Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Против фен клубовете!!!!

Мнениеот Linky » 07 юни 2009 22:58

Супер смешно е , не съм против Фен Клубовете, против съм 15-18 годишните пиклиовци, които се занимават с такива неща, познавам сигурно минимум 20 такива "ултраси" на Левски, от които даже повечето са ми добри приятели, но това е крайно и нелепо, забъркват се в сумати глупости, даже много от тях преди са били и Цецекари .... пълна простотия, така е модерно и айде и аз така да бъда, вярно и аз съм на тяхната възраст и всеки път като отиват на мач им се смея и ги ебавам (Приятелски, но знаят че това което им казвам го и мисля), и е абсолютно вярно това че като са зад 30 батковци са отворени а като са в квартала сами пак мижитурът, смях голям, не може да отида аз на мач на които ни дават титлата и някакъв да ми разправя - ЕЙ ТИ, ТИ НЕ СИ ОТ ЛЕВСКИ, викам му: как го реши?Целия съм син, от малък съм Левскар.ВИЖДАЛ СЪМ ТЕ НА СНИМКИ В СЕКТОР Г, (а тоя си беше здрав мъж на 30 години и около него се събрали няколко лапета колкото мене гледащи лошо ) и естествено няма да се отварям като най-спокойно му обеснявам: Ето там са ми приятелите, питай ги тях, след което ме дърпа и ми разправя ела горе ще се разберем, викам: Не....отивам че ме чакат...И след това какво да ходиш в Сектор Б, селска работа цял живот съм от Левски това не ми се беше случвало...полувината лумпели не знаят за каквоа са там, има бивши Цесекари дето се водят ултраси на Левски, супер селско , през 1 мач бой , не се издръжа.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Против фен клубовете!!!!

Мнениеот стичо » 07 юни 2009 23:09

Може би трябва да излезнем с призив към фен клубовете!!!!!!!!

Ще отворя нова тема! :oops:

[warning]Недей ! Има тема ! А й никой от отговорните фактори във фен-клубовете няма в този форум ! [/warning]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Един въпрос към левскарите!

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2009 00:40

Здравейте драги ми левскари!Преди да ви питам искам да се извиня че аз ''нахалния чорбар'' се меся във вашия форум(казвам го по този тон,защото има някои тука дет не ме понасят)!Та въпроса ми е(даже се сетих за още един):На вас хареса ли ви Левски тая година и не трябваше ли Миньор да ги разнищите(който ви беше адски важен мач)!
Изобщо не се заяждам,нямам никакво намерение да съм ''ем втори,ем да се заяждам''!Просто искам вашето мнение по въпросите! :) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Re: Един въпрос към левскарите!

Мнениеот itsko17 » 08 юни 2009 00:48

Само Левски! Тва ми е отговора !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 юни 2009 00:52

Не ни харесва,но не можем да направим ниещо за съжаление.То се видя,че срещу сгъстени защити не можем да играем :oops: :( :cry:
П.С.Само Левски :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 08 юни 2009 00:54

Миньор си ги разнищихме, много удари към вратата, две греди, над 10 голови положения, доста хубави атаки. Футболът е велика игра защото не винаги по-добрия печели - дори в конкретния мач. На много места четох как Локомотив ни бил разбил, а и онзи мач си беше напълно равностоен - три греди за Левски (една при 0-0, една при 0-1), това е футбол, има и такива мачове - като този с Локото или този с Миньор, много по-притеснително е когато ги няма, когато със слаби футболисти, безобразна игра и треньор с 0 минути стаж и дори без лиценз за професията, се печелят 10 победи...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2009 00:57

седемнамалко написа:Миньор си ги разнищихме, много удари към вратата, две греди, над 10 голови положения, доста хубави атаки. Футболът е велика игра защото не винаги по-добрия печели - дори в конкретния мач. На много места четох как Локомотив ни бил разбил, а и онзи мач си беше напълно равностоен - три греди за Левски (една при 0-0, една при 0-1), това е футбол, има и такива мачове - като този с Локото или този с Миньор, много по-притеснително е когато ги няма, когато със слаби футболисти, безобразна игра и треньор с 0 минути стаж и дори без лиценз за професията, се печелят 10 победи...

И какво му е толкова притеснително:да биеш БЕЛАСИЦА,ВИХРЕН,СПАРТАК!?!?!Не не отклонявай пътя,в момента коментираме въпросите по-горе!
П.П По мнението на твойте сини колеги нито сте разбили Миньор,нито през моите очи разбихте Локо! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 08 юни 2009 00:59, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Paolo0
Контакти:

Мнениеот Paolo0 » 08 юни 2009 00:58

Левски са трагични и станаха шампион защото Цска е по трагичен от нас !!!!
И другото което е че ако Левски с тоя си състав мине 2 кръг на ШЛ ще е успех за нас
и докато този нишей Бай Ганьо е в отбора нищо добро не ни чака !!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2009 01:00

0007 написа:Не ни харесва,но не можем да направим ниещо за съжаление.То се видя,че срещу сгъстени защити не можем да играем :oops: :( :cry:
П.С.Само Левски :)

И аз забелязъх,че не можете да играете така :!:
Sofia.

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 08 юни 2009 01:03

Левски тъпче, смазва, унищожава, унижава, пикае и плюе върху своите съперници. Гонзо е Исус, а Дарко, Гаджев, Сърмов, Миланов и Цачев неговите апостоли.
За всичко друго си има Пиер-Андре Жиняк.
Изображение

Върни се в “Архив”