Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот rsk » 29 юни 2010 19:37

MORSKI написа:
rsk написа:И междудругото този звяр за периода 2003-2010 има чутовните 58 мача и 12 гола :lol: Пича по-горе е прав, и Батков и футболната общественост включително и феновете на други отбори сме напълнили гащите :lol:

Ние пък сме напълнили гащите от титаничните Щърков и Дамбеле :mrgreen:
О какви имена само, о какъв страх :mrgreen:

Е вие с нас не може да се сравнявате, така че няма нужда да пълните гащите. Все едно Спортинг Хихон да пълни гащите от Барса, всеки си знае мястото все пак.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 юни 2010 19:44

rsk написа:Аз ще се извиня, ама след като отбележи поне 6-7гола :lol: в противен случай ще ви дразня докато не ми омръзне, а на мен трудно ми омръзва :lol:

Жалко малко синьо човече обичаш да дразниш,защото си малко непораснало хлапе поне това показваш тука.Обикновено малките и все още неориентирани лапенца се кефят да дразнят.Дано някога пораснеш. ;) :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 19:57

rsk написа:
MORSKI написа:
rsk написа:И междудругото този звяр за периода 2003-2010 има чутовните 58 мача и 12 гола :lol: Пича по-горе е прав, и Батков и футболната общественост включително и феновете на други отбори сме напълнили гащите :lol:

Ние пък сме напълнили гащите от титаничните Щърков и Дамбеле :mrgreen:
О какви имена само, о какъв страх :mrgreen:

Е вие с нас не може да се сравнявате, така че няма нужда да пълните гащите. Все едно Спортинг Хихон да пълни гащите от Барса, всеки си знае мястото все пак.

АХхахаха, вие пък кои сте, че да не можем да се сравняваме с вас :shock: Да не сте страшилище дори за РЕАЛ :roll:

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 29 юни 2010 19:59

rsk написа:Аз ще се извиня, ама след като отбележи поне 6-7гола :lol: в противен случай ще ви дразня докато не ми омръзне, а на мен трудно ми омръзва :lol:

Ми като ти гледам смешния отбор,освен да дразниш,друго не ти е останало!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 юни 2010 20:14

Народа е много прав в безмерната си мъдрост.Ето какво е казал за такива като теб.,,Луд умора няма". ;) Като взехте Рабех,ми омръзна да слушам как арабския Бекенбауер е дошъл да рита в Левски.Арабчето се насираше от пиене,биеше се с таксиметрови шофьори,бягаше от хотела по време на подготовка,даже и нашляпа Гонзо.И как реагираха казионните медии?Ами като в песента ,,Тишина".А Жардел още не е започнал тренировки и се начетох на глупостите на същите тези медии.Стар,дебел,наркоман,алкохолик,разваратник...Единственото което е вярно и в двата смисъла е стар/star/.Като взехме Кривчо,пак беше пенсионер,свършил с футбола,ако ставал за футбол точно Черно море ли щял да избере...Година и половина по късно-Най добрия халф в БГ се върна у дома,магьосника,човека който го искали в Ювентус,лидера който трябвал на Левски да стане шампион.......И колко мача като титуляр,този 35 годишен гений изигра у дома?Макар че у дома,сякаш е Марица.Те май са набори с Марио,или имат една година разлика.Как става така,че като е в синьо,става нещо като Ийсус на млади години,а като не е при тях,става нещо като Луцифер,но след изгонването му от Рая.Еба си аршина дето го имат шопските журналя.И повечето фенове и те коне с капаци.Знаете кои имам предвид.Разумните виждат ползата която ще донесе на БГ футбол и в частност на Черно море.Останалите виждат същото,но с типичният шопски манталитет показват само това което им изнася.Тоест негативното на показ ,а другото ще го оплюем,за да покажем какви балъци са в морето и колко далновидни са примерно в Левски.Споко момчета.Скоро ще разберете какво са замислили на изток от София.Няма да е далече момента,когато ще се чудите какви да ги пишете.От години виждате израстването на Черно море и това определено не ви харесва.На вас ви харесват отбори като Родопа,Рилски сп,Своге,Спартак вн и други подобни,които свалят гащите и чакат великите играчи да вкарат гол за поредната велика победа.Защо не харесвате Берое,Литекс,Пирин,Ботев и Локо,Черно море,Черноморец?Знаете отговора.Защото не ви е лесно срещу тях.Но и през ум не ви минава че истината е точно в тези отбори,които вдигат и вашето ниво,защото ви карат да играете истински мачове.На думи го искате,но на практика правите всичко възможно преди среща с някой от изброените да ги осерете в пресата,да ги осакатите в предходния мач с поръчкови картони.Ей такива ми ти хубави работи.Затова не се радвате на Жардел.Защото ако не друго,така ще нахъсва играчите на морето,че ще е почти невъзможно да вземете нещо в срещите помежду си.там ви е болката.НО!!!Ако в края на сезона решите да вземете вие Жардел,какво ще пише по сайтовете и какво ще коментирате вие тук?Аз зная.Знаете го и вие,нали? ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 юни 2010 20:21

