч и сме се ядосвали на левашките изпълнения на вратар, защита и почти целия син отбор.Въпреки това, си го подкрепям при първа възможност там- на стадионите, на които играе.Не е нормално постоянно да се плюе от форума, а да не се погледне и подкрепи малко тоя отбор. Ето, Боримиров е преценил и е поканил Наско Курдов.Той би трябвало да разбира повече от нас тази материя, нали така?!...Още повече, че момчето си е наш юноша, в каквато и да е форма- има ли желание да се докаже в родния клуб- ще го постигне. А ние почваме да го плюеме още необлякъл екипа...Какво ми дреме на мен що върши тоя или оня играч на Левски вечер?! Важно е на тренировки и на мачовете да изпотява екипа и да ни радва с играта си...Не може по презумция всяко нещо да бъде оплювано и отричано. При това- още не случило се...
п.п. А от Разград не са го изритали, а той си би камшика от там, щото Разград не му е по вкуса...![]()
Ботев Пд се завърна за нула време в елита, благодарение и на неговите бая голове... Някои казват, че били в Б и В групите...Ами, честно казано, няма голяма разлика в нивото на отборите от трите групи (с малки изключения)...Ще дойде време, надявам се да си промените мнението в положителен аспект, за Курдов...
tevez написа:
- Кога да очакваме да подпишеш с "Левски" и да те представят?
- Надявам се да е по-скоро. Когато преценят, ще ми предложат договор. А и аз ви казах, че той ще дойде от самосебе си. Готов съм да се бия за "Левски" и бъдете сигурни, че ще го направя не на 100, а на 200%.
- Ако ти бъде предложен договор, ще поставиш ли някакви изисквания? Каква заплата ще искаш?
- Парите не са най-важното нещо за мен. Най-важното е да заиграя, да се възползвам от този златен шанс. Иска ми се час по-скоро да си възвърна формата и да вкарвам голове - нещо,
t0bl3ro_bg написа:tevez написа:
- Кога да очакваме да подпишеш с "Левски" и да те представят?
- Надявам се да е по-скоро. Когато преценят, ще ми предложат договор. А и аз ви казах, че той ще дойде от самосебе си. Готов съм да се бия за "Левски" и бъдете сигурни, че ще го направя не на 100, а на 200%.
- Ако ти бъде предложен договор, ще поставиш ли някакви изисквания? Каква заплата ще искаш?
- Парите не са най-важното нещо за мен. Най-важното е да заиграя, да се възползвам от този златен шанс. Иска ми се час по-скоро да си възвърна формата и да вкарвам голове - нещо,
Ако наистина ги мисли тези две неща - Евала !
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, noo, rhaegar и 155 госта