Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред ?

Анкетата завърши на 16 мар 2011 19:14

Манчестър Юнайтед
48
59%
Олимпик Марсилия
33
41%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия 2:1 (FT)

Мнениеот Btovfan80 » 16 мар 2011 10:17

Thsmith написа:я по кротко ве яре... първо на първо не ми дръж тон! И второ поне да си беше гледал внимателно отбора, а не да се правиш на интересен... Срещу нюкасъл му счупили крака ама на 32 март... Валенсия си счупи крака сам срещу Глазгоу Рейнджърс в ШЛ...

Върви си гледай "левскито" и не се занимавай с Манчестър Юнайтед! :evil: Ще ти държи тон, колкото си иска! :evil: Не може да дразниш non-stop, а накрая да претендираш за уважение! :evil:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-yGn3UOKW1I[/youtube]
Не знаех, че ако някой ти затисне кракът с тяло и го счупи, означавало, че сам си виновен за това :?: :shock:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 16 мар 2011 10:31

Абе не мога да разбера какво имате против Флетчър,бил титуляр,не бил за тоя отбор,бил "оле божке".Що за глупости, той си има задача на терена и си я върши според мен много добре(ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ВРЕМЕ ТИТУЛЯР).Щом САФ го пуска редовно,щом САФ казва,че е играч за големите мачове,щом САФ каза за финала срещу Барса,че е липсвал много,какви ги говорите-роботата му е да пресира,да руши чуждата игра,да покрива фланговете...Е малко ли е,да не искате и гол след гол да вкарва.Работата си я върши най-професионално,затова е титуляр!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 мар 2011 10:55

windy26 написа:Абе не мога да разбера какво имате против Флетчър,бил титуляр,не бил за тоя отбор,бил "оле божке".Що за глупости, той си има задача на терена и си я върши според мен много добре(ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ВРЕМЕ ТИТУЛЯР).Щом САФ го пуска редовно,щом САФ казва,че е играч за големите мачове,щом САФ каза за финала срещу Барса,че е липсвал много,какви ги говорите-роботата му е да пресира,да руши чуждата игра,да покрива фланговете...Е малко ли е,да не искате и гол след гол да вкарва.Работата си я върши най-професионално,затова е титуляр!

Флетчър е един от малкото играчи на Манчестър,които играят на едно и също ниво цял сезон.... Лично за мен,въпреки че не съм фен на Ман Ю , Флетчър е един от най-добрите дефанзивни халфове в момента .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 16 мар 2011 12:16

tatusindo написа:Флетчър е един от малкото играчи на Манчестър,които играят на едно и също ниво цял сезон.... Лично за мен,въпреки че не съм фен на Ман Ю , Флетчър е един от най-добрите дефанзивни халфове в момента .....

Защо фен на Барса(предполагам) го казва? Защото си спомня, как Флечър и Харгрийвс успяха да опазят Шави и Иниеста в два мача, в годината, в която Манчестър вдигнаха ШЛ.

А защо много хора ги псуват О'Шей, Браун, Флечър,Парк,Карик и т.н. е ясно.Хора, това не е Football managerТова е истинския живот.Само в оная игра можеш да имаш 22 титуляри.

Специално О'Шей не го разменям за никой футболист.НИКОЙ.Къде да си намериш играч, който може да играе ляв, десен и централен защитник, ляв, десен и централен халф, да е играл нападател, да е навличал и вратарските ръкавици(с Тотнъм, където Роби Кийн му излезе сам и не успя да му вкара).Само не е излизал като мениджър на Манчестър Юнайтед. :mrgreen:

И това, че не са имена, като Роналдо и Меси, не ги прави слаби играчи.Щом носят фланелката на любимия отбор - те са най-добрите :!:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2011 13:28

Btovfan80 написа:
Thsmith написа:я по кротко ве яре... първо на първо не ми дръж тон! И второ поне да си беше гледал внимателно отбора, а не да се правиш на интересен... Срещу нюкасъл му счупили крака ама на 32 март... Валенсия си счупи крака сам срещу Глазгоу Рейнджърс в ШЛ...

Върви си гледай "левскито" и не се занимавай с Манчестър Юнайтед! :evil: Ще ти държи тон, колкото си иска! :evil: Не може да дразниш non-stop, а накрая да претендираш за уважение! :evil:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-yGn3UOKW1I[/youtube]
Не знаех, че ако някой ти затисне кракът с тяло и го счупи, означавало, че сам си виновен за това :?: :shock:

ще ми държи *** ... и ще си гледам каквото искам

пп тия сините много мязат на Нюкасъл :lol: :lol: едно към едно са ... и "затискане" виждам даже
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 16 мар 2011 13:44

Специално на Флетчър и Карик са им фен, след Легендата де,те са корави британци и дават лицето на отбора задно с англичаните в него.Имат едно голямо предимство освен физиката, хладнокръвни са и не се поддават на емоциите лесно(както доста от титулярите).Това им помага да останат спокойни и да си свършат работата без излишни нерви.
Аз лично много им се кефя и не бих ги сменил за испанци и португалци,все пак трябва да се пази британското в отбора. ;)

Върни се в “Манчестър Ю”