ШЛ - ФИНАЛ | Ювентус - Реал Мадрид - 1:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ - ФИНАЛ | Ювентус - Реал Мадрид / 03.06 / 21:45ч.
Аз освен този корнер сега дето дадоха, друга спорна ситуация в тяхна позла не съм видял...картона на Рамос си беше 100 %
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Аз освен този корнер сега дето дадоха, друга спорна ситуация в тяхна позла не съм видял...картона на Рамос си беше 100 %
Дават лесни нарушения. Всичко във въздуха се свири за тях. Друг е въпросът, че и нашите са твърде спекли и се поддават на емоцията.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Сега гледам гола на Ювето, ами един Де Хея си вади топката без голям проблем.
Навас е вадил сериозни мачове, но не може да убеди че е от класата на на Нойер, Де Хея, Куртоа..., просто я няма шибаната репутация, а и ръст....
Навас е вадил сериозни мачове, но не може да убеди че е от класата на на Нойер, Де Хея, Куртоа..., просто я няма шибаната репутация, а и ръст....
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
kingofpop написа:Аз освен този корнер сега дето дадоха, друга спорна ситуация в тяхна позла не съм видял...картона на Рамос си беше 100 %
Пряксвободния удар за Юве си беше чист фал в полза на Реал, но това не променя факта, че Ювентус седи по добре на терена
Furious_Monk написа:Сега гледам гола на Ювето, ами един Де Хея си вади топката без голям проблем.
Пропускаш Буфон
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
- Furious_Monk
Навас или трябва да направи нещо феноменално, или просто да се примири с ролята на резерва в Реал.
Има положения, които не могат да бъдат спасени, но голът на Манджукич не е от тях...
Има положения, които не могат да бъдат спасени, но голът на Манджукич не е от тях...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Стига, това няма спасяване. Изпълнениет бе впечатляващо, като ние трябва да се сърдим на себе си, че не реализирахме онази контра при 1:0. Тогава мачът приключваше. Как да е, има второ полувреме. Иска ми се да видя Мората вместо Бензема. Никога не е излишен малко биткаджийски дух. Вижте Манджукич какво прави.
Последна промяна от sapio0o на 03 юни 2017 22:38, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:Брих пуска много леко нарушения в полза на Юве. Нали, не че нещо, но се забелязва подобна тенденция. Че и картони вади.
Да бе дееба, чист картон не показа на вас , а на дибала го извади ...
-
sunscres92
- Контакти:
Навас нарпави всичко въжможно, просто няма ръста да я спаси тази топка - но и той направи няколко добри спасявания.
Добре иргаете, само Иско на фона на другите играе по-слабо.
Само Кроос и Модрич!!!!
Добре иргаете, само Иско на фона на другите играе по-слабо.
Само Кроос и Модрич!!!!
- Vanderlei_Luxemburgo
Каземиро обаче пак минава между капките, докато Рамос винаги го отнася с картоните! 
Преди изравнителния гол Иско осра перфектна контра за 0-2 типично в негов стил.
Преди изравнителния гол Иско осра перфектна контра за 0-2 типично в негов стил.