ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

rivan_bg
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот rivan_bg » 29 окт 2010 06:10

TPAKTOP написа:
BaLoN написа:Ти тракторче ли си къф си и аз не те знам но:

1.Може Дучето да не е за парите фен на ЦСКА,но от къде си сигурен,че за него не са по-важни парите отколкото ЦСКА?Това някакво твое вътрешно убеждение ли е или просто имаш много много силен информатор (например Дучето) на който вярваш безпрекословно ?

- Не знам дали я знаеш,но има една приказка казана много отдавна от хората,която гласи, че Човек може да бъде абсолютно сигурен само в едно,че в нищо не може да бъде абсолютно сигурен и ако приемем това твърдение за вярно,то е и толкова грешно

2.Дучето може да е бил пред развод с жена си,но кой може да гарантира,че е било заради ЦСКА и изобщо това какво общо има ??? Която и да му е жена не би го търпяла всяка седмица да му ходи на свиждания по килиите и да гледа чичака как се мъкне с невинни деца, слуги !

3.Защо не бият тебе а бият главата ? Явно има защо и ако не е заради 3000 лв на мач,то тогава за какво е ??? Заради това че Дучето организира протести бият Главата така ли ? И изобщо Дучето,защо организира протести веднага след като му спряха парите ??? В името на ЦСКА ли ? Аз не знам ти какъв фен си,но има страшно много отбори които са били пред фалит дори,но феновете са подкрепяли докрай ! И съм сигурен,че ако Дучето сега си взимаше тези 3000 лв никога нямаше да бойкотира и да протестира в това ти бъде сигурен или ако не го вярваш то тогава си много наивен

4.Срещал съм се и познавам добре Цимбика както и Дучето ! Калата може да е бандит,но е мъжкар за разлика от други хленчовци !!!

Твърдиш много неща,за които казваш,че можеш да докажеш,но смятам,че това което си написал много трудно би могло да се докаже!

5.И аз искам да си изявя фенското мнение,но няма да го направя. :twisted:

Добре ще ти отговарям по твоите точки! По ред!
1. Роден съм в Младост 1985! брат ми е 1980 година и се познават с Дуче много добре! известно време съм живял и в Шумен но не искам да те забърквам в моите лични драми а просто исках да кажа че брат ми с Дучето бяха нон-стоп в контакт! Това означава че са приятели! На мен винаги ми е викал "малък" и т.н.
2. Тук това му е личен живот само ще кажа че беше заради любовта му към ЦСКА!
3. Знаеш ли въобще от кога Дуче не взема тези пари или говориш на цимбик(сори исках да кажа наизуст) :oops: ? От нахлуването в Мездра!!! Това го приеми като даденост! Аз си режа оная работа ако не е истина! ;) Дучето ОРГАНИЗИРА само този протест! На предните беше в сектор Г! В който за съжаление си явно и ти!
4. Много добре познаваш "Калата - Мъжкаря" но ти пожелавам да не срещаш подобен човек който търси как да начеше собственото си его! Това е най-опасно!Ходи подкрепяй си цимбика и може да си основете нов клуб ПФК Цимбик АД!!! Дори ще ви дам и стартов рефрен - ЦИМБИК ЦИМБИК - ТИ СИ НАЙ - ВЕЛИК!!!
5. Това го написах защото се водя модератор! Писна ми да бъда потъпкван като фен!
Ако разбереш половината от това което съм написал смятам че ще се разберем като интелигентни хора а не като ЦИМБИЦИ!!!!

