ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Не съм цесекар

Мнениеот Странджата » 13 яну 2010 17:42

Не съм цесекар, но ми се струва, че привържениците на този голям отбор в България трябва да се замислят какво става в годините на прехода с него. Явно е, че като символен капитал (и не само) ЦСКА има голям капацитет, щом марката му привлича все богати хора - от Божков насам. Но явно е и това, че за тях ЦСКА е само търговски знак. Никакви инвестиции в база и школа, никакво търпение за по-трайни резултати. Действа се по схемата - купувай, осигури титла и продавай. Ако тя беше безотказна - няма лошо. Лошото е, че тя не е осигурена - за нея ресурсът постепенно се източва. Както каза един цесекар по форумите - и все по-малко ще ставаме, като разбираме за какво става дума. Защото ресурсът е публиката, и то не задължително и не само сектор Г.
Не искам да бъда разбиран погрешно - същите процеси текат и в Левски. Затова тези, които се опияняват от истории, титли и манипулатори като Га-Га и и дружинката му с кръвясали очи, да си помислят - дали ирационалната и първична злоба ще помогне на любимите ни отбори или връщането към нормалността и радостта от великата игра (а не безкрайната война, както се иска на много от подстекателите по разни медии и форуми). Правилно се каза за Любо, че не е бил подвластен на безсмислената предизвикателност и на заиграването с низките страсти на кресливата част от публиката. Затова Дучето ходи при собствениците на хаджилък, а Пенев държи на разбиранията си като футболист и професионалист. И е жалко, че той си отива по такъв нелеп начин. Като че ли някой е решил всичко, което става в ЦСКА, да се случва след известно време и в Левски и обратно. И понеже е безсмислено да се търсят съвпадения, просто още веднаж да си дадем сметка, че и левскари, и цесекари, сме под натиска на едни и същи явления, които в скоро време ще ни доведат до съдбата на Славия и Локото.

joro65
Контакти:

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !

Мнениеот joro65 » 13 яну 2010 17:44

MuroCSKA написа:Много съм разочарован от това уволнение!!!

1во - какво правха 1 месец Титаните презз паузата? Сега ли беше времето???
2ро - започнаха селекция, а сега новият треньор ще започне - не съм рпавил селекция и т.н.............
3то - Любо е ЦСКАР и даваше всичко за ЦСКА.

Супер глупости. Тия пернишките и те почнаха да неадекватстват.................

Даваше всичко,ама то не беше много.Треньорският му потенциал клонеше към нула.Жалкото е друго-на сърбина е под нулата!!!!
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Каква е грешката с Любослав Пенев?!

Мнениеот baligo » 13 яну 2010 17:44

ЕМИЛ написа:
dodo7271 написа:Сега, аз не разбирам нещо. От официалното съобщение излиза, че Пенев си е подал оставката. Изгонен ли е, или сам си е тръгнал? Щото разликата е в неустойката.

Сам си е тръгнал.Подал си е оставката и тя му е била приета.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=112245

Дали обаче това не е хитър трик на титаните, за да не плащат неустойки. Струва ми се, че опитват да извъртят нещата - един вид приемат оставката, която преди подаде.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 13 яну 2010 17:44

Грешката е че мошеници управляват ЦСКА това му е най-голямата грешка :(
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2010 17:47

baligo написа:Дали обаче това не е хитър трик на титаните, за да не плащат неустойки. Струва ми се, че опитват да извъртят нещата - един вид приемат оставката, която преди подаде.

Оооууууу ,нищо чудно да си прав.Има логика в това което казваш.

donpacko
Контакти:

Re: Не съм цесекар

Мнениеот donpacko » 13 яну 2010 17:49

Странджата написа:Не съм цесекар, но ми се струва, че привържениците на този голям отбор в България трябва да се замислят какво става в годините на прехода с него. Явно е, че като символен капитал (и не само) ЦСКА има голям капацитет, щом марката му привлича все богати хора - от Божков насам. Но явно е и това, че за тях ЦСКА е само търговски знак. Никакви инвестиции в база и школа, никакво търпение за по-трайни резултати. Действа се по схемата - купувай, осигури титла и продавай. Ако тя беше безотказна - няма лошо. Лошото е, че тя не е осигурена - за нея ресурсът постепенно се източва. Както каза един цесекар по форумите - и все по-малко ще ставаме, като разбираме за какво става дума. Защото ресурсът е публиката, и то не задължително и не само сектор Г.
Не искам да бъда разбиран погрешно - същите процеси текат и в Левски. Затова тези, които се опияняват от истории, титли и манипулатори като Га-Га и и дружинката му с кръвясали очи, да си помислят - дали ирационалната и първична злоба ще помогне на любимите ни отбори или връщането към нормалността и радостта от великата игра (а не безкрайната война, както се иска на много от подстекателите по разни медии и форуми). Правилно се каза за Любо, че не е бил подвластен на безсмислената предизвикателност и на заиграването с низките страсти на кресливата част от публиката. Затова Дучето ходи при собствениците на хаджилък, а Пенев държи на разбиранията си като футболист и професионалист. И е жалко, че той си отива по такъв нелеп начин. Като че ли някой е решил всичко, което става в ЦСКА, да се случва след известно време и в Левски и обратно. И понеже е безсмислено да се търсят съвпадения, просто още веднаж да си дадем сметка, че и левскари, и цесекари, сме под натиска на едни и същи явления, които в скоро време ще ни доведат до съдбата на Славия и Локото.

+1 000 000

Потребителски аватар
vivalazio
Контакти:

Мнениеот vivalazio » 13 яну 2010 17:56

Провали се като президент, някой ако е забравил той ви беше президент по едно време незнам що не се споменава явно толко и знаете, тогава се загробихте яко сега се дъни и като треньор хубава визитка в управлението на този клуб от страна на Пенев. Какво се чудите ?

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !

Мнениеот Levski26 » 13 яну 2010 18:00

Абе и аз така мисля,че се опитват да се отърват от него...
Ама знаем ли вече...то в ЦСКА и в Левски стават ебаси шоутата!Ако ги нямаше тия циркове,българският футбол не само че щеше да е скучен,ми нямше да бъдем известни и в Европа!Ето в Базел вече ни знаят като ''пияниците''![/quote]

Ако в Левски и ЦСКА не правеха циркаджийски номера футбола ни щеше да е на доста по-високо ниво.
Мое мнение.
8-)
Изображение

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 13 яну 2010 18:05

Грешката му е че не му се играе изтривалка на алчни и безпринципни мозъци, каквато Гонзи ще си остане до пенсия ... Жалко за отбора, въпреки че Пенев като треньор не струваше.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
daks0on
Контакти:

Мнениеот daks0on » 13 яну 2010 18:07

мн се радвам че го махнаха :) бахти некадарника само като му гледаш мачовете и кви смени пускашее........................

Върни се в “ЦСКА”