СП 2018: Тунис - Англия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SilentKiller

Re: СП 2018: Тунис - Англия - 1:2 FT

Мнениеот SilentKiller » 19 юни 2018 17:33

Както казах вече Куман като го уволниха от Евертън беше докарал отбора до зоната на изпадащите, после ноември 2017 (края) ги пое Алардайс и през май в края на сезона ги докара до 8мо място. Как ще наречеш провал това, като е точно обратното и Сам ги вдигна с 10 места нагоре в класирането. :roll:
Но както и да е, коментираме Англия все пак. За мен си беше доста обиден начинът, по който беше отстранен от поста есента на 2016г. - тия от ФА обичат май сами да се закопават. Но да не говорим предварително все пак де, показаха добър футбол срещу Тунис поне едното полувреме, но и Тунис не е точното мерило за състоянието на Англия и трябва да си сверят часовника с някой по-класен противник. :lol:

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юни 2018 17:40

diplomat написа:
ivan56 написа:Тук не троля :mrgreen:
За мен, аз ти казах, тази Англия е супер посредствена и като игра и като играчи.
Няма как да ме впечатлят Рашфорд, Стърлинг,Уелбек, Кейн и другите житни бегачи.
Като съм гледал, Лампард, Бекъм, Джерард, Руни, Оуен, Плат, бок Ширър и тн.
Няма как де ме убедиш в обратното. Тия лигльовци, могат само да им лъскат обувките.

И тези, които си гледал, какво направиха на голям форум? :lol: Със звезди само нищо не става, иска се отборна игра. Предишният период на Реал Мадрид с "галактико" играчи отпадаха на 1/8-финал на ШЛ всяка година, а в Испания също се излагаха редовно, ама имаха Фиго, Роналдо, Зидан, Бекъм, Раул, Касияс и т.н. Пък и да определяш всички сегашни английски национали като житни бегачи доказва, че изобщо не гледаш Висшата лига. :lol:

Нищо не са спечелили, и това ми е базата на сравнение, щом те не успяха тия нямат никакъв шанс, защото са средно посредствени играчи за национални състезатели.
Висша лига гледам, ама там прожекторите са към чужденците, а не към житните бегачи. ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 юни 2018 17:45

SilentKiller написа:Както казах вече Куман като го уволниха от Евертън беше докарал отбора до зоната на изпадащите, после ноември 2017 (края) ги пое Алардайс и през май в края на сезона ги докара до 8мо място. Как ще наречеш провал това, като е точно обратното и Сам ги вдигна с 10 места нагоре в класирането. :roll:
Но както и да е, коментираме Англия все пак. За мен си беше доста обиден начинът, по който беше отстранен от поста есента на 2016г. - тия от ФА обичат май сами да се закопават. Но да не говорим предварително все пак де, показаха добър футбол срещу Тунис поне едното полувреме, но и Тунис не е точното мерило за състоянието на Англия и трябва да си сверят часовника с някой по-класен противник. :lol:

Ами щом не му предложиха нов договор, очевидно от Евертън не са били доволни от дърводелския стил на Сам. :)

Англия не са играли адекватен футбол на голям форум може би от 90-те години - няма значение какви са играчите в момента, нито срещу кого играят, защото принципно тях ги затрудняваха отбори като Тринидад и Тобаго или САЩ, които нямат никаква футболна култура изобщо. :lol:
ivan56 написа:Нищо не са спечелили, и това ми е базата на сравнение, щом те не успяха тия нямат никакъв шанс, защото са средно посредствени играчи за национални състезатели.
Висша лига гледам, ама там прожекторите са към чужденците, а не към житните бегачи. ;)

Кой е казал, че сега точно ще спечелят? :shock: :lol: Това са измислици на плювачите в тази тема. Огромен успех ще е да стигнат на 1/4-финал, особено ако продължат да залагат на организирания стил на игра с добра тактическа постройка. Реално, истинските качества на това поколение ще се проявят най-очевидно на следващото Европейско, когато вече ще имат натрупан опит, а и някои от младите футболисти ще навлизат в пиковите си години откъм физическа подготовка и постоянство в играта.

Върни се в “World Cup 2018”