Може ли и аз да се включа като фен
незнам как ти е викал дучето ама аз му виках че е по лесно да го прескоча отколкото да го заобиколя,но това не ме прави част отличният му живот и не мога да го коментирам.Та камо ли да си позволя да каже дали е бил пред развод или не
2.Никой не говори против това което е направил и е видяно от много фенове като хореография и тн.,тук говорим за какво не е направил или по скоро за какво е направил под масата без ти и аз да знаем
3.Кой може да потвърди тези твой тези ? така че да са подплатени с нещо ? аз ще ти кажа НИКОЙ
4.Айде аз ще ти кажа че си ПЕДЕ...... ти ще дойдеш ли да ме набиеш?с 60 човека от 50 коли ? и изобщо ще дойде ли някой дори било и примат и не къде да е а в перник??? че не мога да те причакам на армията където ще има и по малко аудитория ??? Айде мислете бе хора стига бе.въпросният главун ти бил ли си с него на мач в провинцията ? защото аз съм бил и съм го видял с очите си как той не се обърна и за 5 мин да гледа мача а с още няколко човека агитираха агитката да ходи да се бие след мача на закрития мост в Ловеч,същия тоя главанак сме го виждали пак с очите си как удря едно такова бедно и малко детенце като теб(казвам детенце защото синът ми е 88 набор и той ходи на стадиона ).И в момента никой не може да ме обеди че тоя лумпен е ял бой само заради виковете от мача с рапид
5.по никакъв начин не казвам или не защитавам оправата която направи много грешки и че е главен виновник за краха в отбора ,не казвам по никакъв начин нищо такова не казвам .НО НЕ МОГА ДА ПОДМИНА ФАКТА ЧЕ И СЕ РАБОТИ ,ШКОЛАТА СЕ ПРАВИ НА ПАНЧАРЕЕВО .И след като сте толкова идейни с главата и дучето ,защо не извадите вие пари да оправите ЦСКА със стадион,школа и адекватно управление.
6.Ти не говориш с факти а с приказки от разваления телефон (това е детска игра която ти сигурно помниш) ама мой приятел ми каза че са го викали за акцията в перник.ама мой достоверен источник каза че тоя е насила там и не може да напусне.той да не е в затвора ?? защото само от там знам че не се напуска или бъркам?????
7.За работите с цимбика има полиция и прокуратура,за дучето и 3000 лв има икономическа полиция.ти след като си фен какво търсиш там?не е ли работата на фена да подкрепя отбора ? или е по добре да слугинажва на дучета ,глави и темподебни
8.ти от кога ходишна стадиона ? от 2-3 или омжеби 4 години ???? защото аз съм там от 23 години и ще ти кажа мойто момче че от демокрацията насам няма нито един президент и нито един собственик срещу когото дучето и главата да не са протестирали ама нямат пропуск.и оправата на реал мадрид или барсеона или който да е друг световен гранд да купи ЦСКА,дучето винаги ще има протест против него.Винаги ще е онеправдан фена,винаги ще е бит,винаги ще има проблем за който дучето да въстане.не че тия пелничани са супер ама са нещо което спаси отбора от фалит,нещо което и в момента правят и до толко поне заслужават поздравления.А ако не се ходи на стадиона тоя шеридан тоя нелсан тоя тиеро как ще разберат че това е ЦСКА и за какво иде реч? и винаги трябва да се късат по терена,от къде от видео запис на славната история?от снимки на дучето е сектор Г ???????Аман вече от лекета и техните петниви игри.Отбора не е виновен за оправата,отбора не е виновен че някой яде бой,отбора няма нищо общо с никой от тези индивиди.Отбора е ЦСКА и има нужда от нас,има нужда от подкрепа,има нужда от сила която да го тласка,няма нужда от бойкот,няма нужда от обиди,няма нужда от интриги НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗБРАНО ОТ ТАПАГЬОЗИ.И други отбори са били в криза и в други отбори е имало протести НО ПРЕДИ МАЧ И СЛЕД НЕГО НЕ ПО ВРЕМЕ НА НЕГО.До скоро в Ливърпул имаше огромни сътресения и протести,като гледате мачовете от там да сте видяли празна трибуна??? да сте видяли някой да бде освиркан по време на мача?Някой днес ми каза да не се сравнявам с англия защото това там е театър не футбол,ми ок от нас зависи дали ще е театър,цирк или в нашият случай зоогическа градина.Ако не можеш да проумееш какво ти казвам гледай публиката на острова в интернет има мачовете на Ливърпул в момента на протест против собствениците и белким дай боже най накрая ви налети малко акъл и да разберете как се правят нещата и как не,амин дай боже да стане по скоро преди празните ви глави да затрият отбора за който найстина милеят много хора по света защото има и фен клуб на ЦСКА в ирландия

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 29 окт 2010 08:48

tirion написа:Не знам колко е вярно но в днешния брой на 7 дни спорт излезнаха нови новини относно ЦСКА.

