Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот Reckless » 31 юли 2011 23:53

shotgun blues написа:евала за което ,ти си голям фен и си там и при победа и загуба евала пак,и си прав че и на ЛЕВСКИ 70 % няма да идат на А групата,аз ти казвам това за феновете на мача с ВИСЛА че те са там защото искат да видят отбора в ЕВРОПА там е тръпката,но като отпадне отбора и се върне в А група се вижда на колко от тях им се гледат мачовете от първенството на стадиона ,300/400 човека от тези 8 000 е тези 7500 които няма да отидат да не мислиш че не са истински фенове,ако отбора се класира за групи стадиона не само че ще е пълен в евромачовете ,ами ще има и доста повече хора на мачовете в А група ентусиазирани от това класиране и по този начин да се отблагодарят на отбора за хубавите мигове които ще им предостави в групите Е ОБАЧЕ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ И ТАЗИ ГОДИНА

И какво, ако не стане и тази година ? Какво, като не стане бе ? Писна ми да ти чета сълзливите лиготии тука. Ти си, като някаква ученичка /не искам да ползвам по-конкретни епитети/. Мрън мрън мрън мрън.... по цял ден мрън мрън мрън... Ти мъж ли си, или капризно момиченце бе !?
Ревльоооо ! "Ама аз ви казах това, аз ви казах онова... На кой му пука какво си казал бе, "специалисте" ? В Литекс си има треньори, ръководство, ерудирани футболни хора, той нашия се напънал тук да ни убеждава кой имал класа и за какво ставал... Алоооооооо !
Кой си ти бе !? Ако ще и от "Гигант" - Белене да падаме и в "Б" група да изпаднем, аз пак ще си вярвам на отбора и хората, които работят с отбора.
Няма да вярвам на теб, бе ревльо ! Ти си гении бе ! Като си такъв тарикат, отивай в Литекс и им кажи, че вадиш едни пари за футболистите на Барселона и давай да те видим ! Какво си се размрънкал тук !? Аз ли да те взема на сериозно ? Да стана фен на Левски ли, какво предлагаш ?
Ми ти утре ще си помислиш, че можеш да учиш Шумахер, как да управлява болид, или Майкъл Джордан, как да забива...
И кой е този отбор, който в крайна сметка не си играе във вътрешното първенство. Всеки си играе в първенството, защото Европа започва от вътрешното първенство. Явно само за теб футбола е ЛЕ и ШЛ и нищо друго. Ревльо си !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2011 23:58

Ще си позволя да се отклоня леко от темата, но в цялата тази история около мача, типично по български, стана така че основните проблеми бяха туширани за сметка на ....съдийството разбира се :lol: И усещам защо.

И малките деца знаят, че Суперкупата на Бъгария губи блясъка и престижа си с всеки изминал сезон. Това което малките деца не знаят обаче е, че всеки отбор навсякъде по целия бял свят излиза и играе с най-доброто в наличност. Сами се сещате какво ще стане, ако един отбор от Западна Европа излезе с този състав в такъв мач - жална му майка на треньора :roll:

Обаче момчетата от Ловеч така направиха нещата, че хем си излезнаха с резервите, хем резервите не си даваха зор и си знаеха, че ще загубят мача, и за да е всичко тип-топ: майсторчето на интригата, г-н Попов излезе смело и заяви че Генов трябва да изражда крави :mrgreen: Той че Генов не е цвете за мирисане - не е, ама браво на оранжевите. Успяха много технично да отклонят проблема, сега и на Пенев му е мирна главата, и на играчите ... абе страшен маскенбал :lol: Представете си в една Германия, Италия, абе и Полша ако искате, това да се случи. Треньорът щеше да бъде разкъсан.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 авг 2011 00:09

TristaNNN написа:Ще си позволя да се отклоня леко от темата, но в цялата тази история около мача, типично по български, стана така че основните проблеми бяха туширани за сметка на ....съдийството разбира се :lol: И усещам защо.

И малките деца знаят, че Суперкупата на Бъгария губи блясъка и престижа си с всеки изминал сезон. Това което малките деца не знаят обаче е, че всеки отбор навсякъде по целия бял свят излиза и играе с най-доброто в наличност. Сами се сещате какво ще стане, ако един отбор от Западна Европа излезе с този състав в такъв мач - жална му майка на треньора :roll:

Обаче момчетата от Ловеч така направиха нещата, че хем си излезнаха с резервите, хем резервите не си даваха зор и си знаеха, че ще загубят мача, и за да е всичко тип-топ: майсторчето на интригата, г-н Попов излезе смело и заяви че Генов трябва да изражда крави :mrgreen: Той че Генов не е цвете за мирисане - не е, ама браво на оранжевите. Успяха много технично да отклонят проблема, сега и на Пенев му е мирна главата, и на играчите ... абе страшен маскенбал :lol: Представете си в една Германия, Италия, абе и Полша ако искате, това да се случи. Треньорът щеше да бъде разкъсан.

В Испания има много не приоритетни мачове, в които треньорите пазят основния състав и никой не ги разкъсва.
Ти въз основа на какво написа тези глупости ? Аз поне наблюдавам пряко реакциите на феновете и знам, какво приказвам а ти въз основа на какво си така убеден в това, което пишеш ? Мислиш ли, че Пенев не знае, какво е в Европа !? Европа не е България. Тук хората са толерантни и не се правят на по-специалисти от специалистите. Тук никой не учи футболистите на футбол, треньорите на тактика и хирурзите на хирургия.
Всеки си гледа неговата работа. Не си мислете, че всичко живо е с български манталитет !

