Мляко с ориз написа:mikichan написа:
Селски, добре че не мога да чуя как ми го "измиекваш" това.
Не ми говори какво имаш повече от мен, келеш. Предполагам си максимално 18-22 годишен варненски псевдо тарикат и те съветвам като не знаеш какво да кажеш, да си замълчиш. На твоята възраст, бях обиколил вече половин Европа и изкарах 10 годишна виза за САЩ, ей така да си ходя по работа и туризъм, а ти дори и студентска няма да можеш да извадиш, смешко. Впрочем, сигурно от Варна носът ти не е излизал. Така, че преглъщай и лятото се надявай за много бакшиш и работа![]()
А за пичовете, където цитират Хемингуей, мога да им кажа да спрат да живеят в миналото, времената са коренно различни![]()
Аман от провинциалистка злоба... Няма значение кой от къде е, но с тая злоба драги мой сте си пълни селяндури
Потур некъпан софийски, селски ще викаш на себе си и родата ти до 9 коляно, панелкаджия прост вмирисан. Комплексарче селташко софийско, мнението ти е бъкано с шопски комплекс за малоценност- типично за селтак, дошъл в уж големия град каквито са 80% от "кореняците " от шоплука. Смешник, нито си ми на годините, нито на образованието, нито на акъла плоска селска главо. Относно мЙекането - добре, че аз не ти чувам смешния сръбски диалект, че ще ми прилошее. Ай У лЕво както казвате на село, жалкар. Има да си мечтаеш цяла година на село да зърнеш морето за 1 седмица, смешник. Бил изкарал виза, хаха ей паляк като изкара защо не си остана там, калъф смотан??? За твое сведение селтаче с каруца, аз освен в Европа съм бил и в Азия и Австралия, но това на село София даже на картата не знаете как да го намерите, камоли да отидете там. Погледни се ти колко комплексарщина и селтащина лъха от теб и мненията ти пък после говори за провинции, диалекти и разни други глупости.
Селчо, не съм закъсал да ходя на море във Варна спокойно