"Титан" под запор
Блокираха сметките на компанията заради дългове

Всички банкови сметки на собственика на ЦСКА "Титан" са под запор, научи "7 дни спорт". Той е наложен по искане на една от най-големите банки в страната заради невъзможността на компанията да обслужва кредит за милиони левове. Предявени са записи на заповед и към съпругите на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, тъй като и двете имат дял в холдинга.

Ново двайсет - продават клуба за 2 млн. или фалит
Едни гледат акции, други - продажба. Според Блиц ръководството на ЦСКА е склонно да продаде клуба срещу 2 милиона евро. В противен случай се вървяло към фалит. Според агенцията собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов са достигнали до това решение след дълги дебати, свързани с изключително тежкото състояние на червените. Тяхната идея е новият бос, ако се намери такъв, да плати само 2 милиона евро за контролния пакет акции, но и да поеме огромните пасиви и задължения, които са над 8 милиона евро.
- Положението е трагично. Не се знае как клубът ще получи лиценз за следващия сезон, защото ЦСКА дължи много пари на различни фирми и държавни учреждения.

Всички банкови сметки на собственика на ЦСКА "Титан" са под запор, пише "7 дни спорт". Той е наложен по искане на една от най-големите банки в страната заради невъзможността на компанията да обслужва кредит за милиони левове. Предявени са записи на заповед и към съпругите на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, тъй като и двете имат дял в холдинга. Част от проблема с обслужването на кредита е дошъл и оттам, че някои общини в България бавят внасянето на парите, които дължат на "Титан" за сметопочистване. И БФС още не е превел на собствениците на ЦСКА около 1 млн. евро, които се полагат на клуба за влизането в Лига Европа.

общините не са се издължили, БФС не се е издължило, Алания не са платили на ЦСКА 1.4 мил. $....мда положението е наистина трагично-ВОДИ СЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ВОЙНА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 29 окт 2010 11:00

rivan_bg явно много неща на са ти ясни! Ако е нормално за теб да си заплашван и да ти се диктува какво да скандираш бягай да оставиш по два карамфила но гробовете на всички мутри умрели до сега!
А за покриването на дълговете от фенове:
Кой ще си даде парите за чужди дългове? Дълговете са на Титан! Моите дългове никой няма да ми ги покрие нали? Щото аз искам да си живея а не да се разплащам! 27 милиона били наляли?! За какво бе? Стадион ням, база няма и играчи няма! От къде фирма като Титан има толкова много пари? Жалко че не им работи сайта да ти покажа колко приходи имат годишно! Сега след подобна декларация трябва да им направят една ревизия! Да ги видим дали могат да си го позволят!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 окт 2010 13:09

TPAKTOP,ти наистина ли не разбираш, това което се пише тук в тази тема и по-конкретно,това което ти е написал rivan_bg ? Или разбираш,но ТРЯБВА да защитаваш тази твоя позиция ? Защото,ако не разбираш написаното,тогава с риск да те обидя ще ти кажа, това не говори добре за теб. Хубаво е човек да не е вглъбен в това ,което говори,вярва и си мисли,но да погледне поне за малко нещата и от другата страна,и от друг ъгъл,да се опиташ да бъдеш поне за миг страничен наблюдател и да погледнеш нещата по-отгоре,ако успееш да се абстрахираш от чувства,емоции и вътрешно убеждение и погледнеш нещата отстрани,само тогава ще можеш да си дадеш ясна представа и точна преценка за нещата.

