България-Бразилия, Пак ли ще трябва да падаме?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Волейболен цирк!!!

Мнениеот storm » 02 окт 2010 23:44

just one is eric написа:Аз се радвам , че не стигнахме тяхното ниво . ЕТО ЗАТОВА СЕ ГЛЕДА ТОЗИ СПОРТ ОТ ШЕПА ХОРА !
Чудя се дали да се радвам когато на полуфинала съдиите им еб*т майката срещу Италия , нищо че цялото първенство е нагласено с тази пародия заради скапаните проклети жабари !!!!!!!!!!!!!!!
ЕТО ЗАТОВА МРАЗЯ ФРАНЦУЗИ , ИТАЛИАНЦИ И БРАЗИЛЦИ от много , много години !!!!! ЖАЛКИ СА .
Успех на нашите , искам ги на финал жабарите или жиба-рите и накрая
БЪЛГАРИЯ 3 - 0 ..........
!

Tи хубаво мразиш Французи ама да те светна този на аватара ти е чистокръвен такъв :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: България-Бразилия, Пак ли ще трябва да падаме?

Мнениеот DamonHill » 02 окт 2010 23:46

fearbless написа:Я ми кажете с кой ни е първия мач?! Някъде мярнах,че между 2 мача почиваме?!?!?!

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIVB_ ... ampionship

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 02 окт 2010 23:46

БАЙ ШНУР написа:Куба в момента са най силния отбор така че незнам за какво излизане от групата говорите,разцепват ни 3-0 и по живо-здраво
Морални победители :roll: айде нема нужда

По-малко такива като тебе - благодаря.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 окт 2010 23:47

Не бързайте с тази Русия, на големи първенства сърбите яко млатят руснаците, така че нищо не се знае. А и Аржентина е отбор, който може да изненада и двата фаворита. За нашия мач не ми се говори, просто се радвам, че нашите момчета не се направиха на циркаджии. Програмата отново е в наш плюс, трябва да вземем чиста победа срещу испанците и после каквото му дойде. В крайна сметка в спорта печелиш или губиш, но най-важното да е запазиш честта си. Ние днес я запазихме. Браво момчета!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 02 окт 2010 23:48

dimachko написа:спортьт е преди всичко морал и чест ! нека сега ние да си свьршим работата срещу Куба и Испания и след това в цял свят ще ни рькопляска,а дори бразилците да станат световни а на мен не ми се вярва ще бьдат освирквани...мисля си дори че Чехия ще са изненадата на това световно и е вьзможно те да бият Бразилия(не се рьководя от мача ни с нас който загубихме,а изобщо те се представят страхотно до тук)

Много си прав...ама много...спорта е МОРАЛ! Доволен съм че излязохме с чест от този фарс! Това е световно първенство..който го е страх от мечки ...да не ходи в гората...! Напред момчета..успех!

Потребителски аватар
Иван Барабан
Контакти:

Мнениеот Иван Барабан » 02 окт 2010 23:48

Encore написа:Още веднъж се обеждавам,че тук има някакви абсолютни плазмодии без капка самоуважение.Световният шампион тази вечер доказа,че го е страх от Испания и Куба,докато някои от нас знаят и вярват,че нашите могат да бият всеки.За това сме там,за да се докажем.А на вас,които не ви харесва прав ви път да викате за к*рвите били те бразилски или италиански...и без това никой няма нужда от такива като вас

Ти нещо не разбираш, въобще не ги е страх - просто в по-лесната група ще играят на 50% и с половината титуляри и ще са супер свежи за Италия, а ние дай Боже да бием ще сме изцедени и Руснаците или Сърбите ще ни хапнат за закуска! Точно заради тази пресметливост и тактически правилно поведение последните 10 години са все първи!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 02 окт 2010 23:49

Мисля че почваме с Испания,после почиваме и накрая с Куба.Кубинците са лабилни психичесхи,ако не им тръгне играта рухват.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 02 окт 2010 23:50

Да почваме с Испания! Мерси! Мисля,че ще ги бием!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 окт 2010 23:51

Нашите няма за какво да правят сметки и от кого да се страхуват!Ако, искат да стават Световни шампиони бият наред и толкова :!:

Върни се в “Волейбол”