Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ШАМПИОН И ПРИ ДУБЪЛА!!!!!!

Мнениеот litex02 » 06 юни 2009 19:20

Заради кой??? ЛИТЕКС !
Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 06 юни 2009 20:21

Дубъла е нещо чудесно и се е доказало в другите футболни държави. У нас обаче малките клубове не искат дубъли по две главни причини :
1. Излишни разходи за тях.
2. Ако няма дубъли отборите от голямата 5-ка ще трябва да търсят отбори за около 40-50 качествени футболисти и естествено ще ги разпратят при "джуджетата", които от това печелят евтини и качествени играчи.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Мнениеот WALENTINAAA » 07 юни 2009 00:53

Fonzky написа:Айдеееееееееееееееее сини шампиони !!!!!! Абе тея червените имат ли нещо спечелено тоя сезон ?!

Сребърни медали бе :oops:
Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 07 юни 2009 11:25

Botev_Fan_1992 написа:Успехи в Европа не ставайте смешни.
Радвайте се на поредната титла която я далжите пак на В.Божков!!!

Иди да си научиш уроците, не коментиай шампиона!!!
CHELSEA

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Против фен клубовете!!!!

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 12:59

Писна ми от тия фен клубове!!!! :evil: На мача със Славия след карая идва някъв пикльо на 12-13 години при мен ми дърпа знамето(аз щях да го оставя и без тва)ако му бях изрязал една щях да го пратя на центъра!!!!Тия копеленца се помислиха за мн големи,милсят си,че като са по 100-200 човека на мач може да си правят каквото искат :evil: :evil: Мн са смели ама ,като останат по един се насират.Айде с тия от София Запад не може да се разправяш те са си рецидивисти ама Sowt Divisoin ще хапнат дръвцето накрая.Не може някакъв 15 годишен да ми казва кво да викам на мач и как да дишам?!?!?!?Кви сте вие бе боклуци....тия стюардите ще ми взимат по 40 лева на мач :shock: Нали сте големи Левскари за кво трябва да ви се плаща?!?!?Нещо спряха да мразят Батков,може би,защото всеки месец им превежда по 15000 хиляди(които незнайно каде потъват)!!!Ето заради такива боклуци и псевдо Левскари и "невероятни ултраси",които си мислят,че щом се обличат в Фред Пери и Бърбари са вече част от "ултрас групировка" повече няма да стъпя в Б сектор(то вече и на 23-те ми години не отива де :mrgreen:),разберете го псевдо "тифози" светлинни години сме зад истнските ултраси и винаги ще сме така!!!!!!!!!!!!!!!
Нека да има фен клубове но не в този формат,Не може 20 годишни дришльовци да раздават правосъдие в сектора и да бият наред,само,защото някои е направил нещо,което те смятат за нередно :shock: Това не може да се търпи вече :evil:

Айде стига с тия глупости,който има 18 в тоя форум :mrgreen: да отива да гласува!!!!!!!!!1
100 % анти БСП и ДПС-да не се изложи някой,ей :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Против фен клубовете!!!!

Мнениеот sedem_!_dva » 07 юни 2009 13:05

Да не беше ти един от тези, който се сби по време на мача вчера... или си бил близо до ситуацията. :?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 13:18

sedem_!_dva написа:Да не беше ти един от тези, който се сби по време на мача вчера... или си бил близо до ситуацията. :?

не,но бях пред полското посолство и един мухльо на 18 стана и започна да псува 100 килограмов здрав мъж на 30 години :shock: :shock: :shock: само и единствено,защото зад него бяха 20-30 човека от Sowt Divisoin.Писна ми от мишки,дали този пубер ако не беше от Sowt Divisoin щеше да направи нещо и да каже нещо,едва ли,защото щеше да бъде нокаутиран с един шамар!!!

П.С. за мен не се притеснявай,аз ги познавам доста от така наречените "ултраси" и дори да стане нещо по погрешка мача свършва рано или късно,и на другия ден е сам,няма ги неговите съученици и е мн лесно да бъде намерен да се види колко е мъж :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от SAMP на 07 юни 2009 13:19, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 07 юни 2009 13:18

брат бех на мача с Спартак на Герена и некав тартор ли се явява в сектор Б дето вика по некав микрофон кво да се пее го напраихме луд никой не го слушаше и само некав вика цитирам
да не сте тъпи,еей некав викаше като селяк а уж е hard фен
неразбирам защо са ни тартори,аз съм си ЛЕВСКАР дори без да членувам във фен клуб
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 13:26

ss_killer написа:брат бех на мача с Спартак на Герена и некав тартор ли се явява в сектор Б дето вика по некав микрофон кво да се пее го напраихме луд никой не го слушаше и само некав вика цитирам
неразбирам защо са ни тартори,аз съм си ЛЕВСКАР дори без да членувам във фен клуб
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

абе пич,ти тоя ако го видиш от близо ще получиш удар бе!!!Тоя на нищо не прилича целия е пъпчасал,дали му поле за изява и се мисли за Диктатор,къв е тоя да псува и да дава определения за феновете на Левски?!?!?!?На фона на тези фен клубове(поради тяхната численост се мислят за недосегаеми)излизат на преден план хора,които са смазвани от бой в училище и са малтретирани жестоко.Ето за това става всичко това,избиват комплекси хора,които никои не ги бръсне за нищо извън стадиона :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 07 юни 2009 13:30

SAMP написа:
ss_killer написа:брат бех на мача с Спартак на Герена и некав тартор ли се явява в сектор Б дето вика по некав микрофон кво да се пее го напраихме луд никой не го слушаше и само некав вика цитирам
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

абе пич,ти тоя ако го видиш от близо ще получиш удар бе!!!Тоя на нищо не прилича целия е пъпчасал,дали му поле за изява и се мисли за Диктатор,къв е тоя да псува и да дава определения за феновете на Левски?!?!?!?На фона на тези фен клубове(поради тяхната численост се мислят за недосегаеми)излизат на преден план хора,които са смазвани от бой в училище и са малтретирани жестоко.Ето за това става всичко това,избиват комплекси хора,които никои не ги бръсне за нищо извън стадиона :evil: :evil: :evil:

В момента ти избиваш комплекси . В този подфорум на гонг надали ще намериш тези които са в сектор Б ;) Или пиши в нашият форум или не създавай излишни дразги тук ! Най-обичам форумните хулигани. Като не искаш ред ходи се гръмни или викай там квот си щеш като селяните ;)

Върни се в “Архив”