TPAKTOP написа:BaLoN написа:Ти тракторче ли си къф си и аз не те знам но:
1.Може Дучето да не е за парите фен на ЦСКА,но от къде си сигурен,че за него не са по-важни парите отколкото ЦСКА?Това някакво твое вътрешно убеждение ли е или просто имаш много много силен информатор (например Дучето) на който вярваш безпрекословно ?
- Не знам дали я знаеш,но има една приказка казана много отдавна от хората,която гласи, че Човек може да бъде абсолютно сигурен само в едно,че в нищо не може да бъде абсолютно сигурен и ако приемем това твърдение за вярно,то е и толкова грешно
2.Дучето може да е бил пред развод с жена си,но кой може да гарантира,че е било заради ЦСКА и изобщо това какво общо има ??? Която и да му е жена не би го търпяла всяка седмица да му ходи на свиждания по килиите и да гледа чичака как се мъкне с невинни деца, слуги !
3.Защо не бият тебе а бият главата ? Явно има защо и ако не е заради 3000 лв на мач,то тогава за какво е ??? Заради това че Дучето организира протести бият Главата така ли ? И изобщо Дучето,защо организира протести веднага след като му спряха парите ??? В името на ЦСКА ли ? Аз не знам ти какъв фен си,но има страшно много отбори които са били пред фалит дори,но феновете са подкрепяли докрай ! И съм сигурен,че ако Дучето сега си взимаше тези 3000 лв никога нямаше да бойкотира и да протестира в това ти бъде сигурен или ако не го вярваш то тогава си много наивен
4.Срещал съм се и познавам добре Цимбика както и Дучето ! Калата може да е бандит,но е мъжкар за разлика от други хленчовци !!!
Твърдиш много неща,за които казваш,че можеш да докажеш,но смятам,че това което си написал много трудно би могло да се докаже!
5.И аз искам да си изявя фенското мнение,но няма да го направя.
Добре ще ти отговарям по твоите точки! По ред!
1. Роден съм в Младост 1985! брат ми е 1980 година и се познават с Дуче много добре! известно време съм живял и в Шумен но не искам да те забърквам в моите лични драми а просто исках да кажа че брат ми с Дучето бяха нон-стоп в контакт! Това означава че са приятели! На мен винаги ми е викал "малък" и т.н.
2. Тук това му е личен живот само ще кажа че беше заради любовта му към ЦСКА!
3. Знаеш ли въобще от кога Дуче не взема тези пари или говориш на цимбик(сори исках да кажа наизуст)? От нахлуването в Мездра!!! Това го приеми като даденост! Аз си режа оная работа ако не е истина!
Дучето ОРГАНИЗИРА само този протест! На предните беше в сектор Г! В който за съжаление си явно и ти!
4. Много добре познаваш "Калата - Мъжкаря" но ти пожелавам да не срещаш подобен човек който търси как да начеше собственото си его! Това е най-опасно!Ходи подкрепяй си цимбика и може да си основете нов клуб ПФК Цимбик АД!!! Дори ще ви дам и стартов рефрен - ЦИМБИК ЦИМБИК - ТИ СИ НАЙ - ВЕЛИК!!!
5. Това го написах защото се водя модератор! Писна ми да бъда потъпкван като фен!
Ако разбереш половината от това което съм написал смятам че ще се разберем като интелигентни хора а не като ЦИМБИЦИ!!!!
