Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
go6o ku4ev
- Контакти:
Re: Дублиращи отбори
шампиони на страната сме на всички фронтове мачкайте левскари !!!!!!!!!!
- nikola_niko
- Контакти:
Re: Що го няма г-н Батков
McLovin написа:Батков, както винаги не го е*е ни за Левски, ни за който и да е. Да прави к'вото иска. Писнало ми е да говоря за него. Вече поне повече хора са на моето мнение. На мен друго ми е интересно, кога бе взето това решение за награждаването? Имаше ли нешто предварително обявено в медиите? Има ли статия в гонг.бг, която да ни информира за това събитие? И имам предвид, не след свършен факт.
в събота излазе в levski.bg
Левски и Милан най-велики на света!
Re: Дублиращи отбори
Да,след награждаването Боби Михайлов каза за Ринг,че и до година ще има дублиращи отбори !

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Казаха, че е в чужбина. 
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Re: Награждаването на Левски !
честито на всички сини шампиони
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР........натам сте вие
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР........натам сте вие
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
Re: Един въпрос към левскарите!
Един много много противоречив сезон за Левски. Показателно за това е, че на мача с Миньор 3/4 от стадиона се чудехме да се радваме ли на титлата или не. Просто не сме свикнали да ставаме шампиони с равенство насред Герена. Направете с сметка какво представляват тогава останалите отбори, така наречение съперници.
Най-голямото ми разочарование този сезон не е отпадането от Бате и Жилина а това, че групичка лумпени от сектор Б си позволяваха в няколко от мачовете на псуват треньора на отбора. Независимо кой е той. Да, наистина Велев не е сър Алекс, но той е треньор на Левски и беше грозно да бъде нагрубяван по този начин.
Най-впечатляващото този сезон отново е свързано с феновете на отбора. Покрепата към отбора в последните 5-6 кръга беше страхотна и титлата наистина до голяма степен се дължи именно на феновете и тяхната покрепа. Факт неуспорим беше, че когато феновете подкрепяха отбора безрезервно момчетата играеха на върха на възможностите си.
Най-голямото ми разочарование този сезон не е отпадането от Бате и Жилина а това, че групичка лумпени от сектор Б си позволяваха в няколко от мачовете на псуват треньора на отбора. Независимо кой е той. Да, наистина Велев не е сър Алекс, но той е треньор на Левски и беше грозно да бъде нагрубяван по този начин.
Най-впечатляващото този сезон отново е свързано с феновете на отбора. Покрепата към отбора в последните 5-6 кръга беше страхотна и титлата наистина до голяма степен се дължи именно на феновете и тяхната покрепа. Факт неуспорим беше, че когато феновете подкрепяха отбора безрезервно момчетата играеха на върха на възможностите си.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
По-добре да стои далеч от отбора. Ако има пари да ги дава и с отбора друга работа да няма.
Писна ми да слушам заяжданията му с ЦСКА!
Писна ми да слушам заяжданията му с ЦСКА!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Награждаването на Левски !
АЗ НЕЩЕ ГО ПРЕДАДА........
Аз не ще го предада
за нищо на света
за нищо на света