Левски - Зенит | 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски - Зенит | 19:00 часа

Мнениеот metodito » 27 юни 2019 07:27

Nuke написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:Мето , какво ти е мнението за сините "лъвове" ?

Харесаха ми. Но, нали... не може да се обобщава от един мач. И в миналия и в този мач, отзад си мисля, че се справихме, в офанзивен план - напълно беззъби.

Ами не е напълно. Просто срещу класни противници няма как да валят голови положения. Трябва да се използват малкото, ако ще да са две за цял мач. И "Зенит" нямаха кой знае кво. В защита на нашите мога да кажа, че бяха капнали от умора, но въпреки това изиграха добър мач.

Да, и Зенит нямаха толкова положения. Или поне от близко разстояние. Имаше един опасен удар, който спаси Миятович.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 юни 2019 10:43

csimoen2 написа:Божинката е свършил отдавна с футбола...

Един гол (срещу Етър) не трябва да е определящо за бъдещето в отбора...

Божинката е по-добър поне от половината футболисти, играещи на неговия пост в нашето клетаво футболно първенство, а при 1 (един) милион евро за лятна селекция "Левски" няма как да си позволи привличането на един Левандовски (примерно)... 8-)
Друг въпрос е, че огромен процент от младоците (не само в "Левски") не стават за нищо (справка: подвизите на нашите национални гарнитури), макар че се смятат за големи звезди, така че няма лошо по-опитните като Валери да им се поскарат малко, за да ги свалят на земята. :!:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 27 юни 2019 12:08

Не зная дали ви направи впечатление по време на мача, но аз имах чувството, че срещу руснаците бяхме с отбор от лилипути и манекени от Освиенцим. :mrgreen:
Ами по едно време, броя в наказателното им поле, шест наши срещу пет техни, а преобладават белите фланелки. При едно разминаване с техен играч, Пау(в)линчо , само от вятъра отхвръкна. :mrgreen:
По тази причина, мисля, че им беше забранено да центрират от фланговете и все се мъчеха, някак да вкарат топката в центъра и да пробват удари от и преди пеналта, а не само защото срещу нашите имаше играчи на топ ниво.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Върни се в “Левски”