ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот msm » 21 апр 2010 23:01

PFC Litex написа:Мен този мач в мига в който видях стартовия състав ми стана през.... :lol:
Всичко ще си проличи в другия мач на ЦСКА.

Честита победа и толкова

И какво му беше на състава? Играха 11 срещу 8 ли? Кой от пуснатите футболисти игра слабо или симулативно? Аааа, да сещам се , не пусна Кишишев да покаже някое ново карате изкуство. Я ми кажи някое гостуване на Литекс , където да са играли по-силно от днес?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 апр 2010 23:02

Браво на ЦСКА !!!! Накараха ме да се усмихна !!! ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 апр 2010 23:06

от msm на 21 Апр 2010 23:01

PFC Litex написа:
Мен този мач в мига в който видях стартовия състав ми стана през....

Честита победа и толкова
И какво му беше на състава? Играха 11 срещу 8 ли? Кой от пуснатите футболисти игра слабо или симулативно? Аааа, да сещам се , не пусна Кишишев да покаже някое ново карате изкуство. Я ми кажи някое гостуване на Литекс , където да са играли по-силно от днес?

Не си прав,баце!Литекс играха добре и на Герена,но манталитета на сините превърна мача в корида и уби всичко футболно в него.Радвам се че се получи здрав и хубав мач,в който футбола не отстъпи на напрежението.За пръв път от много време видях нашите да играят с такова желание и раздаване.Спечелихме мача малко на късмет,но сладко заради усилията на съдията да го добута до равен ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 21 апр 2010 23:07

ivaka написа:Дока не започна срещу ЦСКА, познайте защо?
Антонов не започна срещу Локо Мз, познайте защо?
Щели да гонят победи...
Литекс са сигурни шампиони!
Левски са сигурни с нулева Европа!
Гришката мрази повече Левски от ЦСКА!
Подредбата в групата се запази, както е планирано още преди началото на пролетния полусезон!
Всичко е ясно!

Вуци ви се надупи, познай защо?
Войнов се направи че сте много силни, познай защо?
Илиан Илиев ви се надупи, познай защо?
Щото не с нулева Европа, ами с нулева А група го беше запланувал Борат с Гонзалес ... така харесва ли ти?
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 апр 2010 23:09

Така за мача.Добър мач определено.Първото полувреме равностойно,второто ги надиграхме.Незнам кой какво е гледал,кой е недоволен защо Дока или мока бил на скамейката и някакви такива простотии,това са си ваши работи,на мишоците,които обичат да търсят под вола теле и да се ровят за глупости,аз гледам футбола.През първата част Литекс изпусна положения,но и вратаря си ги хвана.Ние ударихме 2 греди и бяхме с много желание за победа и трябваше да победим с оглед показаното на терена,и макар това да изглеждаше трудно постижимо,в 88 мн- дойде кинжалния изстрел с глава на Тошко Янчев.Браво!Хубава победа,бях се заканил,ако си спомняте на мача Литекс-Локо Сф като бях казал"идвайте шампоани,чакаме ви",този мач така се играе и на психика и на футболно надлъгване и майсторство.Честита победа,армейци.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 апр 2010 23:18

msm написа:
PFC Litex написа:Мен този мач в мига в който видях стартовия състав ми стана през.... :lol:

Честита победа и толкова

Е аз все още чакам някой да ми напише обективна причина поради която Янев и Дока останаха на пейката, но едва ли някой ще сподели такава.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 апр 2010 23:22

PFC Litex написа:
msm написа:

Честита победа и толкова

Е аз все още чакам някой да ми напише обективна причина поради която Янев и Дока останаха на пейката, но едва ли някой ще сподели такава.

ми имате си тренер питайте го него бе..ние какво сме виновни
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2010 23:24

PFC Litex написа:
msm написа:

Честита победа и толкова

Фана ги бъзето и не излязоха...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 апр 2010 23:28

PFC Litex написа:Е аз все още чакам някой да ми напише обективна причина поради която Янев и Дока останаха на пейката, но едва ли някой ще сподели такава.
Дока-контузия на последната тренировка,Джуджето-не искал да играе срещу ЦСКА! Доволен ли си?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 апр 2010 23:32

PFC Litex написа:

Ние ли да ти я напишем. Че, това не е ли работа на треньорското ръководство, кой от всички 100% -ви ще пусне. Но, все пак ще ти помогна малко. Преди три дни се игра един мач от който много зависеше титлата. И двамата бяха титуляри. Напълно нормално е да им се отпусне и почивка. А с оглед на сегашния мач, както и на следващите, тоя не е от кой знае какво значение за Литекс. По-важен е мача с Черноморец на собствен терен, който почти подпечатва титлата. Ето защо може двамата да са оставени да почиват. Я си помисли, коя победа е по-сигурна, тая срещу ЦСКА (ако ги беше пуснал) или тая в Ловеч срещу Черноморец? А при нас, като се въртят всеки мач нови футболисти , означава ли, че винаги мача ни е уреден? Литекс игра тоя мач за равен, а на пред ако стане нещо (не, че нямаха положения). Но както се случва по-някога може и да загубиш в последните минути. Това в никакъв случай не прави мача уреден. Едва ли има в света отбор , който да инсценира подобен гол точно две минути преди края. Както ти казах вече, мач се дава много по-рано.

Върни се в “ЦСКА”