furia написа:vsi4ki 4ernomorci koito imat jelanie da posetqt dne6nata trenirovka na otbora da zapovqdat ot 19 4asa na ti4a da vidqt s topka genialniq napadatel mario jardel aide vsi4ki ot 19 na ti4a

furia, днес минах покрай Тича и видях Неи и Фуртадо.
Единия косеше с косачката, а другия поливаше тревата.
Имаш ли някаква въртешна информация защо така? Моляте сподели :mrgreen:!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 юни 2010 20:22

Tommi написа:
Sagittarius написа:"При мен нещата опират до желание, а аз имам такова. Имам желание и да стана шампион. Вярвам, че ще заразя и останалите в отбора с характера си на победител. Искам да помогна много с опита си на младите. Желанието ми е поне малко да се доближа до състоянието, в което ме познават любителите на футбола. Черно море е нова страница в животами”, коментира Марио Жардел
Тежко им и горко на свитите от страх в момента злобни мизитурчици!Супер Марио само да влезе във форма,така ще надъха останалите,такъм импулс ще им даде,че.....че ще се чудите в коя дупка да се денете от срах преди мачовете срещу Морето.Напред Марио,поведи младоците както си знаеш,новината на деня днес била,че Борат и ТИТАН АС пратили поръчка до Германия....за 2-3 чифта резервни мрежи,че не се знаело дал итехните щели да издържат на топовните изстрели на Марио Жардел :lol:

Няма смисъл да цитираш думите на Жардел ;) Замисли се малко и ми кажи какво друго може да каже даден играч (не говоря само за Жардел, а за всеки един футболист) при представянето му в нов отбор ;)

Маргарин, аз ще ти кажа какво казват анонимните чужденци, които отиват в ''Левски'' или ЦСКА - ''никога не съм чувал за тоя отбор''
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 юни 2010 20:23

Евала Весо,за поредния ти точен коментар.Обаче виждам другото лято,как Левски хвърля око на Жардел.Ако все още,Бай Ганьо е шеф(ако не са го убили с камъни дотогава или Бащицата не го е изритал). :lol: Ще реват за Супер Марио,така както не са ревали и за Кривия. :lol:
П.П.Ако Бай Ганьо има някой лев,може и да си помисли,да го вземе. :mrgreen:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 29 юни 2010 20:33

Veso1913 написа:

Народа е много прав в безмерната си мъдрост.Ето какво е казал за такива като теб.,,Луд умора няма". ;) Като взехте Рабех,ми омръзна да слушам как арабския Бекенбауер е дошъл да рита в Левски.Арабчето се насираше от пиене,биеше се с таксиметрови шофьори,бягаше от хотела по време на подготовка,даже и нашляпа Гонзо.И как реагираха казионните медии?Ами като в песента ,,Тишина".А Жардел още не е започнал тренировки и се начетох на глупостите на същите тези медии.Стар,дебел,наркоман,алкохолик,разваратник...Единственото което е вярно и в двата смисъла е стар/star/.Като взехме Кривчо,пак беше пенсионер,свършил с футбола,ако ставал за футбол точно Черно море ли щял да избере...Година и половина по късно-Най добрия халф в БГ се върна у дома,магьосника,човека който го искали в Ювентус,лидера който трябвал на Левски да стане шампион.......И колко мача като титуляр,този 35 годишен гений изигра у дома?Макар че у дома,сякаш е Марица.Те май са набори с Марио,или имат една година разлика.Как става така,че като е в синьо,става нещо като Ийсус на млади години,а като не е при тях,става нещо като Луцифер,но след изгонването му от Рая.Еба си аршина дето го имат шопските журналя.И повечето фенове и те коне с капаци.Знаете кои имам предвид.Разумните виждат ползата която ще донесе на БГ футбол и в частност на Черно море.Останалите виждат същото,но с типичният шопски манталитет показват само това което им изнася.Тоест негативното на показ ,а другото ще го оплюем,за да покажем какви балъци са в морето и колко далновидни са примерно в Левски.Споко момчета.Скоро ще разберете какво са замислили на изток от София.Няма да е далече момента,когато ще се чудите какви да ги пишете.От години виждате израстването на Черно море и това определено не ви харесва.На вас ви харесват отбори като Родопа,Рилски сп,Своге,Спартак вн и други подобни,които свалят гащите и чакат великите играчи да вкарат гол за поредната велика победа.Защо не харесвате Берое,Литекс,Пирин,Ботев и Локо,Черно море,Черноморец?Знаете отговора.Защото не ви е лесно срещу тях.Но и през ум не ви минава че истината е точно в тези отбори,които вдигат и вашето ниво,защото ви карат да играете истински мачове.На думи го искате,но на практика правите всичко възможно преди среща с някой от изброените да ги осерете в пресата,да ги осакатите в предходния мач с поръчкови картони.Ей такива ми ти хубави работи.Затова не се радвате на Жардел.Защото ако не друго,така ще нахъсва играчите на морето,че ще е почти невъзможно да вземете нещо в срещите помежду си.там ви е болката.НО!!!Ако в края на сезона решите да вземете вие Жардел,какво ще пише по сайтовете и какво ще коментирате вие тук?Аз зная.Знаете го и вие,нали? ;)

Евала за поста!По принцип не пиша много ама за втори път ме караш да вляза да ти кажа БРАВО!Перфектно си се обосновал за ШОПарите ама те надали ше разберат.В крайна сметка те си носят синьо-червените очила и това е.ШОПИ, не е проблема, че сте си фенове на отборите, проблема е, че се мъчите да омаловажите другите и да ги изкарате балъци.Във всяка държава има два или няколко такива "големи" отбори и тук е разковничето - че много от техните фенове не са истински защото тея отбори са винаги на върха.Ако ЦСКА примерно в следващите години се превърнат в средняци да не мислите, че ше имат и една шеста от сегашните си фенове?Затова за "провинциалните" отбори в БГ може да сте сигурни, че имат истинска публика.Спомнете си тоя сезон как на Гереня имаше най-много по 1500 души в последните им мачове.Ама то така е - вие не сте виновни, че за 50 години се създаде традиция двата отбора на България да са Цска и левски.А на нас пък не ни остава нищо друго освен чрез Жардел да ви унижаваме и насила да започнете да ни уважавате.НАПРЕД МОРЯЦИ.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 юни 2010 20:38

Само Спортал от шопските медии отразиха горе-долу подобаващо идването на такъв велик футболист в България и то за всички времена, всички останали се чудиха каква новина да измислят за любимите им псевдо грандове.Топ новина на някои сайтове - ''Ясен Петров взе Мирослав Антонов и Георги Христов на лагер'' :shock: :mrgreen: и някъде по-надолу някаква новинка според тях незаслужаваща да се мери с гръмките имена на легендарните световнизвестни мега футболист :mrgreen: Мирослав Антонов и Георги Христов :lol: : ''Марио Жардел подписа с Черно море''.По Канал 3 пък 10 минути даваха интервюто на Ясен Петров и как идвал някакъв анонимник в цска и чак след това отбелязаха новината за Жардел, същото беше и по БТВ и Нова, да се чудиш или да се смееш на шопите :lol: ако такъв футболист отиваше в някой от шопските отбори, което естествено няма как да стане :lol: но все пак ако беше станало - може би щяхме да слушахме нон стоп 10 години за тоя трансфер :mrgreen: щеше да има извънредни новини, директно предаване на посрещането, а той даже човека спокойно си кацнал в София без никой да разбере и после хванал самолета за Варна, ония Канал 3 само за едни и същи отбори говорят, да се прекръстят на телевизия ''цска-левски ТВ''
Последна промяна от Mourinio на 29 юни 2010 20:53, променено общо 5 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”