Относно това,което си написал на rivan_bg,цитирам:
"Ако е нормално за теб да си заплашван и да ти се диктува какво да скандираш бягай да оставиш по два карамфила но гробовете на всички мутри умрели до сега! "
Ще ти кажа,че ти наистина си много наивен,ако вярваш,че някой се опитва да казва какво да се скандира,тъй като това е нещото с което поведоха вас "верните фенове" във войната !Точно по този начин беше манипулирана голяма маса фенове и те като глупави овце тръгнаха след овчаря.И това е факт,тъй като аз мога да се опитам да открадна на пазара и когато ме набият от полицията да кажа: " полицейски произвол !!! ... Биха ме защото казах,че хляба е скъп",знаеш ли че и тогава ще има хора които ще ми повярват,тогава бих те попитал,ти като умно и интелигентно момче,какво би си помислил за тези хора които са ми повярвали или и ти би ми повярвал ??? Да не говорим,че тук става въпрос за лидер на агитката на най-големия клуб в България и за хиляди верни фенове,в което положение,манипулирането на хора става много,много с пъти по-лесно.Затова аз разбирам това,което става и се опитвам да покажа и друга гледна точка за нещата.Всичко,зависи от коя страна на призмата гледаш и изобщо дали искаш да видиш.
Ти питаш: "Кой ще си даде парите за чужди дългове? Дълговете са на Титан! Моите дългове никой няма да ми ги покрие нали? Щото аз искам да си живея а не да се разплащам!" ,приятелю виж колко си близо до истината и почти сам си отговори... ТИТАН дадоха парите си за чужди дългове, за дълговете на Томов и Митал,които ни унищожиха,бяхме там където,ако всеки мислеше като теб,да си живее а не да се разплаща и че това са чужди дългове и т.н.,до сега вече нямаше да има ЦСКА, това е самата истина и за това казваме,че може да са всякакви но ни спасиха отбора.
И накрая ти пишеш: "Жалко че не им работи сайта да ти покажа колко приходи имат годишно! Сега след подобна декларация трябва да им направят една ревизия! Да ги видим дали могат да си го позволят!"
Значи ти имаш дълбока омраза към ТИТАН,по-силна от любовта ти към ЦСКА,щом в тези изречения има злоба и омраза,към хората,които дават парите в ЦСКА и вместо да си щастлив,че дават ти искаш да им се правят ревизии,за да видим разбираш ли, от къде им идвали парите и т.н. Че какво те интересува теб като фен от къде им идват парите? Има си служби и институции, които се грижат за тези неща.Ти вярваш ли,че на Батков парите му идват от адвокатската кантора или на Ганчев от великия бизнес,които е като непресъхващ кладенец или пък на ТИМ и др. Това обаче не е наша работа.Нашата работа като фенове е да бъдем такива и всеки мач или когато имаме възможност да сме на стадиона и да подкрепяме отбора.

ЦСКА е на тези хиляди ,които нямат отношение към отделните главатари,фракции и групировки.ТЕ(в това число и АЗ) са истинският капитал,ТЕ са ЦСКА ! И престанете да говорите от тяхно име.

[center]ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО: ЦСКА НЕ Е НА ОТДЕЛНИ ГЛАВАТАРИ И ТАРТОРИ,А НА ХИЛЯДИТЕ НОРМАЛНИ И ОБИКНОВЕНИ ФЕНОВЕ !!![/center]
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 окт 2010 14:23

Абе хора-живеете на 300 км от София-идвате да два мача и давате мнение-че и се настоявате ,че е меродавно!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Има много работи,които не знаете - и честно казано приказвате глупости!!Като не сте информирани-еми не се изказвайте!!Ставате смешни!!! :evil: :evil: Толкова глуспоти наговорихте,че няма накъде повече!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2010 14:25

TPAKTOP написа:rivan_bg явно много неща на са ти ясни! Ако е нормално за теб да си заплашван и да ти се диктува какво да скандираш бягай да оставиш по два карамфила но гробовете на всички мутри умрели до сега!
А за покриването на дълговете от фенове:
Кой ще си даде парите за чужди дългове? Дълговете са на Титан! Моите дългове никой няма да ми ги покрие нали? Щото аз искам да си живея а не да се разплащам! 27 милиона били наляли?! За какво бе? Стадион ням, база няма и играчи няма! От къде фирма като Титан има толкова много пари? Жалко че не им работи сайта да ти покажа колко приходи имат годишно! Сега след подобна декларация трябва да им направят една ревизия! Да ги видим дали могат да си го позволят!

