Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Мнениеот Yasso » 23 мар 2010 22:09

Кашчей написа:Знаеш ли какво означава думата рецидив?
Ако един крадец крадне само веднъж в годината, но все го хващат-рецидивист ли е, или не?С тоя текст в Правилника, се показва, че поне веднъж на шампионат, всяка публика може да нахлуе на терена.Следващият шампионат пак.. и следващият и това няма да е рецидив в никакъв случай, според твоите разбирания.

Това няма да е рецидив не според разбиранията на който и да е привърженик или форумец, а няма да е рецидив според правилника на БФС за провеждане на първенствата и турнирите....Колко пъти трябва да ви се обясни това, та да го схванете и да спрете да пишете глупост след глупост като си вярвате даже на някои от писанията....

Или вие го четете правилника както ви изнася на вас в момента - навлизане на терена на 100-тина самозабравили се малоумници, които пък 20 частни фирмени дебеланковци се чудят защо не могат да озаптят и вече край - трябва да закриваме футболния клуб.....

И за мен не е нормално да се тълкува това за всяка отделна спортно-състезателна година, защото наистина ако това нещо се случи не дай си боже в предпоследния кръг примерно и после още във първия или втория кръг как ще не е рецидив... :roll:
За такива изцепки трябва да е като при условните присъди с изпитателен срок - да се гледат примерно най-малко два последователни спортно състезателни периода да няма повторно такова провинение....

Има тънка граница според мен - хем си прав хем не съвсем....
Смятам също и, че все пак трябва да има някакво разделение а не да се сливат нещата, защото така ще стане наистина голяма каша....Всяка спортно състезателна година си е самосиндикална все пак относно наказателни картони, парични санкции, провинения и така нататък.....Иначе какво правим....

Както бившия президент на отбора на левски Лафчис извади отбора във финала за една национална купа срещу Славия преди години - ми ако утре срещу Локо София или после срещу ЦСКА нещо не му хареса в отсъжданията на съдията на Батков и ги извади - това рецидив ли ще е ?!! :roll:

Или пък ако на някой от следващите 2 мача агитката на отбора от Подуяне отново се подреди пак във фашистка символика както миналия сезон на един мач - това рецидив ли е според правилника? Излиза че не е - така че каквото пише в правилника - това е, той е еднакъв за всички. Съвсем отделен въпрос е дали е правилно това или не......

Миналата година синята агитка като издаваше маймунски звуци по адрес на Маркиньос - значи сега в събота на дербито ако има пак маймунски звуци към него или към Гранден примерно - рецидив ли е това, как смяташ?!!
А нали знаеш колко тежки са наказанията за расизъм, особено пък ако се сметнат за рецидив..... :?: :!:

Айде стига сте търсили под вола теле - ДА, вярно е че се случва такова неприятно нещо вече 3-ти път ( а в два от случаите няма никаква полиция пред сектора ни ) с нашата агитка, но специално за Мездра домакините имат огромна вина що се касае до организацията на тази футболна среща и условията в които такъв мач се провежда, да не кажа че е по-голяма дори и от тази на тия 100-тина малоумни тъпанара.....

Казах го на друго място вече - не сме дорасли да охраняваме футболни срещи като на запад - със стюарди и частна охрана...Тук трябва полиция, само това респектира част от агитките, които няма какво да се лъжем - са от породата на тези, които бяха в първите редици на навлезлите на терена кретени в Мездра.....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2010 22:26

Относно маркираното-всеки да си носи последствията.Относно рецидива-няма такова животно в правото-рецидив да е повторение на тежко нарушение, но само в рамките на състезателната година.Именно затова и дадох примера с крадеца и рецидива.И трябва да знаеш, че не ме бърка кой прави рецидива.... ако не е дисципа и СТк на БФС, защото техните рецидиви са най-опасни.Рецидив е да не накажеш "Левски" за еднаки простъпки, няколко пъти, но е рецидив и да не накажеш "Ботев" за същото, а този рецидив поражда и прецеденти, които са удобни за последващи изцепки, но вече на грандовете.Рецидив е всяка година (последните 3-4) името на ЦСКА да се свързва с някакви финансови нарушения, а е прецедент, само срещу този клуб да няма взети адекватни мерки.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 23 мар 2010 23:19

dakelata написа:До края на сезона ще има ново нахлуване.. Ако играем така и срещу Подуене ще има нахлуване! :?

