ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи синдик

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи си

Мнениеот Empty » 05 окт 2015 18:59

Защо ни замазваха очите, че като влезе синдикът ще се намалят задълженията и бавно и старателно ще се изплащат?Накрая пак някакви процедурни хватки, пак чакаме БФС да ни спасява.Та до преди години сме имали огромни бюджети(то и от там тези задължения, но това е друг въпрос).Ако задълженията спаднат до 15 милиона(да кажем).....на кого пречи на година да си изплащаме по 1-2 милиона.Как левскарите могат да го направят, а ние не.... :roll: Ганчев много добре знаеше в какво се замесва, ако няма сили да беше оставил работата на Божков.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 окт 2015 19:03

Вярно ли някои все още вярват на г-жа Градева?! Та, нали тя ще е от тези дето ще пийнат студена водица! Не знам кой го е измислил това, че при появата на новото(дъщерно) дружество, кредиторите веднага ще го атакуват ?! Най- малкото не е го е обмислил, защото старото дружество все още не е фалирало(а и най-вероятно няма да фалира)! Не казвам, че някои в отчаян опит няма да се пробват, но това пак минава през съд, а и си е хвърлено време( и пари) на вятъра! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2015 19:05

CSKA 78 написа:Вярно ли някои все още вярват на г-жа Градева?! Та, нали тя ще е от тези дето ще пийнат студена водица! Не знам кой го е измислил това, че при появата на новото(дъщерно) дружество, кредиторите веднага ще го атакуват ?! Най- малкото не е го е обмислил, защото старото дружество все още не е фалирало(а и най-вероятно няма да фалира)! Не казвам, че някои в отчаян опит няма да се пробват, но това пак минава през съд, а и си е хвърлено време( и пари) на вятъра! :lol: :mrgreen:

Продължаваш да ме убеждаваш, че ще си най-търсеният мозъчен донор при трансплантация на мозък!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 окт 2015 19:09

Кашчей написа:Продължаваш да ме убеждаваш, че ще си най-търсеният мозъчен донор при трансплантация на мозък!

Аве, не ми се спори с радиото! Нещо за Датата да кажеш?! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 окт 2015 19:13

Обаче големите цскари Лупи и Стойчо как се подиграха с клуба. :lol: :lol:
Източиха клуба до последно и като видяха, че няма накъде повече и си обраха крушите, а червените още им се кланят.
Стойчо и родата си вкара в клуба да лапа. Голям майтап. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 окт 2015 19:17

Captain Stottlemeyer написа:
Tommi написа:....ЦСКА не е загубил членство, защото БФС си промени правилника и вече членството не се губи при открита процедура по несъстоятелност, а чак при обявена несъстоятелност. Вие все още не сте обявени в несъстоятелност, въпреки заглавието на тази тема. :) ...

И как клубът, който не е загубил членство, ще участва нормално в първенствата и турнирите в системата на БФС, след като средствата му са запорирани и не може да си плаща разходите, свързани с организацията и провеждането на футболни мачове!?... 8-) :roll:

С откриване на производството дружеството не спира дейността си. Просто текущата дейност се управлява и контролира от синдика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2015 19:18

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Продължаваш да ме убеждаваш, че ще си най-търсеният мозъчен донор при трансплантация на мозък!

Аве, не ми се спори с радиото! Нещо за Датата да кажеш?! ;) :mrgreen:

Какво за датата, след кат отова е дата, от която сте в неплатежоспособност. Какво искаш да ми кажеш с тази дата?! Стойчо ще връща ли четвърт милион, който засмука по Коледа?! Неплатежоспособни, пък плащат 250 000 лв на един човек! И не, датата няма нищо общо с това, дали ФИФА и УЕФА няма да ви погнат при съживяване, дори и в ново тяло.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 окт 2015 19:19

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Вярно ли някои все още вярват на г-жа Градева?! Та, нали тя ще е от тези дето ще пийнат студена водица! Не знам кой го е измислил това, че при появата на новото(дъщерно) дружество, кредиторите веднага ще го атакуват ?! Най- малкото не е го е обмислил, защото старото дружество все още не е фалирало(а и най-вероятно няма да фалира)! Не казвам, че някои в отчаян опит няма да се пробват, но това пак минава през съд, а и си е хвърлено време( и пари) на вятъра! :lol: :mrgreen:

Продължаваш да ме убеждаваш, че ще си най-търсеният мозъчен донор при трансплантация на мозък!

Ангелаки, човека ти го казва много точно, в случая ти си мозъчен донор. :oops:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 окт 2015 19:22

Кашчей написа:
2010-а година Лудогорец в коя група са, готин? И да, сменят, защото по Правилник трябва да са АД, а те тогава влязоха в Б група. По твоята логика всички отбори от А и Б група през 1999-а трябваше да започнат от А областните групи!
Като лапнете едно вестникарско л.. и като го запремятате в уста си, дори ви мързи да поровите, да поразгледате, да видите как са стояли нещата за времената, за които говорите!

Сега проверих и през 2010 г. Лудогорец играе в Източната "Б" група. Значи са били вече в професионалния футбол, когато са сменили дружеството и не са почнали от "А" областна. АД-та трябва да са всички клубове, не знам какво намесваш 99-та година, когато закона за спорта беше друг.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2015 19:24

suni написа:
Кашчей написа:

Ангелаки, човека ти го казва много точно, в случая ти си мозъчен донор. :oops:

Бате, два часа го чета тоя форум, и от теб едно умно нещо не прочетох, та и ти ще се наредиш май да Конан и Светлан 28. Казал бил точно-старите още живи, ама новите ще играят вместо тях..картотеки нещо....и новите ще вземат само права, няма да плащат, ама ще са признати от ФИФА и УЕФА. Че то така пей сърце-не плащаш, фалираш, прехвърляш активите на щерката, признават те всички за БоК и готово! Реал и Барса как не са се сетили по тоя начин да се отърват от задълженията си, ма те са тъпи испанци, а вие сте хитри българи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”