Това е пример за първосигнално мислене. Къде са тия 27 милиона? Ами 11.5 милиона евро платени на митал, май това беше официално обявената цена. Остават 5 милиона, които както и да ги разпределиш в тия 2 години, не само ще се наместят, а даже ще излезе, че са доста по-малко от реално дадените. Стадион нямало? ЦСКА кога са имали собствен стадион? Ми приеми, че ЦСКА са прецакани и няма кой да им подари такъв! Титан ли са виновни? База нямало? На Панчерево какво се прави, може би модерна картофена нива или копаят иманяри? И интересно защо така подскачаш и искаш ревизия на Титан, собственик на твоят любим клуб, а не искаш пълна ревизия на Батков, Ганчев, ТИМ, Динев? Ти искаш да затрият Титан, ама грам не мислиш какви последици може да има това за ЦСКА!
Иначе и на мен не ми харесват, и аз искам други. Но докато не се появи друг сериозен купувач не искам Титан да се махнат(а единственият начин за това е да обяват фалит) защото това просто ще доведе до краха на ЦСКА.
cska_90 написа:Абе хора-живеете на 300 км от София-идвате да два мача и давате мнение-че и се настоявате ,че е меродавно!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Има много работи,които не знаете - и честно казано приказвате глупости!!Като не сте информирани-еми не се изказвайте!!Ставате смешни!!! :evil: :evil: Толкова глуспоти наговорихте,че няма накъде повече!

Ми айде информирай ни нас непросветените какво става! Вместо да се ежиш колко си велик и какви страшни тайни знаеш и вместо да ни наричаш кретени и глупаци, кажи какво е положението, може пък да минем на ваша страна!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 29 окт 2010 14:26

cska_90 написа:Абе хора-живеете на 300 км от София-идвате да два мача и давате мнение-че и се настоявате ,че е меродавно!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Всеки си има право на собствено мнение и това че не ни харесваш мнението не ни пука. Аз и доста други хора няма да назовавам никове но ти харесваме мнението, аватара и подписа. Ти не можеш да налагаш собственото си мнение.
Вън хората против ТИТАН от ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 окт 2010 14:36

emi_loko_plovdiv_usa написа:

Всеки си има право на собствено мнение и това че не ни харесваш мнението не ни пука. Аз и доста други хора няма да назовавам никове но ти харесваме мнението, аватара и подписа. Ти не можеш да налагаш собственото си мнение.
Вън хората против ТИТАН от ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А хора с Ник -локо пловдив-да ми говорят за ЦСКА е толкова смешно,че................и то жена!! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 окт 2010 14:56

Ако си информиран толкова,колкото си информиран,доколко сме софиянци,значи информацията ти е много куца,глупава и нереална ! И ти ли ще ни кажеш на нас дали да се изказваме или не и до колко сме информирани???!Да не си някой гадател,че да знаеш колко сме информирани?Май ти си информиран от не информирани хора или такива които искат да бъдеш информиран погрешно в името на тяхното благо. Аз съм сигурен че съм много повече софиянец отколкото си ти,но няма да ти обяснявам,защо и как,защото не виждам логика в това изобщо кой от къде е за да бъде фен на ЦСКА ! Нещо взе да прекаляваш с правата си на потребител ми се струва,като се разпореждаш,кой,кога и къде да изказва мнението си.Ти си най-въздушния потребител от целия форум,защото само лаеш на сляпо и не защитаващ измислените си или пък набитите ти в главата ти нереални хипотези,а само обиждаш и дразниш.
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 окт 2010 15:05

BaLoN написа:

Ако си информиран толкова,колкото си информиран,доколко сме софиянци,значи информацията ти е много куца,глупава и нереална ! И ти ли ще ни кажеш на нас дали да се изказваме или не и до колко сме информирани???!Да не си някой гадател,че да знаеш колко сме информирани?Май ти си информиран от не информирани хора или такива които искат да бъдеш информиран погрешно в името на тяхното благо. Аз съм сигурен че съм много повече софиянец отколкото си ти,но няма да ти обяснявам,защо и как,защото не виждам логика в това изобщо кой от къде е за да бъде фен на ЦСКА ! Нещо взе да прекаляваш с правата си на потребител ми се струва,като се разпореждаш,кой,кога и къде да изказва мнението си.Ти си най-въздушния потребител от целия форум,защото само лаеш на сляпо и не защитаващ измислените си или пък набитите ти в главата ти нереални хипотези,а само обиждаш и дразниш.

Свърши ли??Мерси!! :mrgreen:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”