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 авг 2011 00:12

TristaNNN написа:Ще си позволя да се отклоня леко от темата, но в цялата тази история около мача, типично по български, стана така че основните проблеми бяха туширани за сметка на ....съдийството разбира се :lol: И усещам защо.

МЮ отказаха една година участие в турнира за ФА къп.Плюха ги и к`во...А колко пъти отбори, много по-големи от Литекс са излизали с експериментални състави в мачове, които са само в тежест за отбора покрай по-важен за него мач.
Сега си представи в една германия шампионът и носителят на купата да започват сезона месец след края на предния и да трябва да играят безсмислен мач между два важни мача от ЕКТ.Ако ЦСКА имаше мач във вторник от ЕКТ със сигурност щеше да излезе със същият състав, нали?

Дали не усещам и лека синя завист и злъч в този пост 8-)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 авг 2011 00:24

Кво се оправдавате! Не видяхте ли колко зле бяхте? Толкова положение изпуснахме, тоя резултат можеше да е много повече.. Тотално ви смазахме, Подвайте квито искате жалби и т.н. Купата е НАША!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 01 авг 2011 00:30

Red_Girl написа:Кво се оправдавате! Не видяхте ли колко зле бяхте? Толкова положение изпуснахме, тоя резултат можеше да е много повече.. Тотално ви смазахме, Подвайте квито искате жалби и т.н. Купата е НАША!!

Булка никой както виждаш не хленчи за загубата а от това че съдията ви подпря по най подлият начин и то срещу децата на Литекс.То беше ясно че ще биете и без тази помощ, но явно някой се стресна че звездната селекция на ЦСКА ще стане за смях от деца по на 16-17 години след като Литекс поведе с 1:0.Съдията веднага обърна свирката в полза на ЦСКА и всички това го видяха.Ще имате време да се докажете и срещу А отборът им, така че смачкване недей да говориш, защото така се излагате.
Вие дори за Купата на 1/2 финалите ги бихте едва едвам с автоголове и рикошети, ами сега ако бяха излезнали те с най доброто както вие дали щяхте да обърнете мача във ваша полза - не мисля?
Мача щеше най много да завърши 1:1 и да се решава всичко на дузпите.
Литекс ако бяха излезнали с титулярите щяха да са много по подготвени от вас, защото вече са доста напред с материала докато на вас това ви беше първи официален мач и пак се осрахте.
На моменти малките ви скриха топката, а уругваеца от Литекс ви минаваше защитата като колчета.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 авг 2011 00:40

Не били с титулярите, айде сега, не се оплаквали, но съдията ни подпирал. Ти добре ли си? Признай се, че бихме и тва е. И да. в първенството пак ше се види. Тея оправдания са жалки и смешни. Успокоявайте се с тях щом тва ви топли.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 00:43

Абе някой не може ли с някаква програмка да направи линийка на момента на гола на Литекс,да се види ,че е 90%засада и такава на Делев,да се вижда как защитника на Литекс ,който е най-близо до тъч линията и бяга заедно с един от ЦСКА,покрива Делев поне с 1 метър.Да се види ,че защитника на Литекс си маха ръката от ръката на Трифонов ,когато единия му крак е вече в наказателното поле,а и с просто око се вижда,че е Трифонов е зад последния от защитата на Литекс(което значи червен картон).Да се покаже скъсаната фанелка на Нелсон,за което даже не се свири и фал и поне още 3 несъществуващи засади на Делев,когато излиза сам срещу вратаря.И като направим равносметката,май Генов не допусна селското отборче да претърпи разгром!!!
Изображение

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 01 авг 2011 00:44

Red_Girl написа:Не били с титулярите, айде сега, не се оплаквали, но съдията ни подпирал. Ти добре ли си? Признай се, че бихме и тва е. И да. в първенството пак ше се види. Тея оправдания са жалки и смешни. Успокоявайте се с тях щом тва ви топли.

Ми мацко виж че играха с 5-ма от школата и 3-4 от новите им играчи как да не ги смачкате ми кажи?Той и вратарят им беше от школата като единствено Бодуров и Занев бяха от титулярите им.
Ми подпряха ви всички го видяха, че гола на Спас е от засада а дузпата не е никаква дузпа дори голяма част от вашите фенове си го признават.Гледам ти коментарите че сега си се върнала от Бургас така че не си в час изобщо с нещата така че вземи седни поразгледай малко видео клипове, мнения на ваши и чужди фенове по форумите и пак ела да говорим.И вземи чети хубаво какво пиша, защото още в първият си коментар казах че и без тази помощ на Генов щяхте да ги биете с този техен състав.
Последна промяна от startx на 01 авг 2011 00:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 00:49

joro65 написа:Абе някой не може ли с някаква програмка да направи линийка на момента на гола на Литекс,да се види ,че е 90%засада и такава на Делев,да се вижда как защитника на Литекс ,който е най-близо до тъч линията и бяга заедно с един от ЦСКА,покрива Делев поне с 1 метър.Да се види ,че защитника на Литекс си маха ръката от ръката на Трифонов ,когато единия му крак е вече в наказателното поле,а и с просто око се вижда,че е Трифонов е зад последния от защитата на Литекс.Да се покаже скъсаната фанелка на Нелсон,за което даже не се свири и фал и поне още 3 несъществуващи засади на Делев,когато излиза сам срещу вратаря.И като направим равносметката,май Генов не допусна селското отборче да претърпи разгром!!!

Задържането за дузпата завърши извън наказателното поле. За първите два гола не мога да съм сигурен, но мисля, че няма засади.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Литекс”