Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?

Мнениеот dafquezz » 04 юни 2011 16:53

Ако искате да няма манипулации, трябва да се въведе образователен ценз за гласуване. Така автоматично ще се заличат две от най-антибългарските партии - Атака и ДПС, а третата - БКП - ще има двойно, ако не и тройно по-малък електорат.
А ако се разпискат за дискриминация, да го направят да се гласува само с платени данъци.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 17:12

tynesider написа:Уважавам всяко мнение, насочено към даден политически лидер или партия, дори това да е против убежденията ми. Всеки е свободен да избира партията си, религията си, отбора си. Но когато чета подобни "умотворения":" Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това." - извинявам се, но това е чиста проба злоба и КОМПЛЕКСАРЩИНА...!

ПП. Благодаря! Трябва да имам 4000+ за да изкажа мнение във форума ли?

Не, но да започнеш още с първите си постове да ни обясняваш, че сме комплексари, понеже не ни допада Болен.. не ми се връзва някакси.
Попитах какви комплекси и от какво ги има колегата (явно и всички останали, антиатакисти), но нещо пропусна този въпрос!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 04 юни 2011 17:12

dafquezz написа:Ако искате да няма манипулации, трябва да се въведе образователен ценз за гласуване. Така автоматично ще се заличат две от най-антибългарските партии - Атака и ДПС, а третата - БКП - ще има двойно, ако не и тройно по-малък електорат.
А ако се разпискат за дискриминация, да го направят да се гласува само с платени данъци.

Мислиш ли че това е възможно?Това го няма дори в най мафиотската държава,Сащ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 17:16

dafquezz написа:Ако искате да няма манипулации, трябва да се въведе образователен ценз за гласуване. Така автоматично ще се заличат две от най-антибългарските партии - Атака и ДПС, а третата - БКП - ще има двойно, ако не и тройно по-малък електорат.

В България по конституция има всеобщо и равно избирателно право.С какво дядо на село е по-тъп от мутрата, която бичи само чалга и има пари, защото е бодигарван на някоя по-голяма мутра от него?С тоя образователен ценз, знаеш ли колко футболисти няма да имат право на глас :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
tynesider
Контакти:

Мнениеот tynesider » 04 юни 2011 17:19

Кашчей написа:
tynesider написа:Уважавам всяко мнение, насочено към даден политически лидер или партия, дори това да е против убежденията ми. Всеки е свободен да избира партията си, религията си, отбора си. Но когато чета подобни "умотворения":" Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това." - извинявам се, но това е чиста проба злоба и КОМПЛЕКСАРЩИНА...!

ПП. Благодаря! Трябва да имам 4000+ за да изкажа мнение във форума ли?

Не, но да започнеш още с първите си постове да ни обясняваш, че сме комплексари, понеже не ни допада Болен.. не ми се връзва някакси.
Попитах какви комплекси и от какво ги има колегата (явно и всички останали, антиатакисти), но нещо пропусна този въпрос!

Съжалявам, но явно не си успял да разбереш нищо от това, което написах по-горе... Нищо, жив и здрав бъди!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 04 юни 2011 17:23

Кашчей написа:

В България по конституция има всеобщо и равно избирателно право.С какво дядо на село е по-тъп от мутрата, която бичи само чалга и има пари, защото е бодигарван на някоя по-голяма мутра от него?С тоя образователен ценз, знаеш ли колко футболисти няма да имат право на глас :mrgreen: :mrgreen:

Ако по някаква случайност си оправим образованието и поне намалим броя на купените дипломи, ако не ги заличим напълно, слагаш ограничение само вишисти да определят бъдещето на държавата и гледай шоу! Лумпените на Атака млъкват и се връщат да си карат голфовете, тировете и автобусите, циганите отпадат напълно като фактор, а Доган вече няма интерес да се ебава със сиромасите по Родопите. Изобщо всички работническо-селски елементи, в това число и голяма част от мумифицирания електорат на БКП спират да определят моето и твоето бъдеще. Какво по-хубаво от това?

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 юни 2011 17:49

nattt написа:А аз мислех, че на фашистите им е свършило времето преди 50 години, но явно съм се бъркала.

Обикновеният фашизъм в Бг се зароди в главата на бившия гла/в/д/ен редактор на в-к Демокрация. Пощуря тоя човек и благодарение на "патриотите"/които срещу мухлясъл сандмич и бутилка мин. вода зъзнаха на Трети март, знаете къде/ , го има в полотиката. И щом като беше против НАТО и Еврочленството ни, защо доведеният му син / и не само/ 2 години е повече време във въздуха между Брюксел и София, отколкото на земята. Пиша само факти.
Жалкото е, че още дълго време ще ги има ония, продалите се за бутилка водица и дадената им възможност да избиват комплекси, като зяпат на воля в студ и пек.
Ха някой да ме опровергае.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 17:51

dafquezz написа:
Кашчей написа:

Ако по някаква случайност си оправим образованието и поне намалим броя на купените дипломи, ако не ги заличим напълно, слагаш ограничение само вишисти да определят бъдещето на държавата и гледай шоу! Лумпените на Атака млъкват и се връщат да си карат голфовете, тировете и автобусите, циганите отпадат напълно като фактор, а Доган вече няма интерес да се ебава със сиромасите по Родопите. Изобщо всички работническо-селски елементи, в това число и голяма част от мумифицирания електорат на БКП спират да определят моето и твоето бъдеще. Какво по-хубаво от това?

В нашата фирма на вишистите (дали не са висшисти :mrgreen: ) от половин година им казвам, че трябва да оправят мястото на един-единствен отвор в един детайл и все още не са го оправили.Как такива хора ще ми определят бъдещето на мен, ъм?

ПП-Вишисти са последователите на маршал Петен и поддръжници на колаборционното правителство на Франция във Виши ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 юни 2011 18:00

Досега разбрах няколко неща за теб:
- Подкрепяш "Атака". (Естествено, право на личен избор.)
- Ама ти вярно мислиш, че Волен има шанс. (Защото съм убедена, че тази иначе радикална партия има и умерени привърженици с досто по-реална преценка за състоянието на обществените нагласи в страната.)
- Имаш склонност и към сексистки изявления.
- Момичетата не ти представляват интерес, за сметка на леличките. А ако може и да са комунистки, рай :) (Съжалявам, но трябва да си потърсиш нова аудитория - по времето на социализма не съм била и родена.)
+ Считаш, че трябва да бъдат открити ефективни начини за справяне с порочната практика на ДПС с автобусите.
+ Интересуваш се как предпочитам :))

И все пак...[/quote]

Не ма занимавай ма , отиам да бачкам в Старчески дом "Златни пясъци" :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 18:17

South_Park написа:Досега разбрах няколко неща за теб:
- Подкрепяш "Атака". (Естествено, право на личен избор.)
- Ама ти вярно мислиш, че Волен има шанс. (Защото съм убедена, че тази иначе радикална партия има и умерени привърженици с досто по-реална преценка за състоянието на обществените нагласи в страната.)
- Имаш склонност и към сексистки изявления.
- Момичетата не ти представляват интерес, за сметка на леличките. А ако може и да са комунистки, рай :) (Съжалявам, но трябва да си потърсиш нова аудитория - по времето на социализма не съм била и родена.)
+ Считаш, че трябва да бъдат открити ефективни начини за справяне с порочната практика на ДПС с автобусите.
+ Интересуваш се как предпочитам :))

И все пак...

Не ма занимавай ма , отиам да бачкам в Старчески дом "Златни пясъци" :!:[/quote]

Когато думите са малко и нищожни, на помощ идва простотията!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”