Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Берое идва Бероееееееееееееееееееее ... навивайте си на пръстите,че футболистите от ЦСКА са ви виновни ... само Мъриньо може да избере защита дето не си знае малките имена и да смени десния бек с левия и левия с десен ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
maximalniq написа:Какво ви е виновен Мъри бе ?! Не виждате ли футболистите...![]()
А според тебе кой събра тая пасмина на едно място, или може би и това е някаква чорбарска провокация, с която искат да натаковат Мъди?
lisynger написа:Вече и аз незнам какво да мисля, отбора като единици не е лош, а вижте какво става, в последните години не помня толкова срам да сме брали.
Като единици не е лош

- fabregas_949
- Контакти:
EviLooo написа:maximalniq написа:Какво ви е виновен Мъри бе ?! Не виждате ли футболистите...![]()
Е точно това, той избира кой да играе!
А кой да избере? Това е въпроса, като няма достатъчно добри играчи, за да изкарат поне една загуба от Кипър с 1:0, а не 4:1...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Аз не разбирам от футбол ама ще направя един разбор на състава.
27. Иванков - отличен спаси всичко което можеше да се спаси, подложиха го на канонада.
12. Михайлов - също добре се справи спаси сигурен гол.
3. К. Стоянов - пълна трагедия не знае къде се намира, не мина центъра само в защита стои.
2. И. Иванов - два гола са негови след комични грешки, не знам какво прави в национала след като няма мотивация. Най слабия.
4. Пламен Николов - в синхрон с другия централен, много слаб.
15. В. Минев - бори се ама не притежава никаква класа.
6. Ангелов - губи се в средата нито в защита помогна рационално.
10. С. Петров - не заслужаваме такъв играч просто се мъчи с тези посредствени футболисти до него, няма грешно отиграване.
17. М. Петров - кво да кажа за него докато не заиграе в клубният си отбор, ще бъде голяма мъка нищо не играе.
9. Бербатов - класа ама няма с кого два паса да върже.
7. Б. Георгиев - мъче се по крилото не му е там силата, много разпилян и неефективен.
11. Божинов - бори се много, но не е във форма.
13. Домовчийски - игра близо 30 минути, но за съжаление топка не пипна за какво влезе не разбрах, спокойно можеше да гледа мача и отстрани.
27. Иванков - отличен спаси всичко което можеше да се спаси, подложиха го на канонада.
12. Михайлов - също добре се справи спаси сигурен гол.
3. К. Стоянов - пълна трагедия не знае къде се намира, не мина центъра само в защита стои.
2. И. Иванов - два гола са негови след комични грешки, не знам какво прави в национала след като няма мотивация. Най слабия.
4. Пламен Николов - в синхрон с другия централен, много слаб.
15. В. Минев - бори се ама не притежава никаква класа.
6. Ангелов - губи се в средата нито в защита помогна рационално.
10. С. Петров - не заслужаваме такъв играч просто се мъчи с тези посредствени футболисти до него, няма грешно отиграване.
17. М. Петров - кво да кажа за него докато не заиграе в клубният си отбор, ще бъде голяма мъка нищо не играе.
9. Бербатов - класа ама няма с кого два паса да върже.
7. Б. Георгиев - мъче се по крилото не му е там силата, много разпилян и неефективен.
11. Божинов - бори се много, но не е във форма.
13. Домовчийски - игра близо 30 минути, но за съжаление топка не пипна за какво влезе не разбрах, спокойно можеше да гледа мача и отстрани.
niki_j написа:Я разбирачите дето плюят по СЕЛЕКЦИОНЕРА (уточнявам защото мн хора си мислят че той им е треньор) да кажат с какво точно е виновен? Той ли да влезе и да уцели вратата, а не гредите? Той ли да учи защитата как се спира топка или как се чисти? Това са базови неща които тр да са научени отдавна. Така че драги ми смехурковци запазете си капацитета за вас и си трайте по темата, защото специално в този мач нямате и капка основание да плюете по МЪРИ.![]()
А тази защита от кого е построена?
Който отиде на мача срещу Грузия,трябва да е голям мазохист.
Кое е по-срамно?
Прост въпрос: Кое е по-срамно - да загубиш от Сърбия в приятелски мач с 6:1 или да загубиш от Кипър в официален мач с 4:1?
Ще ми бъде интересно да разбера мнението на хората от форума.
Ще ми бъде интересно да разбера мнението на хората от форума.
мъж или.....
мисля ,че един мъжкар трябва да си подаде оставката след това,което се случи. друг въпрос е дали перуката ще я приеме.... вън мъри от национала !!!!!!!!!!!!!!