mdfk написа:barcelona95 написа:2-1
Малко е, поне 4, пък и един гол на Юнайтед и е много , аз и давам 0 .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mdfk написа:barcelona95 написа:2-1
Малко е, поне 4, пък и един гол на Юнайтед и е много , аз и давам 0 .
mdfk написа:kirchaka
Сигурно така си се смял и преди мача на ОТ. Не се прави на хитър, това е обикновена прогноза. Ако е забранено да се дават прогнози различни от двойка, тогава се извинявам.
mdfk написа:Заяждане? Защо да е заяждане, невъзможен ли е подобен резултат?
mdfk написа:Aко биете специално ще вляза, да те поздравя, за да не създаваме грешни впечатления. Аз съм доста далече от тия, дето ходят по чуждите форуми да се заяждат. :>
KingKenny написа:OldTrafford написа:KingKenny написа:Просто не виждам как Юнайтед ще издържи на атаките на Сити с такава защитата. Който и да пази, който и да е в защитата, от наличните играчи, просто не виждам как може да се измъкне Юнайтед. Край на амбициите им за титлата. Прогноза: 4:0
Братята Туре вероятно ще играят. Манчини ще говори с Федерацията на Гана с молба да ги пусне след мача с Юнайтед. Не вярвам да откажат за 1 ден.
Дано стане хубав мач за нас неутралните фенове(на Ливърпул,Челси,Тотнъм и Арсенал - Юнайтед да загуби![]()
![]()
![]()
)
Какво общо има титлата с тоя мач?
Конкретно този мач няма нищо общо, но нали се сещаш какво ще се случи ако паднете поред от Блякбърн,Нюкасъл и примерно с 3 гола разлика от Ман Сити(може и да не е с 3 гола разлика, но да не е и изстрадана победа). Титлата си отива Сити ще са в еуфория и не виждам как ще ги спрете както казах и предния си пост
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта