БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!!!!
Най-накрая да направи нещо нормално над тези диваци!!!
Мен ме е срам от нашите псевдофенове. Такива има и в другите агитки И Е ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ ТЯХ!!
A вие дето сте уж нормални и бяхте на стадиона защо не им попречихте да безчинстват????
Нормалните хора като мен спряха да посещават мачове в БГ от 5-6 години. Цял следобяд на езерото Ариана чупиха бутилки и хвърляха бомби - на 4 км от Герена - това ли са Ни нормалните фенове. Бой и само бой за тези изроди!!!
Браво на Цветанов!
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- sir George
- Контакти:
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Явно милиционерчето с девственият мъх по лицето ще прави кариера!Като му гледам бебешката муцунка и си мисля,че в училище е бил голям доносник!Нали уж ходят по чужбина да черпят опит?!Обмен на кадри?!Биеха се в гърдите,че били внедрили нови системи и т.н.!оказа се ,че са абсолютно неподготвени и неадекватни!Чували ли са за оценка на риска и превенцията му!Не вярвам червените да са вкарали железа,камъни и т.н. ако е така значи пак милицията не си е свърпила подобаващо работата!Ако секторът не е обезопасен,пак вината е в господата с пагони!Интересно ми е как уж полицията е против провеждането на срещата от 18:00,обаче се съгласява да пази!Бтв заради правата ще каже кога да се провежда мача?!Къде го има това?Ако фуражките имаха сиво вещество щяха да откажат да охраняват срещата поради опастност от безредици по тъмно!Да бяха казали че ще ескортират хората до и обратно стадиона,но вътре няма да пазят заради не вземане под внимание на позицията им!Така определено щяха да се наложат и мача да е по светло!Явно нито ги бива в преговорите и отстояването на позиция,нито в адекватни мерки за потушаване на страстите!Да изгониш цял сектор е все едно да спреш тока на цял Пловдив,щото циганите от Столипиново не плащат!По-добре беше да оставят феновете на стадиона и после един по един да ги изловят или да отделят провокаторите от останалите!Уви,решиха да ДЕЙСТВУВАТ и фактите са красноречиви!Някои от форума съзряха опит да се отвлече вниманието от мача и смятам ,че са прави!Други споменаха за атака срещу правителството и те май са прави!Общо взето действителността в България е ,че доста хора се облагодетелстват покрай футбола било чрез нерегламентирани залози или организиране на провокации,бойкоти,протести с цел прекратяване на мач!
Истината е ,че униформените отдавна са загубили доверието на хората!А доверие не се печели с некомпетентност,некадърност и неадекватност!Мили Милиционерчета,искаме да се мери с един аршин ,както за царя,така и за падаря!
Истината е ,че униформените отдавна са загубили доверието на хората!А доверие не се печели с некомпетентност,некадърност и неадекватност!Мили Милиционерчета,искаме да се мери с един аршин ,както за царя,така и за падаря!
kolokolo написа: Слушай животно . Доколкото си спомням .унищожихте цял сектор на Армията , но родната милиция ви пожали рогатите главици.
На всички неидиоти им е ясно че мача трябваше да се играе на Националния . Там всичко щеше да е наред . Вината е на Лефски и БФС .
Не може 4000 ч0века да бъдат наблъскани в място за 1500 , хората не можеха да дишат. При това наоколо да има празни сектори . Това е вина на МВР . Не може да гонят и бият деца по улиците с водни оръдия . които не правят абсолютно нищо , освен да се прибират в къщи. Цецо Милиционера мина границата тази вечер , ще трябва да си ходи.
Това че вие нямате стадион(поради вина на вшето ръководство)не означава че всички мачове трябва да се играят на неутрален терен

Последна промяна от CTAHKO на 27 фев 2011 00:48, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
peliforewer написа:Паднахте,приеми го и замълчи за малко.
Да бе така е,вярно е че паднахме,ама ти май не го видя

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Няма нищо против подобно нещо да се случи и в Б сектор, защото и там има не малко подобни изтрещяли индивиди. Именно заради такива, аз отдавна вече не ходя в сектор Б,а в А, защото съм ял палки от полицията заради такива, а парче от счупена седалка е минавала на сантиметри от главата ми. Трябва да се вземат сериозни мерки за да се спре цялото това безумие и хората да могат спокойни да ходят на стадиона и да водят там децата си. Затова напълно одобрявам действията на полицията.
Какво правиха заптиетата, когато преди седмица мангалите плячкосаха Маркели пред очите им в Казанлък?!?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs
http://video.bgnes.com/view/14070
Когато правото се превърне в безправие съпротивата е задължителна!
http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs
http://video.bgnes.com/view/14070
Когато правото се превърне в безправие съпротивата е задължителна!
Със следващото пърче искам да поздравя всички мои приятели от Софийското второ и трето РПУ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BSvD5SM_uI4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BSvD5SM_uI4[/youtube]
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Абе хора нали знаете че Лефски е милиционерски отбор , вие какво по различно очаквахте да стане!!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
-
- Контакти:
CTAHKO написа:peliforewer написа:Паднахте,приеми го и замълчи за малко.
Да бе така е,вярно е че паднахме,ама ти май не го видя![]()
![]()
На мен ми стига че ти и всички гугутки го видяхте,дълго ще го помните.

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- POPCORN
- Контакти:
Мнение за полицията и за Батков!
Здравейте!Мислих да не си казвам мнението, но просто толкова съм възмутен ,че няма на къде!Искам да изложа някой мой тези и да ви опиша аз как видях мача в мойте очи!Събрахме се на Арияна в 14:30 в 15:00 тръгнахме!По време на шевствието нямаше никакви , ама никакви проблеми.Хората бяха излезли даже по балконите да снимат някои да ни пляскат и така нататъка!Към 16:10-20 бяхме вече пред Герена!Видяхме, че ще има 2 проверки.Едната да влезнеш в самият стадион , другата в самият сектор!Така тука идва първият проблем!Полицайте така проверваха хората, че все едно сме отишли на театър, а не на футбол.Мене и на двете проверки не ме провериха...Както се казва, аз мога и бомба да нося... но никой не ме провери!Това не беше само с мене, а с 60-70% от хората.Пуснаха сумати пияни , надрусани и дрогирани лица на мача...Това е първата им грешка според мене!Уж са полиай пък пускат всички!За пореден път полицията е дошла да си бърка в носа, но не и да върши работа!Така аз бях един от първите , който влезна в сектора!имаше точно час и половина преди мача!След като пуснаха момчетата, които бяха пияни и напушени почнаха да чупят каквото видят и да мятат камъни!Тогава полицайте само ги гледаха и нищо не направиха!Грешка втора!Вместо да ги извадят от сектора и да ги преберат те ги гледат!Така продължавам напреде... стана към 17:00 , а клетката вече беше толкова пълна , че едвам можеше да мърдаш!Холиганите продължаваха да чупят и да хвърлят камъни , но никой от полицията не направи нищо.Така в тая клетка не можехме ептен да се съберем, а като за капак полицайте влезнаха в сектора от всякъде...Обградиха ни като квадрат!Това е повече от ненормално!Грешка трета влизат в сектора при феновете на ЦСКА!То нямаше място за нас , ама и те влизат!Така почна мача нямаше никакви ексцесии първото полувреме!След края му на уредбата чухме " Внимание!Внимание феновете на ЦСКА да напуснат сектора за гости!И почнаха да ни бутат и да бият хората с палки.сами знаете как от един сектор за излизане колко време трябва на хора където са 3500 да излезнат от сектора!Те почнах да ни бутат и да бият с палките и да ни псуват!Това е поредната грешка!За малко да се повтори инцидвента с Индиго!Пред очите ми виждах паника , бутане, хората лежаха по земята , не можеха да дишат, а полицайте бутат ли бутат и налагат с палките!След като излезнахме от сектора, феновете на ЦСКА за което не ги оправдавам, но ги разбирам разгневени от цялата тази работа почнаха да чупят каквото им падне!Така тръгна си шевствието за обратно, полицайте обаче отзаде пришпорваха със сирени и по-бързо каране да вървят по- бързо дори на моменти да бягат!Слизаха от колите и биха невиини хора с палки с ток и какво ли не!Пред очитеми слезна една патрула и както слезна каза: Сега ще има смъртни случай!Просто полицията за пореден път прави каквото си иска!Те пускат луди на стадион, но после се сърдят и бият невинните!Това е недопостимо!Това е относно полицията!Искам няколко думи да кажа и за големият ЕВРОПЕЦ Батков!Така ли се прави по-нормалните странии.Ние сме хора бе, ние не сме животни..Как може в клетка за 1500 човека той да пуска в нея 3500...А острани да има още място за публика и никой да не го използва!Как може хората да са си платили 15 лв за билет и да не влезнат на мача?Как може хората да са платили толкова скъпи билети и да се качават по дърветата на Герена, за да гледат нормално мача?Това ли ЕВРОПЕЙСКИЯ ЛЕВСКИ?Това ли е Европейския БАтков?Щели да му счупат седалките...Ми като не искат да ти чупат седалките правиш мача на националния и всичко е мирно и спокойно...По-добре ли щеше да има смъртни случай?Вместо да дадеш и другата част от сектора, дори да се счупи някоя друга седалка!За пореден път доказа , че е само на приказки, ама не и на действия!Вие ни храните с Титан, ама незнам кой е по-зле!Батков или те!Това е моята история!Аз съм възмутен и от полицията от произвола който правят и си правят каквото искат и не се съборазвят, че това са човешки животи!Не може ти така да налагаш всички под общ знаменател и да биеш жени!Те пускат лумпените на стадионите после се сърдят на агитката и все агитката им е виновна!Това е от мене!Лек и пр ден!Дано всички да са добре и да няма пострадали фатално!
Последна промяна от POPCORN на 27 фев 2011 11:14, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,