Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

wsxedcrfv

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот wsxedcrfv » 22 апр 2013 14:44

iliyan написа:И този се нарича фен на Левски и на футбола ! Това всичко се прави за да си доставяме удоволствие ! Няма полза от злоба и комплекси !
На това ли ще учим децата си - псувни , злоба , омраза ! Не е ли по-важно да ги научим да обичат отбора , да пеят песни за отбора и даму се радват на успехите и да ги научим да уважават другите отбори ! На такива като Гугутката само затвор и дано Стойчо и Ицо го съдят този глупак за обиди и да му се завие свят от дела ! И от тук насетне да не напуска Софийският Централен Затвор и всеки лев който изкара да влезе в джобовете на Ицо и Стойчо за нанесените обиди !

глупак си ти и ако искаш може мен да съдиш?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 апр 2013 14:50

Lionheart написа:
baligo написа:
Theos написа:Чакай сега, за Гунди може, той не е радвал милиони българи в американското лято. Стоичков неуморно ни е радвал всички. Аз бях изключително зарадван като обяви, че България не му е дала нищо. Явно си мисли, че е юноша на Барса. Ама тогава защо червените си го припознават не е ясно. Последното му изказване беше срещу Левски и ЦСКА. За него каквото е Левски, това е и ЦСКА, ама те си го имат за червен идол, щото е постигнал нещо с техния отбор.
[quote=Стоичков]Отиват да играят със Сараево и виждате какво става. Другите с Мура.

Много правилно казано. Аз бих се срамувал ако съм червен фен и тоя ми е идол. Не много отдавна тоя плю и по тях, което е жалко.

Изображение
Тебе те познавам! Ти си Тошко - бялата лястовица в българския футбол, нали? :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 22 апр 2013 14:50

Като оставиме настрана личностите обиди към Младенов и Стоичков, всичко друго си е самата истина, но на ТИЯ от Разград и Панчарево просто не им изнася - езика и тона е абсолютно адекватен - ТОВА заслужават - това получават !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2013 14:50

THE G.A.M.E написа:В декларацията ( като се абстрахираме от всички обиди и "острия език" ) ... Има въпроси.
Призовавам хората против нея ( декларацията ) ... Да се опитат да отговорят на тях. ;)

До тук нито един от противниците на написаното не видях, да се спира на въпросите ...
Има само първосигнално ( първично-животинско ) ... Реагиране. :|

Жоре, аз отговорих преди два дни в една от темите, на същите въпроси без да ми бъдат цпоставяни, по този начин

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 апр 2013 14:50

феновете на Реал Мадрид за Гугутката и водените от него фенове - "Кои са тия бе ????",след като разбрали че са им подарили автобус :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 апр 2013 14:51

wsxedcrfv написа:
iliyan написа:И този се нарича фен на Левски и на футбола ! Това всичко се прави за да си доставяме удоволствие ! Няма полза от злоба и комплекси !
На това ли ще учим децата си - псувни , злоба , омраза ! Не е ли по-важно да ги научим да обичат отбора , да пеят песни за отбора и даму се радват на успехите и да ги научим да уважават другите отбори ! На такива като Гугутката само затвор и дано Стойчо и Ицо го съдят този глупак за обиди и да му се завие свят от дела ! И от тук насетне да не напуска Софийският Централен Затвор и всеки лев който изкара да влезе в джобовете на Ицо и Стойчо за нанесените обиди !

глупак си ти и ако искаш може мен да съдиш?

Нямаш грижи ! ЕГН и трите имена и ще се видим съда !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 22 апр 2013 14:52

Изненадващо е, че който е съчинил това е полуграмотен. А може би е диктувал гукайки?
Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 апр 2013 14:59

Омразата не води до нищо добро.Лошото е,че има хора които и подкрепят тази декларация.Стадионите отдавна се превърнаха в място където е опасно да заведеш дете.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 22 апр 2013 15:00

milen.hristov написа:Председателя, на нкп е ПУБЛИЧНО лице, и трябва да си мери приказките, като и да изглежда предствително пред медии, спортни мероприятия, а не да ми се мъкне по анцунг,като разбира се да бъде и човек с позиция в опбществото, а не да бъде познат на шапа народ преди назначаването му

Треньорите, президентите, капитаните на отбори и т.н. не са ли публични лица???
Онзи дето уж целият свят го знае и останалите, които претендират, че са професионалисти (знаеш ли каква е разликата между професионалист и фен въобще) да си им слушал изказванията?
НКП са преди всичко фенове, а не професионалисти. Явно им е писнало на хората да мълчат.
...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 апр 2013 15:00

Чудя се дрогираните фенчета от синия отбор за смях ли са или за съжаление......

Върни се в “Левски”