shotgun blues написа:евала за което ,ти си голям фен и си там и при победа и загуба евала пак,и си прав че и на ЛЕВСКИ 70 % няма да идат на А групата,аз ти казвам това за феновете на мача с ВИСЛА че те са там защото искат да видят отбора в ЕВРОПА там е тръпката,но като отпадне отбора и се върне в А група се вижда на колко от тях им се гледат мачовете от първенството на стадиона ,300/400 човека от тези 8 000 е тези 7500 които няма да отидат да не мислиш че не са истински фенове,ако отбора се класира за групи стадиона не само че ще е пълен в евромачовете ,ами ще има и доста повече хора на мачовете в А група ентусиазирани от това класиране и по този начин да се отблагодарят на отбора за хубавите мигове които ще им предостави в групите Е ОБАЧЕ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ И ТАЗИ ГОДИНА
И какво, ако не стане и тази година ? Какво, като не стане бе ? Писна ми да ти чета сълзливите лиготии тука. Ти си, като някаква ученичка /не искам да ползвам по-конкретни епитети/. Мрън мрън мрън мрън.... по цял ден мрън мрън мрън... Ти мъж ли си, или капризно момиченце бе !?
Ревльоооо ! "Ама аз ви казах това, аз ви казах онова... На кой му пука какво си казал бе, "специалисте" ? В Литекс си има треньори, ръководство, ерудирани футболни хора, той нашия се напънал тук да ни убеждава кой имал класа и за какво ставал... Алоооооооо !
Кой си ти бе !? Ако ще и от "Гигант" - Белене да падаме и в "Б" група да изпаднем, аз пак ще си вярвам на отбора и хората, които работят с отбора.
Няма да вярвам на теб, бе ревльо ! Ти си гении бе ! Като си такъв тарикат, отивай в Литекс и им кажи, че вадиш едни пари за футболистите на Барселона и давай да те видим ! Какво си се размрънкал тук !? Аз ли да те взема на сериозно ? Да стана фен на Левски ли, какво предлагаш ?
Ми ти утре ще си помислиш, че можеш да учиш Шумахер, как да управлява болид, или Майкъл Джордан, как да забива...
И кой е този отбор, който в крайна сметка не си играе във вътрешното първенство. Всеки си играе в първенството, защото Европа започва от вътрешното първенство. Явно само за теб футбола е ЛЕ и ШЛ и нищо друго. Ревльо си !