2014:България в група с Италия,Дания,Чехия, Армения, Малта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: 2014:България в група с Италия,Дания,Чехия, Армения, Малта

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 юли 2011 01:58

Попитали радио"Ереван" : Ще бъдат ли българите на световното в Бразилия ? - Да,стига Дилма Русеф да анексира България, отговорило радиото :lol: :lol:
Шегата настрана, няма какво да се лъжем, групата е много неприятна - и Италия, и Чехия, и Дания винаги са ни били неудобни съперници, да не говорим, че и просто са по-класни отбори от нас. Не вярвам жабарите да пропуснат да са първи, но със сигурност ще губят точки ;) Чехия и Дания в момента са втори в групите си за Евро 2012 и имат всички шансове да се класират на финалите. Остава да се надяваме да ги хванем точно след европейското, когато винаги има спад и прекрояване на съставите, но това са твърде големи фантазии на този етап ... Армения също не бива да бъдат подценявани, победиха с 3:1 Словакия и направиха 0:0 с Русия, там се играе трудно и в Ереван като нищо могат да ни врътнат един кофти хикс :roll:
Докато продължаваме да се занимаваме с простотии, некадърниците в БФС да не спазват никакви закони и разпоредби, да нямаме стадиони, да се толерират непрекъснато няколко отбора за сметка на другите, да се занемаряват школите и да се купуват масово съмнителни чужденци, ние голям форум няма да видим, на всеки е ясно. Трябва да се случат нещата, които станаха в Италия (Калчополи), Германия (рефера Хойцер и уреждането на мачове), Полша и в момента в Гърция (извадиха Олимпиакос Волос и Кавала) и Турция (арест на президента на Фенербахче, треньори, футболисти) - да се арестува всеки замесен в черно тото и финансови измами президент, рефер, футболист, наставник, да се изваждат неизрядни клубове или такива, които уреждат мачове - независимо дали става въпрос за ЦСКА, Левски или Славия ;) Само тогава, ще имаме ресурса и качеството да се борим за нещо повече от поредите загубени квалификации.
И накрая - трябва да се борим със зъби и нокти да се върнем в 3-та урна колкото се може по-скоро ;) Нямам обяснение как една Норвегия, която от Евро 2000 не се е класирала на голям форум, е в първа урна Изображение Явно контролните срещи също имат голямо значение и трябва да се подхожда много сериозно към тях, ако трябва да играем контроли само със слаби отбори, но да натрупаме победи, а не да се лигавим и да падаме от всякакви държави, острови и полуострови, не сме падали още само от Косово и сборен отбор на бунтовниците в Либия Изображение
Изображение

arheolog85
Контакти:

Мнениеот arheolog85 » 31 юли 2011 04:14

Не знам за нашата група,но сърби и хървати според мен няма да докарат до край нито един от двата си мача помежду си...

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Жребий за Мондиал 2014

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 31 юли 2011 08:22

По-тежки групи от нашата и на Англия невидях
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 юли 2011 09:01

А беше време когато биехме Чехия и Дания като гости и изобщо не се шашкахме от тях.Че даже и Италия бихме в една приятелска среща като домакини и то с 10 човека доколкото си спомням.Реалното в момента което можем да направим стига през тези 2 години не изскочат някакви супер таланти да бием Малта 2 пъти , да бием Армения тук и равен там,с Чехия равен тук и минимална загуба като гости,с Дания 2 загуби,с Италия равен тук и загуба като гости, кой както иска да го смята.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 юли 2011 10:42

Спокойно, бе, ако не друго поне ще се забавляваме :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Re: Жребий за Мондиал 2014

Мнениеот federer90 » 31 юли 2011 10:45

Ужасна група ще водим битка с Армения за 4-5 място.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 31 юли 2011 10:50

Тегава група - шансове за класиране 15-20 % за мен лично....

Италия - подмладяване, до началото на квалификациите, Джузепе Роси, лиглото Балотели, Киелини и компания ще са обиграни и в каквато и да е форма да са ще са почти сигурно първи в групата...

Чехия - младежите им играха финал преди месец, след 2 години ще са на по 22-23 години, готови за националния, плюс още няколко класни играчи, фаворит за 2рото място

Дания - нямам наблюдения в/у националния им (щом Бендтнер им е звездата едва ли са много силни :mrgreen: ) ама ние си играем срещу скандинавци все едно срещу Бразилия, там максимум хикс може да измъкнем, в София с много мъка да ги бием :roll:

Армения - маалко по-слаби са от нас, ще видим много зор при гостуването ни там, като нищо да ни вземат някоя точка, както и да объркат сметките на другите

Малта - въпреки хикса ни с тях наскоро, не би трябвало да имаме проблеми да вземем 2 победи срещу тях, но едва ли ще имат значение в крайна сметка....

Прогноза - битка за третото място с Дания, дано да се класираме, но ще е мнооого трудно... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 31 юли 2011 10:56

само искам да вметна нещо леко встрани, ранглистатата и разпределението по урните цепи мрака честно ви казвам, досега не съм се шашвал така от местата отредени на някой отбори вкл и на Черна гора разбира се, мисля че тия в ФИФА трябва да си сменят личния лекар

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 31 юли 2011 10:56

Дания и Чехия стават все по силни.Нашите са много слаб отбор.Дано имаме и малко шанс в битката с Армения за пресижното 4-то място

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 31 юли 2011 11:01

Според мен имаме минимални шансове, вярвам, че Метеус може и да изкопае отнякъде желанието за победа на националите.Също мисля, че хората с отрицателно мислене не трябва да изразяват публично мнението си ;) Така младите момчета сами не могат да повярват в себе си и възможностите си!Веднага се сещам за Анди Мъри, който е най - добрия тенисист на Великобритания от 10 години и според мен само заради крайно отрицателното мнение на пресата там, не може да спечели турнир от големия шлем ;)
[center]1914[/center]

Върни се в “Национален отбор”