Зимни спортове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимни спортове
Втори старт Аби започва от първата 15-ка и...пада. Явно на добра писта не може да кара, нищо че са Венген и Китцбюел. Свлече се на 20-о място в класирането. Не знам кога го обновяват.
Точно 45 години след Ленгрис българин е най-бърз слаломист!
Огромен Алберт, фантастична победа 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Трето място за Милена.
Седма позиция за Милена Тодорова в преследването в Оберхоф.
Жалко, щото ако си беше вкарала последния патрон щеше да е втора, но уви.

Заслужава да отбележим (на патерица) и деветото място на Влади Зографски на световното по ски скокове. Най-доброто ни класиране на голям шампионат.
Личи си работата му с германския отбор, може би ако беше започнала преди 3-4 години щеше да видим още по-добри резултати от него, но това е положението. Лошото е, че след него не се вижда нищо в тоя спорт, а турците например вече имат двама скачачи. Вярно, нямат особено големи резултати до сега, но показват че се работи и има ефект.
Личи си работата му с германския отбор, може би ако беше започнала преди 3-4 години щеше да видим още по-добри резултати от него, но това е положението. Лошото е, че след него не се вижда нищо в тоя спорт, а турците например вече имат двама скачачи. Вярно, нямат особено големи резултати до сега, но показват че се работи и има ефект.

С най-дълъг скок във втория манш, но несилен първи.
Изобщо с тия положения журЕто кога да промени мястото за засилка.
Иначе Влади ни направи шеста нация в оняденшните скискокове. Поляците са след нас?!
Изобщо с тия положения журЕто кога да промени мястото за засилка.
Иначе Влади ни направи шеста нация в оняденшните скискокове. Поляците са след нас?!
1914.1902 написа:Седма позиция за Милена Тодорова в преследването в Оберхоф.
А днес 2-ра на масовия старт.
България си е ски нация.