Ще ме уморите от смях! Нали "Литекс" се дънел брутално в Европа след купените титли? Тогава какъв е този страх и стремеж да подменяте действителността? Успокойте се! Или и вие не си вярвате на вица за "Литекс"? Страхът ви ли подушвам или е имало и някакво изпускане от кръста надолу?
За мача: Йорданеску си е добър треньор. Играчите не се бяха сплотили и не бяха доошлайфали отборната си игра, но нещата си идват на мястото, което е очаквано - това отнема време, но не и цял сезон за ужас на някои разбирачи. Не ми пука колко е била публиката - когато експертите в темата направят статистика за останалите отбори или сравнят публиката ни сега с публиката през минали сезони в съответната фаза на първенството, както и срещу съответния съперник, обадете се! Дотогава няма да се занимавам със стъкмистики на хора, които виждат как след седмици няма да могат да напишат и "Добър ден" без да им се подиграват и се възползват сега, за да си вземат заслужена почивка после, че да не чуят колко струва мнението им.
Та я кажете, експерти: верен ли е слуха, че Гришата е купил България от името на Русия (нали Толстой се беше амбицирал да ни купува) или е купил само съдията, както и всеки некадърник в Берое (не играещите добре, а само провалите), които заслужено отпаднаха през седмицата от Септември, ама вчера се налагаше да ни лягат, понеже с редовната си игра нямаше да паднат чак с 4 гола, а само с 3? И как мачът беше пазарен едновременно за 3:1 и за 4:1, а завърши 4:0? С такива тотаджии няма повод за притеснения - мачът е честен, щом не са се разбрали дори при какъв резултат ще го играят. Каква е разликата с честно проведен мач, ако едните го играят за 3:1, другите за 4:1, а става 4:0? Честно, съчувствам на близките ви! Аз минавам, смея ви се и си тръгвам, а те живеят с вас и се стараят да не ви обидят с истината. Когато пак ги видите, подарете по един огромен букет на всеки от тях и им кажете едно "Благодаря" - има защо! Хората ще го оценят, а и го заслужават!