0007 написа:Луис Суарез понеже е големият спортсмен,никого не е хапал,никого не е провокирал
Ти па къде отиде ве!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
0007 написа:Луис Суарез понеже е големият спортсмен,никого не е хапал,никого не е провокирал
soccerav написа:Миньоле е играча на мача за нашия отбор, ония двамцата симпатяги дето все го плюят да гледат и да мълчат. Нема братче, Балотели го е страх да не си развали перчема, 3 пъти тръгва за въздушна топка и 3 пъти се дърпа назад, надявайки се играча на Челси да я изпусне
. Онзи удар без коментар, сигурно е пратил някой в реанимацията. Мина между онези двамата, което беше единственото хубаво което направи, макар че и той не знае как. Нямаме нападатели, още повече, че под тяхната рамка седи един невероятен вратар. Дали е заслужена загубата, не мога да кажа, ако гледаме само втория мач, определено да. Трансферният прозорец затваря на 3-ти февруари в Англия, по всичко личи няма да взимаме нападател. Лукас беше трагедия, Хендо също. Както и Сако, за малко не им подари 2 гола. Държа да отбележа, че Диего Коста е най-голямата п***а на Острова. Два пъти настъпва наши играчи, провокира, и се опитва да прави суплекси на Джерард. Така и така Шкъртел щеше да си получи картона при онова нарушение в края, да го беше изшибал едно хубаво в коляното да се научи циганина. Имаме шанс за ФА, да се стягат нашите, а Роджърс да пуска СТЪРИДЖ, че не се трае с нашите "нападатели".

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
dNelbandian написа:Мисля, че вече мога да се провъзглася за Сър Нелбандиан, така ми викайте.
Като ви разправям за некадърното пишлеменце Балотели, головата машина Рики Балбоа, да не забравям и сръбското калпазанче Лазар Маркович, като ви разправям, че нищо не става от тях още преди да ги видя с екипа на Ливърпул. Ще слушате Сър Нелбандиан и ще се съгласявате.
Още не е късно за Лаказет и Строотман.
Не знам за вашите познания, но мойте със сигурност имат покритие.
Надявам се най-вече Илиев да признае моята титла.
Вече стана късно и богатият ми речник от епитети заспа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта