|КУК|Челси - Ливърпул (1:1)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: |КУК|Челси - Ливърпул (1:1)

Мнениеот Lubaka1892 » 28 яну 2015 00:36

0007 написа:Луис Суарез понеже е големият спортсмен,никого не е хапал,никого не е провокирал :lol:

Ти па къде отиде ве! :lol: :lol: :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 яну 2015 00:37

soccerav написа:Миньоле е играча на мача за нашия отбор, ония двамцата симпатяги дето все го плюят да гледат и да мълчат ;) . Нема братче, Балотели го е страх да не си развали перчема, 3 пъти тръгва за въздушна топка и 3 пъти се дърпа назад, надявайки се играча на Челси да я изпусне :lol: . Онзи удар без коментар, сигурно е пратил някой в реанимацията. Мина между онези двамата, което беше единственото хубаво което направи, макар че и той не знае как. Нямаме нападатели, още повече, че под тяхната рамка седи един невероятен вратар. Дали е заслужена загубата, не мога да кажа, ако гледаме само втория мач, определено да. Трансферният прозорец затваря на 3-ти февруари в Англия, по всичко личи няма да взимаме нападател. Лукас беше трагедия, Хендо също. Както и Сако, за малко не им подари 2 гола. Държа да отбележа, че Диего Коста е най-голямата п***а на Острова. Два пъти настъпва наши играчи, провокира, и се опитва да прави суплекси на Джерард. Така и така Шкъртел щеше да си получи картона при онова нарушение в края, да го беше изшибал едно хубаво в коляното да се научи циганина. Имаме шанс за ФА, да се стягат нашите, а Роджърс да пуска СТЪРИДЖ, че не се трае с нашите "нападатели".

Да го пусне като е здрав защото ако пак се счупи не знам колко надолу можем да завършим

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 яну 2015 00:37

Миньоле е играча на мача за нашия отбор, ония двамцата симпатяги дето все го плюят да гледат и да мълчат ;) . Нема братче, Балотели го е страх да не си развали перчема, 3 пъти тръгва за въздушна топка и 3 пъти се дърпа назад, надявайки се играча на Челси да я изпусне :lol: . Онзи удар без коментар, сигурно е пратил някой в реанимацията. Мина между онези двамата, което беше единственото хубаво което направи, макар че и той не знае как. Нямаме нападатели, още повече, че под тяхната рамка седи един невероятен вратар. Дали е заслужена загубата, не мога да кажа, ако гледаме само втория мач, определено да. Трансферният прозорец затваря на 3-ти февруари в Англия, по всичко личи няма да взимаме нападател. Лукас беше трагедия, Хендо също. Както и Сако, за малко не им подари 2 гола. Държа да отбележа, че Диего Коста е най-голямата п***а на Острова. Два пъти настъпва наши играчи, провокира, и се опитва да прави суплекси на Джерард. Така и така Шкъртел щеше да си получи картона при онова нарушение в края, да го беше изшибал едно хубаво в коляното да се научи циганина. Имаме шанс за ФА, да се стягат нашите, а Роджърс да пуска СТЪРИДЖ, че не се трае с нашите "нападатели".

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 28 яну 2015 00:40

Затова му викат Най-мразения на Коста. :lol:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 яну 2015 00:42

Луис Суарез понеже е големият спортсмен,никого не е хапал,никого не е провокирал :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 28 яну 2015 00:48

И във вашата тема писах за Суарес, но тук ще кажа нещо по-различно... Какво общо има този играч, който не е в Ливърпул от половин година вече?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 28 яну 2015 00:52

Ми има - вие си го подкрепяхте, защото си беше ваш играч. Уж расист, канибал и симулант, но ваш герой. Коща си е наш. Да е жив и здрав и да ги размята още дълго. Успех на вас с ФА къп, сега разбрах, че сте още в играта.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 яну 2015 00:54

0007 написа:Луис Суарез понеже е големият спортсмен,никого не е хапал,никого не е провокирал :lol:

Сега за Коста или за Суарез говорим? Аз ще ти кажа, че такива футболисти не харесвам, включително и Суарез. Просто съм благодарен за всичко което е направил за отбора, Суарез никога няма да е като Джерард и Карагър, както и вашия циркаджия може да си мечтае да е като Тери и Лампард. Нима ще отречеш двете настъпвания, първото от които напълно умишлено, провокациите му не веднъж в този мач и боричкането с Джерард? И не е нищо особено като футболист, че да си позволява да прави тия неща, справка К.Роналдо, който в последните години значително подобри поведението си на терена. На футболисти като Коста трябва да им се набие в главата, че това е мъжки спорт и тия номерца няма да се харесат на никого. Макар, че пълно щастие няма, винаги ще има такива футболисти.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 28 яну 2015 01:01

Мисля, че вече мога да се провъзглася за Сър Нелбандиан, така ми викайте.
Като ви разправям за некадърното пишлеменце Балотели, головата машина Рики Балбоа, да не забравям и сръбското калпазанче Лазар Маркович, като ви разправям, че нищо не става от тях още преди да ги видя с екипа на Ливърпул. Ще слушате Сър Нелбандиан и ще се съгласявате.
Още не е късно за Лаказет и Строотман.
Не знам за вашите познания, но мойте със сигурност имат покритие.
Надявам се най-вече Илиев да признае моята титла.
Вече стана късно и богатият ми речник от епитети заспа.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 яну 2015 02:25

dNelbandian написа:Мисля, че вече мога да се провъзглася за Сър Нелбандиан, така ми викайте.
Като ви разправям за некадърното пишлеменце Балотели, головата машина Рики Балбоа, да не забравям и сръбското калпазанче Лазар Маркович, като ви разправям, че нищо не става от тях още преди да ги видя с екипа на Ливърпул. Ще слушате Сър Нелбандиан и ще се съгласявате.
Още не е късно за Лаказет и Строотман.
Не знам за вашите познания, но мойте със сигурност имат покритие.
Надявам се най-вече Илиев да признае моята титла.
Вече стана късно и богатият ми речник от епитети заспа.

И ти ли ще се правиш на господ? Не станахте ли малко в повече разбирачите вече?

Върни се в “Ливърпул”