Може ли и аз да се включа като фен
незнам как ти е викал дучето ама аз му виках че е по лесно да го прескоча отколкото да го заобиколя,но това не ме прави част отличният му живот и не мога да го коментирам.Та камо ли да си позволя да каже дали е бил пред развод или не
2.Никой не говори против това което е направил и е видяно от много фенове като хореография и тн.,тук говорим за какво не е направил или по скоро за какво е направил под масата без ти и аз да знаем
3.Кой може да потвърди тези твой тези ? така че да са подплатени с нещо ? аз ще ти кажа НИКОЙ
4.Айде аз ще ти кажа че си ПЕДЕ...... ти ще дойдеш ли да ме набиеш?с 60 човека от 50 коли ? и изобщо ще дойде ли някой дори било и примат и не къде да е а в перник??? че не мога да те причакам на армията където ще има и по малко аудитория ??? Айде мислете бе хора стига бе.въпросният главун ти бил ли си с него на мач в провинцията ? защото аз съм бил и съм го видял с очите си как той не се обърна и за 5 мин да гледа мача а с още няколко човека агитираха агитката да ходи да се бие след мача на закрития мост в Ловеч,същия тоя главанак сме го виждали пак с очите си как удря едно такова бедно и малко детенце като теб(казвам детенце защото синът ми е 88 набор и той ходи на стадиона ).И в момента никой не може да ме обеди че тоя лумпен е ял бой само заради виковете от мача с рапид
5.по никакъв начин не казвам или не защитавам оправата която направи много грешки и че е главен виновник за краха в отбора ,не казвам по никакъв начин нищо такова не казвам .НО НЕ МОГА ДА ПОДМИНА ФАКТА ЧЕ И СЕ РАБОТИ ,ШКОЛАТА СЕ ПРАВИ НА ПАНЧАРЕЕВО .И след като сте толкова идейни с главата и дучето ,защо не извадите вие пари да оправите ЦСКА със стадион,школа и адекватно управление.
6.Ти не говориш с факти а с приказки от разваления телефон (това е детска игра която ти сигурно помниш) ама мой приятел ми каза че са го викали за акцията в перник.ама мой достоверен источник каза че тоя е насила там и не може да напусне.той да не е в затвора ?? защото само от там знам че не се напуска или бъркам?????
7.За работите с цимбика има полиция и прокуратура,за дучето и 3000 лв има икономическа полиция.ти след като си фен какво търсиш там?не е ли работата на фена да подкрепя отбора ? или е по добре да слугинажва на дучета ,глави и темподебни
8.ти от кога ходишна стадиона ? от 2-3 или омжеби 4 години ???? защото аз съм там от 23 години и ще ти кажа мойто момче че от демокрацията насам няма нито един президент и нито един собственик срещу когото дучето и главата да не са протестирали ама нямат пропуск.и оправата на реал мадрид или барсеона или който да е друг световен гранд да купи ЦСКА,дучето винаги ще има протест против него.Винаги ще е онеправдан фена,винаги ще е бит,винаги ще има проблем за който дучето да въстане.не че тия пелничани са супер ама са нещо което спаси отбора от фалит,нещо което и в момента правят и до толко поне заслужават поздравления.А ако не се ходи на стадиона тоя шеридан тоя нелсан тоя тиеро как ще разберат че това е ЦСКА и за какво иде реч? и винаги трябва да се късат по терена,от къде от видео запис на славната история?от снимки на дучето е сектор Г ???????Аман вече от лекета и техните петниви игри.Отбора не е виновен за оправата,отбора не е виновен че някой яде бой,отбора няма нищо общо с никой от тези индивиди.Отбора е ЦСКА и има нужда от нас,има нужда от подкрепа,има нужда от сила която да го тласка,няма нужда от бойкот,няма нужда от обиди,няма нужда от интриги НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗБРАНО ОТ ТАПАГЬОЗИ.И други отбори са били в криза и в други отбори е имало протести НО ПРЕДИ МАЧ И СЛЕД НЕГО НЕ ПО ВРЕМЕ НА НЕГО.До скоро в Ливърпул имаше огромни сътресения и протести,като гледате мачовете от там да сте видяли празна трибуна??? да сте видяли някой да бде освиркан по време на мача?Някой днес ми каза да не се сравнявам с англия защото това там е театър не футбол,ми ок от нас зависи дали ще е театър,цирк или в нашият случай зоогическа градина.Ако не можеш да проумееш какво ти казвам гледай публиката на острова в интернет има мачовете на Ливърпул в момента на протест против собствениците и белким дай боже най накрая ви налети малко акъл и да разберете как се правят нещата и как не,амин дай боже да стане по скоро преди празните ви глави да затрият отбора за който найстина милеят много хора по света защото има и фен клуб на ЦСКА в ирландия