Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Ботев с трансферен удар! Купи четирима млади таланти!

Мнениеот lisynger » 07 яну 2012 20:59

Момчетата от формацията на Митко Джоров са наистина много талантливи,дано по бързо превключат от младежкия към мъжкия футбол.Добра покупка сте направили
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 07 яну 2012 21:13

Не избързвате ли много,чак пък трансферен удар :?
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 07 яну 2012 21:24

Успех на Ботев, пожелавам ви да се завърнете на мястото си и наесен да сте част от елита...вече и задълго :!:

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 07 яну 2012 21:42

То хубаво ама кво направиха сега със Спартак, да бяха ги взели след края на сезона, поне щяха да помогнат на нас и без това играем само с тях и другите юноши, Ботев с тези момчета засега А груъпа не могат да видят трябваше да се обиграват още малко при нас, да не мислите, че Радуканов ще и дава шанс. Не ме е яд токолва на Ботев колкото до това докъде го докарахме, ей президента некадърен вземи се стегни малко, че ако ни пратиш и в окръжните незнам какво ще ти се пише :x :x :x
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 07 яну 2012 21:47

spartaka написа:То хубаво ама кво направиха сега със Спартак, да бяха ги взели след края на сезона, поне щяха да помогнат на нас и без това играем само с тях и другите юноши, Ботев с тези момчета засега А груъпа не могат да видят трябваше да се обиграват още малко при нас, да не мислите, че Радуканов ще и дава шанс. Не ме е яд токолва на Ботев колкото до това докъде го докарахме, ей президента некадърен вземи се стегни малко, че ако ни пратиш и в окръжните незнам какво ще ти се пише :x :x :x

Дано се оправи при Вас работата.
Футбола ни е на това дередже от собственици като вашия и други дето даже имената няма да им споменавам
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 яну 2012 22:13

Да ви имам трансферните удари..

Все пак успех, но ако искате да влезете в "А" група, то трябва да го направите с опитни играчи като Сашо Александров, поне според мен.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 08 яну 2012 00:51

Янис Зику написа:Да ви имам трансферните удари..

Все пак успех, но ако искате да влезете в "А" група, то трябва да го направите с опитни играчи като Сашо Александров, поне според мен.

Поинтересувай се малко за момчетата, които взимаме и най-вече за Лъчо Ангелов и тогава коментирай. След време твоя отбор ще дава мило и драго за някой от тях и съм сигурен, че тогава няма да си спомняш за дивотиите, които си писал по форумите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 08 яну 2012 03:51

T&T написа:
Янис Зику написа:Да ви имам трансферните удари..

Поинтересувай се малко за момчетата, които взимаме и най-вече за Лъчо Ангелов и тогава коментирай. След време твоя отбор ще дава мило и драго за някой от тях и съм сигурен, че тогава няма да си спомняш за дивотиите, които си писал по форумите.

Това не са юноши на Барселона. В България успех с отбор от само и единствено българи не може да се постигне, камо ли с млади момчета. Все пак ви желая успех и се надявам да греша, защото така трябва да се процедира във всеки един български клуб, но от това се вижда, че няма полза.

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 08 яну 2012 10:55

"Янис Зику", много по-добре е да се дават пари за български таланти, отколкото за чужденци от Тибет и Афганистан... Освен това за тези момчета се говори, че са едни от най-добрите за възрастта си в цяла България.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 08 яну 2012 13:16

Нека да поясня нещо-когато се говори,че "Ботев" е направил трансферен удар не трябва да се разбира само мъжкия отбор."Ботев"-това са децата, юношите младша ,юношите старша и представителния отбор.В тази връзка това наистина си е трансферен удар,защото тези момчета имат добро бъдеще.Не знам как е в другите отбори, но ние,феновете на "Ботев",освен от мъжкия отбор,се интересуваме и от ДЮШ,следим развитието им,гордеем се с тях и ги подкрепяме.Така от школата ни излизат не само футболисти,а и БОТЕВИСТИ!Това е много важно за нас-да носят "Ботев" в сърцето си.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Архив”