Прав си.Всички които се заблуждават че на мача е имало провокатори и т.н не са били на стадиона и са гледали канал 3

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 23 мар 2010 23:21

Кашчей написа:Относно маркираното-всеки да си носи последствията.Относно рецидива-няма такова животно в правото-рецидив да е повторение на тежко нарушение, но само в рамките на състезателната година.Именно затова и дадох примера с крадеца и рецидива.И трябва да знаеш, че не ме бърка кой прави рецидива.... ако не е дисципа и СТк на БФС, защото техните рецидиви са най-опасни.Рецидив е да не накажеш "Левски" за еднаки простъпки, няколко пъти, но е рецидив и да не накажеш "Ботев" за същото, а този рецидив поражда и прецеденти, които са удобни за последващи изцепки, но вече на грандовете.Рецидив е всяка година (последните 3-4) името на ЦСКА да се свързва с някакви финансови нарушения, а е прецедент, само срещу този клуб да няма взети адекватни мерки.

Прецедент и рецидив е, че ти само хулиш, плюеш и внасяш постоянно напрежение особенно във форума на ЦСКА. Както винаги, задаваш злобните си и специфични въпроси, на хора, които нямат нищо общо с управата на ЦСКА, БФС,СГО,НАП,НОЙ или МФВС. Това , че ти имаш някакво отношение по такива въпроси, не ти дава правото да нападаш хората тук, които нито имат възможноста да знаят отговорите, нито пък имат някакво желание да ти отговарят. Да не говорим, че много от мненията ти, почти винаги изкривяват насоката на темите. Дали не трябва някой модератор , най-после да те насочи в правилната посока?

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 23 мар 2010 23:25

колега не се дразни от тоя интриган .зариди него ме банаха защото го нарекох интригант и дразнител и сега го твърда

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2010 00:06

msm написа:
Кашчей написа:Относно маркираното-всеки да си носи последствията.Относно рецидива-няма такова животно в правото-рецидив да е повторение на тежко нарушение, но само в рамките на състезателната година.Именно затова и дадох примера с крадеца и рецидива.И трябва да знаеш, че не ме бърка кой прави рецидива.... ако не е дисципа и СТк на БФС, защото техните рецидиви са най-опасни.Рецидив е да не накажеш "Левски" за еднаки простъпки, няколко пъти, но е рецидив и да не накажеш "Ботев" за същото, а този рецидив поражда и прецеденти, които са удобни за последващи изцепки, но вече на грандовете.Рецидив е всяка година (последните 3-4) името на ЦСКА да се свързва с някакви финансови нарушения, а е прецедент, само срещу този клуб да няма взети адекватни мерки.

Прецедент и рецидив е, че ти само хулиш, плюеш и внасяш постоянно напрежение особенно във форума на ЦСКА. Както винаги, задаваш злобните си и специфични въпроси, на хора, които нямат нищо общо с управата на ЦСКА, БФС,СГО,НАП,НОЙ или МФВС. Това , че ти имаш някакво отношение по такива въпроси, не ти дава правото да нападаш хората тук, които нито имат възможноста да знаят отговорите, нито пък имат някакво желание да ти отговарят. Да не говорим, че много от мненията ти, почти винаги изкривяват насоката на темите. Дали не трябва някой модератор , най-после да те насочи в правилната посока?

