Шалке 04 - Интер 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шалке 04 - Интер (13 Април | Сряда | 21:45)
Не ме е яд и толкова,защото при 2:5 предишния мач бях обезверен,макар че тайно се надявах да направим ново чудо,но явно съдбата е била Шалке да пишат история тази година
durex написа:Не ме е яд и толкова,защото при 2:5 предишния мач бях обезверен,макар че тайно се надявах да направим ново чудо,но явно съдбата е била Шалке да пишат история тази година
стига с тая съдба бе.. и тая тема е за интер.. стига с шалке, байерн, милан.... ИНТЕР е важният..загубата е маловажна. резултата също... играта е страшна.. СТРАШНА!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
NIKSANA написа:мен не ме топли, че ман Ю ще мине.. или че Шалке ще лъсне..
не ми пука и че отпадаме... а че за 3 месеца заприличахме на "гранд" от източна европа .... еднодневка.
Това е заглавие в един сайт след първия мач: От Еврошампион до евроидиот – пътят е кратък. Ако не вярвате, питайте Интер! Колко "Шалко"

Толкова говорене/ писане, че ще има обрат след 2:5 като домакин не съм виждал/чувал! Жалко само, че с Байерн имахте немислим късмет, но Шалке 04 ви показаха къде ви е мястото. Без Моу сте просто добър отбор.
Браво на Шалке 04

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Това момче от Словения Скомина, дето се пише главен арбитър на футболни срещи, изключително тънко и точно раздаваше картоните. Това ако не е поръчково съдийство, здраве му кажи. Много ми напомня на един хубостник, който доскоро ръководеше мачове, но не знам какво стана с него Лубош Микел. Последният беше съдия на мач между Литекс и Левски за купата и даде доста спорна дузпа, след която падна победния гол за сините.
Може да свири, но е корумпиран отвсякъде. Ще стане поредният манипулатор в най - скоро време.
Може да свири, но е корумпиран отвсякъде. Ще стане поредният манипулатор в най - скоро време.
Последна промяна от daniel875 на 13 апр 2011 23:43, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
NIKSANA написа:durex написа:Не ме е яд и толкова,защото при 2:5 предишния мач бях обезверен,макар че тайно се надявах да направим ново чудо,но явно съдбата е била Шалке да пишат история тази година
стига с тая съдба бе.. и тая тема е за интер.. стига с шалке, байерн, милан.... ИНТЕР е важният..загубата е маловажна. резултата също... играта е страшна.. СТРАШНА!
Страшна,нестрашна това е положението към този момент.Неможе винаги да си на върха,макар че много бързо го сдадохме.С този треньор толкова...ти какво очакваше,че с Лео ще правим требъли....този и за Каляри не става!
- Okyouloose
- Контакти:
--------Цезар--------
---------------Евра---------------- -----------Лусио----------- ------------Самуел------------ ------------Нагатомо----------
------------Санети-----------
-----------Коутиньо-------------- -------------- Снайдер------------
-------------------Тевез------------------
---------------------Санчез------------------- --------------------------Ето'о---------------------
---------------Евра---------------- -----------Лусио----------- ------------Самуел------------ ------------Нагатомо----------
------------Санети-----------
-----------Коутиньо-------------- -------------- Снайдер------------
-------------------Тевез------------------
---------------------Санчез------------------- --------------------------Ето'о---------------------
- Авалокитешвара
- Контакти:
Отпадането беше ясно, че Леонардо не става стана ясно окончотелно преди седмица. Догодина пак ще си опитаме силите в турнира. Дано завършим подобаващо сезона в Италия. Успех на Шалке по нататък.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
MCMXIII написа:NIKSANA написа:мен не ме топли, че ман Ю ще мине.. или че Шалке ще лъсне..
не ми пука и че отпадаме... а че за 3 месеца заприличахме на "гранд" от източна европа .... еднодневка.
Това е заглавие в един сайт след първия мач: От Еврошампион до евроидиот – пътят е кратък. Ако не вярвате, питайте Интер! Колко "Шалко"![]()
Толкова говорене/ писане, че ще има обрат след 2:5 като домакин не съм виждал/чувал! Жалко само, че с Байерн имахте немислим късмет, но Шалке 04 ви показаха къде ви е мястото. Без Моу сте просто добър отбор.
Браво на Шалке 04Стискам палци за тях!
Евроидиот може да кажеш на отбор,който всяка година е с амбиция за нещо и винаги остава с калъфките! Отбор,който няма и едно отличие в Европа,но претендира,че е голямо име!
- Okyouloose
- Контакти:
Искам догодина този състав
Гадно ми е аз много вярвах ,че ще стане голям обрат , но уви . Дай боже стиснатия Масимо да изкара малко пачки и да връща Моуриньо :@

Между другото коментаторчето на двубоя направо разби, като каза, че Шалке щели да имат честта да играят с Манчестър Юнайтед. Какво повече е Юнайтед от Интер? Два отбора на едно ниво в международен план. Малко повече хайде. Манчестър Юнайтед не са Реал Мадрид, не са Милан, не са от първите пет отбора.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!