"Градски стадион Ловеч"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ремонт на "градски стадион Ловеч"
Днес говорих с един фен,който живее в Ловеч и каза, че дъждовете правили голям проблем.Неможе да се заварява и работили до мн.късно.Дано успеят.Ако има възможност някой да качи последни снимки,ще съм благодарен.Ако не ще сме изненадани на първия мач.Важното ,че се прави нещо хубаво.

ще напалним стадиона на 13 и ще си пееем а литекс шампион але алееееееееее
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Снимки след малко ще качим и тук, за сега има в другите форума.

защо мисля че казаха че седалките ще са сгаваеми ? мс за снимките
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Седалките ще са старите. Нови ще бъдат монтирани след като бъде изграден и сектор В

Двата сектора зад вратите не са лоши , но сектор А с тези ниски козирки нещо ми простее ... Има един лаф ... Бързата кучка слепи ги ражда ... като че ли за новия стадион на Литекс ще важи с пълна сила. Да си призная очаквах повече от проектантското звено ...
viroglav написа:Двата сектора зад вратите не са лоши , но сектор А с тези ниски козирки нещо ми простее ... Има един лаф ... Бързата кучка слепи ги ражда ... като че ли за новия стадион на Литекс ще важи с пълна сила. Да си призная очаквах повече от проектантското звено ...
Снимките лъжат и подвеждат, и аз по снимките мислех като теб, но като видях нещата на живо и бързо си промених мнението. Сектор В ще бъде колоритния.

- paceto
- Контакти:
Само критикувате за щяло и не щяло, а другите отбори в България нямат и толкова каквото е направено до момента в Литекс.
Други пък даже и без стадиони останаха и сега се молят на трети къде да играят мачовете си.
Онова било малко, това било ниско, трето не знам си какво - честно не ви разбирам
Явно всички имате различно виждане на нещата и сте очаквали Литекс да построи нещо като Алианц Арена
Други пък даже и без стадиони останаха и сега се молят на трети къде да играят мачовете си.
Онова било малко, това било ниско, трето не знам си какво - честно не ви разбирам

Явно всички имате различно виждане на нещата и сте очаквали Литекс да построи нещо като Алианц Арена