petko.h.markov написа:suni написа:angelco77 написа:mirodes написа:pens написа:dreben23, аз така и не разбрах, как може да си мислите, че преименуването на Литекс е сливане? Ако се слеете и им вземете играчите и базата, а те дълговете ви и харизмата, а и се казвате Лиска, окей. Но не облъчвай хората за сливане, като това е преименуване на Литекс!
Киро, о, грамотний. Прекомерната употреба на многоточие е признак на несъстоятелност на изречението и на липса на мисъл за продължение, освен при цитат. И освен това, феновете на ЦСКА, тоя не е от вашите, да знаете. Плъзнали са на доста места някакви хора, при които всяко второ изречение съдържа "България не съществува". Правете си сами изводите какво се маже на филията и го баннете.
П.с.: Някой изобщо търси ли отговорност на хората от снимките? Разглеждат ли се документите в съда? Онзи ден четох, че разследват Блатер за подписани договори от преди 9 години!
И преименуване да е ,теб какво те бърка?Всеки фен има право да харесва и подкрепя,който си иска отбор.
Него може и да не го бърка,но аз съм против да преименуват Литекс или който и да е отбор,за да съществува ЦСКА!Обичам си отбора,ходя си на мачове и си го подкрепям!
Каквото сте дробили-това ще сърбате!
Човече, ФК-то мъже /фирмен отбор и име/просто спира-няма да съществува, школата остава и ще ви радва,.. просто ви приобщаваме към най-великия български отбор. За вас това е чест ! Може да се възроди и ФК Осъм .
Така като си се заел да ни сватосваш,да беше избрал по-голям и по-богат клуб.
Хах, че кво му е на Great Wall ?