Славия - Левски - 2:1 (КС)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Славия-Левски контрола

Мнениеот сини богове » 26 мар 2011 10:10

wilge написа:
W84me написа:Оплюите ме,но след като гледах обширният репортаж в гонг,не мисля че сме играли чак трагично.Имахме си голови положения,но не успяхме да ги реализираме,докато в същото време не видях положения за Славия.Може и да не съм прав...

Ако го беше гледал директно по Спортал щеше да си промениш мнението.

Гледах мача на стадиона и първото полувреме наестина бяхме трагични. Второто влязоха юношите и заиграхме приличен футбол. Създадохме и доста положения за гол. Относно ЮЛУ МАТОНДО- по-трагичен футболист не съм гледал, може би само Демба Нирен беше по- смешен от него.

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Re: Славия-Левски контрола

Мнениеот синя слива » 26 мар 2011 11:54

AREA BIANCONERA написа:Прав си, и на мен хич не ми харесва играта на Левски последните мачове.
За Ясен какво да кажа, като започна треньор при нас започнахме с 4:0 срещу Ботев, но постепенно се видя че потенциала му е доста ограничен. Просто не става да води големи отбори ката Локомотив и Левски. Виж за Видима и Калиакра може да е перфектен. Колкото до Гонзо всички го знаят колко струва. Човек който не признава корените си и не помни от къде е тръгнал за футбола, губи всякаква идентичност. Много надменен и нагъл човек.

Положението при Ясен е като в казармата-влизат различно умни ,а излизат еднакво тъпи.Резултатите му го показват красноречиво.Силен старт и след това пълна посредственност.Да идва Никола Спасов.

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Re: Докога??

Мнениеот sadface » 27 мар 2011 20:11

PETZI написа:"Центриране на Цачев от ъгловия удар, Виктор Генев стреля с глава и отбеляза красиво за 2:1"

Звучи хубаво за всички Левскари - юноши на Левски вкарват гол!! За съжаление гола е във вратата на Левски. И това се превърна в нещо нормално. Ние купуваме всякакви недоказани играчи от чужбина и селските отбори в България, а нашите юноши ни бият. Докога?? Всяка година слушаме как този и онзи юноша направил фурор на подготовката ( включително и на последната в Кипър ), а после никой не влиза в първия отбор, купуваме смешници като Слори и Матондо, подаряваме Генев и даваме пари за Иво Иванов. Ясно е едно -докато не наложат юношите, Левски ще е колеблив, ще харчим пари и ще ни бият нашите играчи, играещи за други отбори!

+ 1 това е изчерпателен отговор !
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Re: Славия - Левски - 2:1 (КС)

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 27 мар 2011 21:55

Мисля, че темата е изчерпана.

Върни се в “Архив”