veselinsk написа:Ислямизацията тече с пълна пара„Левски“ е близо до договор с мароканеца Азиз Халута, информира „Гонг“. 25-годишното крило за последно е играл за ВВВ Венло в холандската втора дивизия.
Мисля, че преговарят с Ибрахим Афелай.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
veselinsk написа:Ислямизацията тече с пълна пара„Левски“ е близо до договор с мароканеца Азиз Халута, информира „Гонг“. 25-годишното крило за последно е играл за ВВВ Венло в холандската втора дивизия.
kardiolog написа:Още не мога да повярвам че феновете на Левски допуснаха, на един "еничарин" да им вземе святото име на Апостола. Защо наведохте примиренчески глава, нали бяхте най - големите патриоти в тази страна. Не патриоти, а мърша сте. Заради святото име на Апостола изпитвах някакви симпатии към вас, но вече не е същото. Предадохте се за 20 обещани сребърника. Плюя на вас предатели на българщината.
Синьо сърце написа:veselinsk написа:Той пеевски на такива сини боляри разчита, дето ходят 1 път в годината на Герена
Нещо много пропускаш Тонев, а не бива-зад него са Хората. А странното ви мълчание за третия човек с акции-ваш съгражданин определено бие на очи. Казах ви да търсите на две определени места, ега уцелите, вие пак си дуднете глупостите.
Та викаш, Тонев и Иванов никого не представляват, а?![]()
Малко мозък вложете и ще ви просветне.
Yoda_ написа:Голяма веселба тука...![]()
Пичове, не ми пука нито кой дава парите, нито защо ги дава, не само на Левски, но и на който и да е друг отбор...
Аз знам едно - всичките тия пари, на всичките тия "честни бизнесмени" са откраднати от нас, от нашите родители, баби и дядовци... И като казвам ВСИЧКИ ТИЯ ПАРИ, имам предвид именно ВСИЧКИ ТИЯ ПАРИ ! Повечето от вас разбира се, не са достатъчно образовани и интелигентни, за да загърбят клубните си пристрастия, да се поставят над нещата и да разберат тази проста истина...
Затова футбола е велика игра - защото колкото и тъп, прост и необразован да си, колкото неук и безмислен да си в реалния живота, когато отбора ти играе, за миг забравяш колко нещастен, нищожен и безмислен е живота ти и се чувствуваш част от нещо, внушаваш си, че значиш нещо... Ако биете, добре, ако загубите, злобата ви е толкова голяма, че започвате да биете бабички в тролиете и да пребивате деца... Това е нещо като религията - опиум за народа, измислен от богатите, за да държат в подчинение и безхаберие бедните !
Та, затова въобще ви пиша тук - кефи ме как мога да ви накарам да глътнете монитора от злоба и да пръскате злобно-зелени слюнки...![]()
![]()
Синьо сърце написа:veselinsk написа:Той пеевски на такива сини боляри разчита, дето ходят 1 път в годината на Герена
Нещо много пропускаш Тонев, а не бива-зад него са Хората. А странното ви мълчание за третия човек с акции-ваш съгражданин определено бие на очи. Казах ви да търсите на две определени места, ега уцелите, вие пак си дуднете глупостите.
Та викаш, Тонев и Иванов никого не представляват, а?![]()
Малко мозък вложете и ще ви просветне.
Долно уйно написа:Я някой да ми обясни, като на малоумен, за какво му е на Пеевски отбора, при положение, че той любовта на феновете няма, как да я спечели?
Jorkorazporko написа:Сменяйте името на ДПС Леевски!!! Каква ирония, отбора на турската партия да носи името на Апостола на Свободата! Сменете си името ако имате грам чест!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта