Синьо сърце написа:Бе че говорим на различни езици е ясно,но поне можем да говорим.Не питам колко сте наляли,а защо не го поддържахте поне?И защо,когато беше времето,не се интересувахте от собственост и наеми,а чак сега?Защо,като видяхте Левски,Славия,Литекс че взимат-вие не взехте?За 24 път-вината е в ръководствата ви на 90 %,те не се интересуваха от тези неща и мислеха,че са даденост!Ако си бяха свършили работата-сега щеше да ви е проблем покриването на Армията,а не наеми и отсрочки...Не можеш да виниш другите за това,че са направили нещо,когато ти даже не си се и опитал!А че шефове ви бяха всякакви-бизнесмени,военни,ветерани,Чичовото,Калпака,индиеца и т.н.,мислещи за всичко друго,но не и за ЦСКА-вие го казахте!Тогава???Левски имаше късмет с Лафчис и Грашнов-повярвай,ако имахте двама такива-и трите бази щяха да са ваши,но така беше тогава...
Ми и аз ще взема да се повтарям, пък да видим кой пръв ще разбере.
Можеш да държиш сметка на ЦСКА само ако се беше случило същото като с Левски - стадиона да бъде подарен.
Аз пък мога да държа сметка на Левски, при това използвайки всички твои аргументи тук, защо не са оправили стадиона през 1992г.
Не мога да повярвам, че не виждаш очевадната разлика в ситуациите! В момента Армията е в подобно състояние като това на Герена през 1992г. Това така ли е? В момента обаче за да вземе Армията, ЦСКА трябва да плати първо 2 милиона и чак след това тепърва да налива кинти. Левски никога не са плащали наем за Герена(наема на Националния няма абсолютно нищо общо тук), така че вие почвате ремонта първо СЛЕД като ви го подариха и второ БЕЗ допълнителна тежест от 2 милиона. Честно, не знам вече по какъв начин да суча и да въртя за да ме разбереш. А това кой как се бил ориентирал, какви шефове имало и какви нямало също няма пряко отношение поради простата причина, че така и не става ясно Герена на какво основание е бил даден на Левски. Приказките, че това е компенсация за "отнетия" ви стадион ми ги спести. Никой никъде не е споменавал, че Герена ви е даден на концесия за примерно 30 години. Така ли е? Искам да кажа, че ако това "ориентиране", за което ми говориш е съобразено със закона, то щеше да е ясно на какво основание, кога и от кой точно Герена е даден на Левски. Да, излезе някакъв документ, но в него пише, че стадиона ви е даден безвъзмездно и безсрочно. Само че държавата няма право да отпуска под каквато и да е форма каквото и да е безвъзмездно и безсрочно. Особено пък на футболен клуб просто защото освен всички други закони, нарушават се и тези на ФИФА, които забраняват държавна помощ за клубовете. Та ти знаеш ли на какво законово основание Левски притежава Герена, както и за колко време?