Мнениеот bilyaletdinov » 04 апр 2013 20:21
За много неща съм съгласен с теб santiliana, ама за Курдов баш...Това момче имаше уникален шанс да излезе много млад от България, отиде в отбор в който имаше утъпкания път на най-добрия ни играч в последните 15г. и това момче проигра своя шанс. Избра лесното да се върне в българската действителност, вместо да се бори до последно и да покаже, че има качества. След като се върнеш в България ти ставаш едно обикновено леке, в главата на което има мисли коя к***а да изчукам тази вечер, къде да се напия и колко кинти да проиграя. Гарата и на него му се услаждаше нощния живот, само че като стъпеше на терена ставаше истински звяр..Наско Курдов освен да шие аматьорите във В група, друго не прави. Нормално ли е, за професионален футболист да е 4 месеца без отбор ? Малоумниците, които ръководят Левски един през друг се биеха, че Арс не им трябва и се чудиха на кой да подарят, а сега на пожар ще подписват с нападател от "Син Сити"...Не ми се говори за поредицата от грешни трансфери в Левски, до този момент всичко, което съм казал зимата се потвърждава. Никой от българското каре зимни покупки до този момент не е показало, че заслужава да тренира с Левски. Бонбони, Велевци, Бейлове и всякакви други нещастници да си доизкарват сезона и да ги няма. Пацо "Тигъра" като сложи лентата на ръката си откача..Глупост след глупост, неадекватност на вратата липсва на всякакъв синхрон с хората пред него...Треньорът ни е слабохарактерен, страхлив, нерешителен доведе в Левски цяла дузина некадърници и въпреки тия неща Левски продължава да е в борбата за титлата и купата. Тези проблеми не трябва да са оправдание на критикуващите в това число и мен да не ходят на мачовете на отбора..Колко и да е слаб Левски и тия мухи да не знаят с каква фланелка играят, те играят за Левски и с наша помощ , те ще станат шампиони и ще спечелят купата !
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!