Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот Red_Pz » 06 юли 2024 00:32

gihuelo написа:
CSKA 78 написа:Не, миналата година, както и предишни години, селекцията беше навреме! А сега много закъснява! Освен в ЕКТ отборът ще участва и в първенството, което започва в средата на юли, както всяка година! Тази година първият ни мач е срещу Разград след 2 седмици, а ние все още нямаме нападател, нямаме и крила!

Миналата година селекцията започна с Фаетон и Естрада .
Казвам ти датата на която те дойдоха в ЦСКА - 3.07.2023
Казвам ти и датата на която започна първенството миналата година - 16.07 - три дни по-рано отколкото тази година.

Този и във форума на ЦСКА му се подиграват, не му обръщайте внимание.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 юли 2024 07:53

Sens85 написа:Успях да изгледам всички контроли.
Днес Папазов вкара, но като цяло се надявах да видим една идея повече от него по време на лагера, не съм убеден че е готов да се бори за титуляр в ЦСКА. В двойката ЦЗ има хляб но на няколко пъти направиха сериозни грешки, което е нормално, момчетата са играли юношески футбол до сега. Цеков се представи доста добре и на няколко пъти показа самочувствие но не мисля че ще може да се пребори за място в халфовата линия.
Чорбаджийски ми пълни душата, знаех че има потенциал, но не очаквах да отиграва така пред наказателното между противниковите футболисти, спокойно може да се върти с титулярите ако не и да захапе.
И лично на мен най-голямо впечатление ми направи Панайотов, може би защото не знаех нищо за него, но мисля че той може да е голямата изненада, да видим...

Освен техническите способности, много са важни психическите качества.
Възможно е Папазов да е притеснен, да няма достатъчно самочувствие. Но няма за кога да се чака. Сега му е времето да се наложи.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2024 11:36

Red_Pz написа:
gihuelo написа:
CSKA 78 написа:Не, миналата година, както и предишни години, селекцията беше навреме! А сега много закъснява! Освен в ЕКТ отборът ще участва и в първенството, което започва в средата на юли, както всяка година! Тази година първият ни мач е срещу Разград след 2 седмици, а ние все още нямаме нападател, нямаме и крила!

Миналата година селекцията започна с Фаетон и Естрада .
Казвам ти датата на която те дойдоха в ЦСКА - 3.07.2023
Казвам ти и датата на която започна първенството миналата година - 16.07 - три дни по-рано отколкото тази година.

Този и във форума на ЦСКА му се подиграват, не му обръщайте внимание.

Добре тролиш, но е разбираемо за такива тако теб! :lol: :lol: :lol:
Обясни ми, дали ще се разчита главно на норвежкото трио през този сезон!? Защото Фаетон е мъка да го гледаш, а Тасев е на горе-долу същото ниво! Борносузов е готов за втория ни отбор, а Папазов може да му бъде рeзерва! Други нападатели нямаме! ;)

ПП Норвежците от кого са привлечени за доста пари, и явно ще са гръбнака на отбора ни през новия сезон?! :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 06 юли 2024 12:21

Изгледах внимателно всички контроли с изключение на мача с румънците и спокойно мога да кажа, че отбора изглежда по - обнадеждаващо от миналата година, въпреки липсата на гръмки трансфери.
Няколко неща се набиват много на очи. Юношките имат достатъчно добри технически качества за първия отбор, но трябва да наваксат тактически и физически.
Централните защитници Иванов и Илиев отстъпват Корбода и Петров, основно в липсата на опит и синхрон, иначе технически и двамата изглеждат добре.
Санианг за мен е скрита лимонка. Покрива целия ляв фланг, отиграва много бързо и придава скорост на атаките, единствено малко му куца изграта в защита, но това се учи.
Петко Панайотов е сензацията на тази подготовна, заедно с малката Чорба двамата са най - близко до първия отбор. Показа увереност, добра техника, самочувствие, преса, много борба и също покрива огромен периметър. Той спокойно може да бъде налаган като алтернатива на Юга и Кареасо.
Чорбаджийски вече си е част от първия отбор и очевидно ще се налага. Видно е, че има фоста голям потенциал.
Цеков също игра доста прилично и спокойно може да бъде част от ротациите в по - леките мачове, докато трупа опит в Б група.
Силно изненадан съм от Орлинов, за мен той е по - качествен вратар от Митко Евтимов.
За мен на този отбор му трябват само още еднин ляв бек, централен нападател с класа и силно крило. На другите постове сме покрити и с оглед на липсата на ЕКТ този сезон ще имаме по - лека програма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 юли 2024 12:34

