Kolec написа:Не знам какво ревете всички срещу Томаш. С тази "селекция" и Клоп да дойде, няма да е с по-различен резултат. Със смяната на треньорите НИКОГА няма да станем шампиони, дори и да вземем най-доброто от ВЛ. Половината играчи играха ганкиното, и в такава ситуация трябва да се действа както едно време Любо действаше с гей-дружинката Караджата-Русия и другия пендехоси. Кареасо от днес трябва да е в ЦСКА 3 и да рита по "В" групата, да му потрошат краката докато му свърши договора и поживо поздраво. С него и некадърните от Норвегия. По-добре с деца от школата да завършим сезона, отколкото с такива "футболисти". Реално имаме шанс през бараж да пипнем Европа. За мен по-важно е да излезе някой директор, да каже че Томаш няма да се пипа и да се успокоят нещата. А ако върнат "специалиста от Плоски" приключвам вече окончателно с БГ пародията на футбол.
Тази селекция и трябва треньор да ги нареди.Кареасо не е дефанзивен халф, а е принуден да играе там.Спомняш ли си как Томаш коментира пред медиите желанието на Кареасо за нов договор с ЦСКА...И аз искам да съм треньор на Реал Мадрид, ама няма как да стане..., после чакаш от този футболист да се раздава за теб.Вион не е ляв бек, но е сложен там въпреки, че в състава на ЦСКА на този пост има действащ национал на Люксембург.Иван Турицов откакто изпусна дузпата която ни лиши от шампионската титла е бледа сянка на себе си, а Томаш го налага титуляр и му връчи капитанската лента.Илиан Илиев не е крило, а Томаш го слага крило.Излиза, че половината отбор е с разменени постове.Гледах всички срещи от първия пролетен кръг, отборите с най-слаба игра бяха числото и ЦСКА.