Ае стига и ти бе!Само хуля!
А вие само искате да лапате от държавата-стадиони, име.Какво съм ти изкривил темите-за стадиона ли, за рецидивите ли.Вашите мнения са винаги културни и все по темата, нали?!Дължите ли пари-дължите, изявявете ли се като хулигани-изявявате се, обаче като не ви отърва публиката и отбора са различни, а като ви отърва те са едно цяло.По цял свят за изцепки на публиката се наказва клуба, само тук трябва да се милват Левски и ЦСКА.Трябвало да изчака съдията.. колко да ви чака-час-два или докато стане утре.Прекъснат е мачът заради вас, ама все другите виновни, а ЦСКА света вода ненапита.Как пък малко срам нямаш, когато апострофираш нормално мнение, подплатено с аргументи.Това, че на 90% от феновете тук не им идва на ума да потърсят инфо в нета не прави другите мнения несъстоятелни.Писна ми да чета разни клишета, в които няма капка собствена мисъл, а ако кажа нещо по същество, но не влизащо в Априлската ви линия, да ме обвинявате, че съм анти и незнам си какво си още!!!И защо трябва да съм фен на ЦСКА,а?А антифенове са тези, които правят простотиите, а не тези, които ви показват недъзите.
Няма да е лошо и вие, и левскарите, и филибетата (особено канарите) да си припомните някои думи на Васил Левски, за кривиците!
Задавал съм злобни въпроси--хахахаха...Когато се приказва с клишета, обикновено следват и въпроси, за да се доуточнят подробностите около изнесената от клишето информация.

[offtopic]ПП-Имах друго мнение за теб, независимо от споровете ни![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 мар 2010 00:49

Чудя се защо са тези 16 страници спорове по един толкова ясен казус.
Тези 3 мача са даже най-тънкото наказание, с което се размина ЦСКА. 4:0 е най-нормалното, което можеше да се присъди за резултат.
Несправедливо в случая е наказанието на Локо Мз. А най-голямата смешка от тези дни беше, искането на шефовете в ЦСКА да се присъди 3:0 в тяхна полза.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 24 мар 2010 00:56

Кашчей написа:Ае стига и ти бе!Само хуля!
А вие само искате да лапате от държавата-стадиони, име.Какво съм ти изкривил темите-за стадиона ли, за рецидивите ли.Вашите мнения са винаги културни и все по темата, нали?!Дължите ли пари-дължите, изявявете ли се като хулигани-изявявате се, обаче като не ви отърва публиката и отбора са различни, а като ви отърва те са едно цяло.По цял свят за изцепки на публиката се наказва клуба, само тук трябва да се милват Левски и ЦСКА.Трябвало да изчака съдията.. колко да ви чака-час-два или докато стане утре.Прекъснат е мачът заради вас, ама все другите виновни, а ЦСКА света вода ненапита.Как пък малко срам нямаш, когато апострофираш нормално мнение, подплатено с аргументи.Това, че на 90% от феновете тук не им идва на ума да потърсят инфо в нета не прави другите мнения несъстоятелни.Писна ми да чета разни клишета, в които няма капка собствена мисъл, а ако кажа нещо по същество, но не влизащо в Априлската ви линия, да ме обвинявате, че съм анти и незнам си какво си още!!!И защо трябва да съм фен на ЦСКА,а?А антифенове са тези, които правят простотиите, а не тези, които ви показват недъзите.
Няма да е лошо и вие, и левскарите, и филибетата (особено канарите) да си припомните някои думи на Васил Левски, за кривиците!
Задавал съм злобни въпроси--хахахаха...Когато се приказва с клишета, обикновено следват и въпроси, за да се доуточнят подробностите около изнесената от клишето информация.

[offtopic]ПП-Имах друго мнение за теб, независимо от споровете ни![/offtopic]

За кой пореден път да ти искам, едно позитивно мнение? За кой? И след като анатемосваш клишетата, защо повтаряш едно и също нещо хиляда пъти? Покажи ми, кое твое изречение е в смисъла на темата.Защото тук говорим за решение на Спортната комисия за служебен резултат, а ти ми говориш за пари, стадиони, недъзи и кривици. Ти винаги си прав, нали! За теб правилници , закони и решения никога не се спазват щом се прилагат върху ЦСКА. Това си е чиста наглост. Аман от разбирачи.

Върни се в “ЦСКА”