Малката Чорба има огромен потенциал и дано го налагат в първия отбор.
За мен откритието е Петко.П както си е написал името на фланелката. Продукт е на школата на говедата и евала на тоя които го е видял и взел в нашата школа.
За мен Орлинов е по-добър и от Бусато.
Може би нямаше да лошо да е по-висок с 4-5 сантиметра.
Борносузов страшно много е израснал физически! 196 /90 а е само на 20, сигурно и още ще расте. За да си го представите визуално е по висок с 5 сантиметра от Алекс Колев.
Във втория отбор гледам сме си взели Маринов от Литекс- също много добър ЦЗ. Национал със 7-8 мача . Малката Жаба също е там, той пък вече има няколко гола във Б група с Литекс и Черноморец.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 юли 2024 13:26

Йоан трябва да бъде налаган в първия отбор и да се ротира с новия централен нападател. Вече натрупа достатъчно опит и мачове в Италия. .Чорбата е готов. Кареасо да го продават

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 юли 2024 20:00

Струмска слава - ЦСКА II 3:1
Павел Жабов

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 юли 2024 20:48

Кареасо е класен играч, технически и физически е на добро ниво. Но проблемът е, че от началото при нас има хибридна роля. Справя се добре като дефанзивен халф, но не е. По-фин е и влиза меко в единоборствата, обикновено отнема топката дори без да прави шпагат. Без Юга до него ще бъде сгазен от здрави и мощни полузащитници. Поради тази причина няма да е чак толкова фатална негова продажба. При положение, че единият център халф е Скаршем, ние трябва да му намерим най-подходящия партньор. Определено дефанзивен халф, може и box to box да е. Освен това Юга най вероятно ще си ходи. Така че да- нападател , типична девятка , Питас е спрягания; крило, което може да играе и като нападател, за предпочитане силен десен крак- Марто Минчев е това; ляв бек ( аз не вярвам много в приказки и как Санянг изведнъж ще спре да греши и ще стане красивия лебед) . Той през мач прави по една детска грешка..... И тук трябва класен ляв бек, не просто поддръжка. И последния според мен е дефанзивен халф. Аз ще бъда доволен и на някое африканско хищно животно :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 юли 2024 22:03

Някъде четох че имал договор до 25 г. лятото.
Може ситуацията да е, че иска трансфер. В такава ситуация или вземаш пари или оставаш с пръст в уста.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 юли 2024 23:21

ivo55 написа:Някъде четох че имал договор до 25 г. лятото.
Може ситуацията да е, че иска трансфер. В такава ситуация или вземаш пари или оставаш с пръст в уста.

Кюстендилеца каза че е до 2026.

„Отговарям ти за договора на Юга. Тогавашните ръководители искаха да подпишат за 3 години на 30 000 евро с него. След отказ от страна на Орманджиев да подпише подобен договор, му беше казано, че към Юга има интерес от арабския свят и подписват договор с него, за да могат да вземат пари от предстоящ трансфер. По това време всички договори в ЦСКА се подписваха от двама – ДГ (б.р. – Данаил Ганчев) от страна на Ганчеви и Орманджиев от страна на сегашните ръководители. След подписването на договора трансфер не беше осъществен“, обясни Велчев.

Върни се в “ЦСКА”