efbet Лига, Кръг I: Левски (София) - ФК ЦСКА 1948 (София), Събота от 18:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига, Кръг I: Левски (София) - ФК ЦСКА 1948 (София), Събота от 18:45

Мнениеот koisa » 15 юли 2023 22:36

Serafim написа:
Е имали били предпоставки. А Уелтън колко удара имаше? А още колко предпоставки за удар или пас имаше? А мароканеца? А пропуска на Рикардиньо веднага след гола му? А удара на Митков?
48 имаха един удар от дузпа, един с глава, който Пламен спаси точно пред гола им, и самия гол. 3 удара.

Тези предпоставки дето си ги изброил ги имахме и миналата година при 11-те мача без победа, които някои тук не спират да повтарят и напомнят. Ползата от тях каква беше? Нека ти кажа - никаква!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 15 юли 2023 22:36

fen's_Barcelona написа:Верно или сте много пияни, или много черногледи! Аз видях добър футбол, поради несработеност(нови треньорски идеи) имаше грешки! Митков, Ел Джемили, Петков играха много добре! Андреев, о боже, може да изнася с пасове към съотборниците си, а не с "правилно" изритани топки напред, и да грешки ще има, но по-важно е отбора да върви напред! Само Левски!

Ние все играем добре, все надиграваме лудогорец и тирето и все сме на по 20 точки от тях, все при нас има несработеност, въпреки че при нас няма нови играчи, а при числото над половин отбор, обаче те са сработени, при нас трябва време. Докато не станем финансово изряден клуб все ще сме така 12 22 32 години и тн, на 15 години ще взимаме една купа, като се падаме срещу марек, септември Симитли и септември София и бием лудогорец в два мача, които на тях не им са приоритет:)))

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2023 22:38

W84me написа:
koisa написа:Напълно логичното се случи... Този отбор има нужда от сериозно подсилване още от миналата година преди мачовете с ПАОК.
Някои тук виждат разчупен футбол, не знам си какво, не знам си що... Аз видях отбор, който ще бъде хващан често на контри. И съответно често ще получава голове! Нещо върху, което много работеше Мъри да не се случва и затова бяхме с втората най-силна защита.
Напред е абсолютно същата атакуваща немощ. Неразбирателствата при последния пас си остават все така нерешими и при Костов.
Единственото, което ми хареса беше играта на Митков и Джемили.

На колко контри ни хванаха днес?

На подобен въпрос вече отговорих! Ясно съм написал, че видях отбор, който ще бъде хващан често на контри.
R.I.P.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 15 юли 2023 22:44

Не знаех че има хора в форума, които виждат в бъдещето.. Левски игра, игра и то добре.. Една измислена дузпа и една нескопосона проява от Марин ни костваха мача..

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 юли 2023 22:45

Blue_Blood84 написа:
fen's_Barcelona написа:Верно или сте много пияни, или много черногледи! Аз видях добър футбол, поради несработеност(нови треньорски идеи) имаше грешки! Митков, Ел Джемили, Петков играха много добре! Андреев, о боже, може да изнася с пасове към съотборниците си, а не с "правилно" изритани топки напред, и да грешки ще има, но по-важно е отбора да върви напред! Само Левски!

Ние все играем добре, все надиграваме лудогорец и тирето и все сме на по 20 точки от тях, все при нас има несработеност, въпреки че при нас няма нови играчи, а при числото над половин отбор, обаче те са сработени, при нас трябва време. Докато не станем финансово изряден клуб все ще сме така 12 22 32 години и тн, на 15 години ще взимаме една купа, като се падаме срещу марек, септември Симитли и септември София и бием лудогорец в два мача, които на тях не им са приоритет:)))

С последното съм съгласен и много пъти съм го казвал и аз - отбор се прави с пари и много работа. Докато Левски не стане финансово стабилен ще е все това, което гледаме, че и по-лошо.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2023 22:56

gdlk написа:Не знаех че има хора в форума, които виждат в бъдещето.. Левски игра, игра и то добре.. Една измислена дузпа и една нескопосона проява от Марин ни костваха мача..

Не е нужно да виждаш в бъдещето, а да си следил внимателно мача. Да си гледал и контролите на отбора! И от всичко това да си направиш някакви изводи какво може да се очаква при подобна игра.
Ако не беше Никиту биехме Хамрун. Ако не бяха дузпите взимахме суперкупата. Ако...
R.I.P.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юли 2023 22:58

gdlk написа:Не знаех че има хора в форума, които виждат в бъдещето.. Левски игра, игра и то добре.. Една измислена дузпа и една нескопосона проява от Марин ни костваха мача..

Да се вижда и на тази страница, браво на пича, който написа това мнение :!:

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 15 юли 2023 23:05

Моето мнение е малко по-различно. Аз не смятам, че играхме по-добре от бистричани. Те знаеха какво искат и как да го постигнат. Оставяха ни да се давим в средата и от нямай къде защитата да рита дълги и безумни подавания към Уелтън. Даже според мен бяха дошли за равен, но едва ли ще се сърдят на победата. Митков има бъдеще, но днес халфовете и донякъде крайните защитници не се представиха добре ( като имаме предвид, че Марин дори не му е и това мястото). Очаквах повече от Петрис, този от дясно на числото си беше доста лабав, ако го бяха натискали щеше да сгъне. Но и Роналдо все още си е същата муха без глава… тича, лети, търкаля се… и накрая нищо… :(
Чака ни поредният тъжен сезон… но майната му! САМО ЛЕВСКИ!!!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 15 юли 2023 23:06

tmanolov написа:
icemanbg33 написа:
tmanolov написа:
icemanbg33 написа:
fen's_Barcelona написа:
tmanolov написа:На Герена? Доообре. А вариант наш Насо да е уредил порнака? Или той такива работи не прави?

Ти вЕрно чакаш да свърши мача, та да ти излезнат опорките!

Много е тъп горкия, но всичко знае. Знае да говори, а даже мача не е гледал.

Питам, умния, и то не теб, а Блатер, но нищо - сега наркос ли станах? Все пак съпругът на г-жа Раева е светиня и такива неща хич не прави. Особено с обръщачка. Нищо, до слагането на тирето дано се осъзнаете. Наскооооо Сиракоооов, пляс, пляс

Не, не си наркос, просто си тъп.

Фен на съпругът на г-жа Раева дава квалификации за умствена недостатъчност - това е като да дадеш на хазартно зависим тип без един лев в джоба си да управлява най-големия клуб у нас…

Аз ти казвам, че си тъп, ти ме наричаш Сираковец. Хахаха, после от къде идват проблемите на Левски?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 15 юли 2023 23:11

На тези температура и прибрани блъскащи и насрани олигофрени толкова! Всеки мач на Герена е така...окопни действия и пуцай куме напред. Уелтон има 5 бели дроба..това е играч за голям шампионат само да е ефективен, много съм приятно изненадан от Джамили и Митков...десния фланг изневери. С двама трима играчи ще изглеждаме добре.....Липсва Бари, идеален е за такива прибрани отбори

Върни се в “Левски”