В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 15:05

POPCORN написа:а как има футбол при 2 кинта билет и ми влизат някакви наркомани и пияници по стадиона и всеки път да ме е страх че ходя не на мач ми на война...по-добре качество за сметка на количество... миналата година като ни бяха ефтини картите какво?влизаме на стадиона бие ме се чупиме.. това ли ни е футбола?

Това е въпрос на вътрешна организация вече... нали има стюарди да контролират тези неща. Не трябва заради хулиганите да страдат обикновенните фенове...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 15:06

POPCORN написа:
LaRgO написа:POPCORN то не е само,че билета струва 15 лв.Защо Титаните не искат да разделят стадиона на две и двете публики да са по 12-13 000.

еми затова вече по-може да пискате!и за мене не е редно... ама какво да направим?може ли нещо да се направи?и аз искам билета да ми е 5 кинта и за вас иксам да ви е 5 нямам нищо против левскари цскари това са хора които обичат футбола!колкото повече толквоа по-добре за футбола..ама това е!такъв е скапния живот в България!

За мен е по-тъпо това,че Титаните направиха тоя номер да сме 3000,отколкото,че билета е 15 лв.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 27 юли 2010 15:11

UltraBlue написа:
POPCORN написа:а как има футбол при 2 кинта билет и ми влизат някакви наркомани и пияници по стадиона и всеки път да ме е страх че ходя не на мач ми на война...по-добре качество за сметка на количество... миналата година като ни бяха ефтини картите какво?влизаме на стадиона бие ме се чупиме.. това ли ни е футбола?

Това е въпрос на вътрешна организация вече... нали има стюарди да контролират тези неща. Не трябва заради хулиганите да страдат обикновенните фенове...

При вас като имаше стиюарди какво стана. Вие също имахте големи проблеми ! Имаше 5-6 изцепки където се биете помежду си. Какви са тези хора ? Аз ви казвам билета да е без пари пак стадиона няма да е пълен. Хората се изтеглиха от тези мероприятия. Аз лично ви казвам за агитката на ЦСКА има много боклук там. Хора боклуци. Нека билетите за Г да са и 10-15 лева. Ръководството прави много добре намалило е картите и за ученици и пенсионери има отстъпки. Какво повече искат ! Мисля, че 10-15 лева е нормална цена, като се има предвид цените на всичко в СФ !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 27 юли 2010 15:13

UltraBlue. написа:
delqnski47 написа:

Айде да не говорим за справедливост... вашите малоумни шефове показаха какво им е отношението..
Така че.. както е по правилник - на Герена и 10% от местата (да кажем 2500).

Какво му е на отношението бе??Пролетта и ''Левски'' да сложи 15 лева за Сектор Г къв ви е проблема не мога да разбера!
А щом ще изпълняваме правилници окей...за вас 10% в неделя!

А бе ти си много т.по парче бе.. само ти ли още не си разбрал че в неделя за нас са отпуснати 10% ??? И пак казвам ако на вас цената ви е 15 лв вие няма да го усетите.. щото вие дали 10 или 15 се 200.. а ние от 2,3 лв на 15.. разликата е каде каде по голяма както казах на мен картата ми е 26 лв и включва 15 мача от "А" група + тези преди групите от Европа + Купата на БГ + отстъпка в UltraBlue.. а за 1 мач ше давам аз 15 лв.. ще ги дам боли ме.. ама пролетта ще си сърбате попарата без да мрънкате![/quote]
Незнам защо е тъпо парче.Ти вкарваш страшна логика.Когато гостувате на някой европейски отбор,обесняваш ли им,че за домакинствата на герена входа ти е 2лв, и неможе да ти искат 20 евра?
А и още нещо, и вие, и ние влизаме на еднакви цени.
А за 10% от капацитета на стадиона се сърди на вашите шефове,че не са подписали договор.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 15:17

LaRgO написа:
POPCORN написа:
LaRgO написа:POPCORN то не е само,че билета струва 15 лв.Защо Титаните не искат да разделят стадиона на две и двете публики да са по 12-13 000.

еми затова вече по-може да пискате!и за мене не е редно... ама какво да направим?може ли нещо да се направи?и аз искам билета да ми е 5 кинта и за вас иксам да ви е 5 нямам нищо против левскари цскари това са хора които обичат футбола!колкото повече толквоа по-добре за футбола..ама това е!такъв е скапния живот в България!

