Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив
Ти не си наред бе момче. Как да ти го напиша за да го разбереш ... Аз никъде не съм казал, дали Неделчо ще постигне нещо или не. Това ще го разберем, когато проведе една нормална подготовка и когато се картотекират и започнат да играят всички футболисти, които е довел.
Последна промяна от Ivan-LPFC на 29 сеп 2014 00:00, променено общо 1 път.
ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
mark1926 написа:Ivan-LPFC написа:mark1926 написа:kubik написа:Всъщност,няма значения кои са футболистите,треньора след като няма пари.С сегашното управление всяка година ще се борим да не изпаднем.
Няма за какво да се караме,нищо няма да се промени.истината е в парата.Трябва човек с пари,всичко друго е чесъне на взиците![]()
Дано скоро се намери чичко паричко до тогава без нерви.Бонус ще е оставнето ни в А група![]()
Хасково вече са единия,другия е марек.Така,че спокойно до другата година
И как ИНТЕР вдигна ШАМПИОСКА лига, с треньор, не с парите на Реал, нали![]()
Трябва ресурсът ни , колкото и да е ограничен ,да се ИЗПОЛЗВА по начин даряващ ни с ВЯРА!!!
Ресурс няма как да има докато такива, като теб не идват на мачове и не помагат на клуба ама това е друга тема...
АЗ В МОМЕНТА ПОМАГАМ, А ТИ МИ ПРАВИШ УСЛУГА, ЧЕ СПОРИШ...
Със стоене пред компютъра се помага само на Фифата... Лека вечер от мен!
Хех, ами на фифата не ме заплшват с побой за истината, но пък аз съм си го направил- ИСТИНАТА, това е добродетелта, това е принципът, моралът...
Кой те е заплашил с побой бе. От одеве си смени 100 пъти мнението. Първо нямаше възможност, после щели да те баннат, сега го заплашвали с побой. Това ли ти е новото извинение да не идваш и да не си казваш мнението? Да не си единствения, който не харесва Неделчо или някой друг на Лаута? Кажи си накрая, че ти липсва Коко и тва е ...
Ivan-LPFC написа:Кой те е заплашил с побой бе. От одеве си смени 100 пъти мнението. Първо нямаше възможност, после щели да те баннат, сега го заплашвали с побой. Това ли ти е новото извинение да не идваш и да не си казваш мнението? Да не си единствения, който не харесва Неделчо или някой друг на Лаута? Кажи си накрая, че ти липсва Коко и тва е ...
Аз ти казвам че ми правиш услуга- аз се представих и ще си нося последствията, за БАН ,говоря за надежда да видят какво става, а за ПОБОЙ аз не съм анонимен, ПРЕДСТАВИХ се и сега, да кажем че имаме различия с фенове !!!Извиненията са за хората анонимници- аз си ИМАМ мнение и го защитавам!!! Моят отбор ми дава криле...
-
- Контакти:
Пичове, моят съвет е само да не се сбивате по между си. Не знам кой беше казал на потниците да не бият старите локомотивци, дето подкрепяха Коко Динев, но е проявил много здрава мисъл. Не се цепете допълнително на такива "За" и такива "Против" ръководството, треньора и тн. Положението ви е лошо, но ще се спасите тази година със сигурност. Единственият ви плюс е сравнително голямата публика и отдадеността към отбора. Ако започнете да се биете помежду си и да се цепите на фракцийки, ще се самоубиете !
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
praistoria написа:Пичове, моят съвет е само да не се сбивате по между си. Не знам кой беше казал на потниците да не бият старите локомотивци, дето подкрепяха Коко Динев, но е проявил много здрава мисъл. Не се цепете допълнително на такива "За" и такива "Против" ръководството, треньора и тн. Положението ви е лошо, но ще се спасите тази година със сигурност. Единственият ви плюс е сравнително голямата публика и отдадеността към отбора. Ако започнете да се биете помежду си и да се цепите на фракцийки, ще се самоубиете !
Моля те кажи им... луд ли сИ??? Той ще ме пази, откачалка!
Имам мнение, разбийте го и СЪМ ВАШ
Ти мнение нямаш. Да плюеш и да недоволства без да предлагаш решение, не е мнение!
Ivan-LPFC написа:Ти мнение нямаш. Да плюеш и да недоволства без да предлагаш решение, не е мнение!
Не е мнение когато разясниш мненията ми - за един некадърник, ДОКАЗАН...
Как ли се разяснява нещо НЕВИДИМО ???Само неделчо знае