MORSKI написа:за първото- торес се спъва и никъд еняма симулация- той дори не я е искал! Айде моля...
Червен картон няма,,,, Сега от това което видях си е симулация, но симулаиции има постоянно по време на мачовете- да не говоря, че какво ми даваш пример- това е 89 минута остана да ми кажеш, че това е спряло Португалия да победи

Да кажешп, че е било 30 минута, ок, ама 89

http://vbox7.com/play:6c48638dЧервен каротн няма , никъде не зъм казвал, че това е попречило на Португалия да стигнат до дузпи , да бият или поне да не отпаднат по този начин

Видеото по-горе стори това.
А иначе навсякъде има симулаций , а това на Торес срещу чили - дадох ти клип по -горе - ясно се вижда ,че няма докосване , но днес просто Испанците симулираха доста, просто беше грозно - Tores,Бускетс , Капдевила - и то по няколко пъти... и съдията обърка доста - това си го призна мой приятел испанец , който на всичкото от горе е и от Барселона - луд фен , да не кажеш че защото съм пристрастен ги говоря тези неща.
Съдията сгреши при гола , при червения картон не даде сумати фаулове на Португалия и имаше поне още 2 тънки ситуаций - 1 атака на португалия, където беше дигнат флаг за засада и тази в която илоренте би с глава - според мен имаше също засада , но такава не
беше маркирана -тези неща най-вече попречиха на мача , не знам как щеше да завърши без тях мача , може би Испания пак щеше да победи , но просто примерно звездата на Португалия - Роналдо не можеше и 1 пробви да направи без някой да му се метне в краката , в такива случай се дава нарушение , но срещу него този мач беше свирено точно 1 , знаем какъв симулант е Роналдо също , но поне няколко пъти извършваха нарушения срещу него, напълно беше обезличен заради това , че не се свиреше правялно на всичкото от горе гола освен, че донесе победата на Испания внесе смут в действията на Португалия ,което накрая създаваше илюзията , че едва ли не Испания мачкат , а те всъщност само си подаваха топката, така че трудно би могъл да кажеш , ако ги нямаше тези отсъждания какво щеше да се случи в този мач , именно за това преди всичко футбола загуби - можехме да сме свидетели на дузпи , а след футбола загуби Португалия , но катко и да е.