За мен е по-тъпо това,че Титаните направиха тоя номер да сме 3000,отколкото,че билета е 15 лв.

еми това е тъпо... даже сега го научвам от тебе.. мислих че само билетите са ви по 15 ....незнаех че така са направили..еми незнам нямам думи
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 27 юли 2010 15:34

POPCORN написа:
niki87 написа:
POPCORN написа:тоя па смешко кажи ми един мач скоро да ст ебили 10000 човека?аз такъв ваш мач скоро не съм гледал..справка последното дерби 12 човека общо... погледно последните дербита и говори пак...14 хиляди не сте били на мач от времето на шампиоснката лига сигурнио :lol: :lol: :lol:

Със Дъндолк бяхме 12 000 ;) А точно вие да говорите за посещаемост е смешно.Все пак вие с те публиката,която напуска стадиона около 70-тата минута,вие сте публиката,която на мач срещу Ливърпул не може да напълни и половината стадион ;)

бате къде ги видя тия 12 хгиляиди?защото по твто казаха 8-9 да не би да имате броячи на стадиона вече?

Бате, ти гледай как след седмица-две бройката за Дъндолк ще нарастне на поне 20-25 хиляди в синята митология.. В официалния сайт на подуенци пишеше кръгло 10,000 ни човек повече - ни по-малко :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 27 юли 2010 15:35

Добре бе няма ли кой да заключи безмислената тема ? Мач Левски - Цска за първенство...ще се играе след половин година и до тогава нищо не се знае.И седиме и четеме 4,5 човека които спорат в празното. Даже няма смисъл някой друг да се изказва то мнението ще му потъне в бездната. Това вашето си е личен спор направо...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2010 15:41

delqnski47 написа:Длъжен е домакина да предостави 10%,но това не означава,че му е забранено да предостави и повече!На дербито в неделя стадиона дано да е делнат фифти фифти та да няма недоволни!Но ако си мисли ръководството ви да отпуска 2800 билета,забравете да делим Националния с вас...
За Стадион Георги Аспарухов ще ви бъдат отпуснати точно 2350 билета... След като бутнаха сектора заради таблото капацитета беше намален. Имаше един хитруша на зад който обесняваше как след като за сектор Г билета щял да бъде 30, а за В 3 щели да се изсипят 6 000 цесекисти у "В" ... Да ама това може да стане някой друг път... 2350 билета ще ви бъдат пратени да си ги продавате на армия или където искате... билетите за А и В ще бъдат пуснати в деня на мача и по точно 2 часа преди мача... нали се сещаш, че няма как да се изсипете пред А сектор и да си купите билети... първо, че куките няма да пуснат на там, второ, че ше стане адски въргал там... Тъй, че в А и В няма начин да влезете...
Що се отнася до стадион Васил Левски... и да искате и да не искате и 1000 билета ако ще да отпуснете пак стадиона ще е делнат кажи речи... Като се разбират за билети да не би да пише на Билета Синя зона? Просто Левскарите след като си купят билети ще влязат от към Б сектор както всяка година в А и В... Куките ще са направили преградата на главния вход и така... Тъй, че сте прецакани колкото и да не ви харесва...

ace_ventura написа:Бъди сигурен, погроми ще има. Имаме да ви връщаме за това дето счупихте кенефа преди 2 години на Армията.

човеко осъзнай реалноста... Какво мислиш, че можеш да счупиш в сектор Г на стадион Георги Аспарухов ? Бетона или желязото щот друго няма да има... тъ много интересно какво ще счупите....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 27 юли 2010 16:00

Беше ясно,че не само ние ще проплачем от билетите.Левскарите ги призовавам да си отидат на мача,да дадат веднъж 15 лв за Б и готово.Ние на всеки мач ще трябва да плащаме съответно по 10,12 или 15 лв,така че не си мислете,че това ни харесва.Това е поредната простотия на Титан,но не се учудвам.Трябваше Б сектор да е 10 лв,както и е нашият-Г.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2010 16:08

доста хора ги отказват цените колкото и да е гадно...
Днес приказвах с 10 тина приятели който ходят редовно уж... и 1/2 от тях реагираха "да дам 15 лв ти луд ли си"...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”